Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Emotiva XDA-1 távvezérlős Dac, előerősítő
Szia!
Engem érdekelne. Tudnál csatolni esetleg valami specifikációt, mert az interneten elsősorban az XDA-2ről találtam meg mindent. A többi tesztben meg forumokon elég vegyes a kép sokan dicsérik a hangját, de többen emellett megemlítik , hogy nem alkalmas előerősítőnek, mert fixen nagy hangerőn kell tartani, különben elég nagy a minőségromlás és az USB-je is csak 48kHZ-et tud és elsősorban inkább csak DACnak ajánlanák, valamint az XLR kimeneteivel is problémáztak. Nem tudom mi lehet ebből az igaz. Tudnál valami infot, tapasztalatot vagy valami hivatalos tesztet megosztani esetleg ami kicsit segítene? Nem gond ha az előerősítő funkció nem az igazi csak akkor nem az integrált erősítőmet, hanem a végfokomat kellene esetleg eladnom, csak nem árt tudni.
Köszönöm.
A készülék jegelve keddig.
Sajnos nem sokat tudok segíteni, annak ellenére hogy nekem már ez a második xda1, és volt xda2 is.
Nálam dolgozott végerősítőre és integráltra is, usb-ről, coax-ról hajtva is. Nem tapasztaltam semmilyen minőségromlást, sőt nagyon szerettem a távvezérelhető hangerőszabályzást. Az xlr kimenetet nem tudtam kipróbálni.
Szia!
Engem érdekelne. Tudnál csatolni esetleg valami specifikációt, mert az interneten elsősorban az XDA-2ről találtam meg mindent. A többi tesztben meg forumokon elég vegyes a kép sokan dicsérik a hangját, de többen emellett megemlítik , hogy nem alkalmas előerősítőnek, mert fixen nagy hangerőn kell tartani, különben elég nagy a minőségromlás és az USB-je is csak 48kHZ-et tud és elsősorban inkább csak DACnak ajánlanák, valamint az XLR kimeneteivel is problémáztak. Nem tudom mi lehet ebből az igaz. Tudnál valami infot, tapasztalatot vagy valami hivatalos tesztet megosztani esetleg ami kicsit segítene? Nem gond ha az előerősítő funkció nem az igazi csak akkor nem az integrált erősítőmet, hanem a végfokomat kellene esetleg eladnom, csak nem árt tudni.
Köszönöm.
Eladó a címben szereplő készülék hibátlan esztétikai és műszaki állapotban.
Eredeti dobozában, fém távvezérlőjével.
A készülék Szegeden van, postázhatom is.
Ár 62 eft
Esetleg kedd délelőtt Szeged Budaörs útvonalon átvehető.
Saját képek később. tel: húsz-827-5173