Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Grandview tab tensioned 240-es vászon

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Jég.

Csutka

70 ezer forintért vihető a vászon.

Az utód megérkezett, de még a Grandview "üzemel". Megtekinthető.

Csutka

Az első sort gondodlom nekem címezted.
Elnézést, hogy kételkedtem, de ilyen Grandview vásznat sehol nem fedeztem fel a neten. A szétszerelt elektronikán már látszik, hogy valóban az. 
 "ezen a fórumon már nem is érdemes ,írogatni.."

Nem címeztem senkinek, csak szeretném eladni ezt a vásznat, mert megrendeltem Szepitől az utódot, ami hamarosan érkezik.
Utána nagyon útban lesz a kicsike.

Szerintem most már az előélete is ismert - akár az első tulajdonost is meg lehet kérdezni.

Csutka

bazz az ő saját oldalukról ollóztam ember: Grandview's research and development and manufacturing factory is located in the Panyu District of Guangzhou City in China. akkor ez biztos kanadában van a kanadai kinai negyedben mi? na jó én befejeztem.. szedesd ki , bocsánat ,hogy hozzá mertem szólni!  mi van itt ,ezen a fórumon már nem is érdemes ,írogatni.. 

Ember!
Húzzál már el a hirdetésből és máshol oszd az észt  - kérlek!

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

bazz az ő saját oldalukról ollóztam ember: Grandview's research and development and manufacturing factory is located in the Panyu District of Guangzhou City in China. akkor ez biztos kanadában van a kanadai kinai negyedben mi? na jó én befejeztem.. szedesd ki , bocsánat ,hogy hozzá mertem szólni! mi van itt ,ezen a fórumon már nem is érdemes ,írogatni..

Akkor már ollózzuk egészében:
Grandview Crystal Screen Co. Ltd. is one of the most innovative and influential projection screen manufacturers, offering a complete line of internationally recognized projection screens. In 1999, Grandview originated and was established in Canada. Today, Grandview's research and development and manufacturing factory is located in the Panyu District of Guangzhou City in China.

Ha jól értem 1999-ben alapították kanadában, mivel ez egy kanadai cég.
A kutató részleg és a gyártó sor Kínában van.
Úgy gondolom ez így teljes, és semmit nem von le az értékéből.
Ennyi pénzért továbbra is jó vétel.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 832

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Először, hogy ez nem Grandview, most az, hogy ez is kínai, mint a többi.
Egyik sem igaz!

Az első sort gondodlom nekem címezted.
Elnézést, hogy kételkedtem, de ilyen Grandview vásznat sehol nem fedeztem fel a neten. A szétszerelt elektronikán már látszik, hogy valóban az. 
 "ezen a fórumon már nem is érdemes ,írogatni.."
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Így sem OK.

Nem anno volt kanadai - most is az!

Egyik sem igaz!

Az Arcam-450-es erősítődre és az Arcam cégre szerintem nem lehet azt mondani, hogy az is kínai.
Pedig ott gyártják.

bazz az ő saját oldalukról ollóztam ember: Grandview's research and development and manufacturing factory is located in the Panyu District of Guangzhou City in China. akkor ez biztos kanadában van a kanadai kinai negyedben mi? na jó én befejeztem.. szedesd ki , bocsánat ,hogy hozzá mertem szólni!  mi van itt ,ezen a fórumon már nem is érdemes ,írogatni.. 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Fish
V.I.P.
V.I.P.

okés ,akkor hagyjuk ,a hiszti állandóan megy. mintha kislányokkal beszélgetnék.. igen Kanadia, sőt kanadai szűz lányok combjai között szőtték csak neked .. nem egy tál rizsért Kínában dehogy...    sztem kár is ,hozzászólni bármihez is.. sok sikert az eladáshoz!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Csutka

Kutatás, fejlesztés, gyártás is ott van.. persze anno kanadai volt! de semmi bántót nem írtam, éppen az hogy nem kell szidni kinát, hiszen mindent ott gyártanak már!

Így sem OK.

Nem anno volt kanadai - most is az!

Egyik sem igaz!

Az Arcam-450-es erősítődre és az Arcam cégre szerintem nem lehet azt mondani, hogy az is kínai.
Pedig ott gyártják.

gyeniko
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 285

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Kutatás, fejlesztés, gyártás is ott van.. persze anno kanadai volt! de semmi bántót nem írtam, éppen az hogy nem kell szidni kinát, hiszen mindent ott gyártanak már!

Bizony, amit nem Kínában gyártottak, az hamis! 
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Csutka

de ugye azért tudod, hogy a grandview is kínai ?   természetesen ,ettől még egy igen jó gyártó és nagyin jó vásznakat gyártanak!

Grandview's research and development and manufacturing factory is located in the Panyu District of Guangzhou City in China.

Ne már! Ez megint milyen hozzászólás?

A Grandview kanadai cég.
A "vászon-készítők" élvonalához tartozik.

Nem kínai (mint sok itthon megvásárolható vászon gyártója), hanem kanadai, de Kínában gyártat - mint majdnem az összes cég.

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Valakinek jó lesz karácsonyra. Ennyi pénzért nem sok mindent lehet venni.
Kínai cuccokat lehet

de ugye azért tudod, hogy a grandview is kínai ?   természetesen ,ettől még egy igen jó gyártó és nagyin jó vásznakat gyártanak!

Grandview's research and development and manufacturing factory is located in the Panyu District of Guangzhou City in China.

Csutka

Kínai cuccokat lehet

Hát igen!
Ráadásul azért ez egy motoros és oldalfeszített Grandview!

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Köszönöm!

Tehát második tulajdonos vagyok és a vászon az új árának töredékéért eladó!

Kínai cuccokat lehet
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

Csutka

A Grandview-n nincs mit megerősíteni, jól látszik a vezérlőpanel nyáklapján a felirat. Az eredeti csomagolásán nem volt felirat,
így én is csak akkor tudtam meg, amikor megvetted és utána néztél. Ez egy félmilliós vászon volt, pont az OEM kiszerelése miatt tudtam megvenni
300.000 Ft környékén. Egyébként nagyon szerettem, kitűnő vetítő felület, a házimozim éke volt.

Köszönöm!

Tehát második tulajdonos vagyok és a vászon az új árának töredékéért eladó!

Csutka

Ez 21:9 vagy 16:9 esküszöm nem látom...
 16:9

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 626

Hozzászólás Szerző: Morph »

Ez 21:9 vagy 16:9 esküszöm nem látom...
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

giotto14
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 445

Hozzászólás Szerző: giotto14 »

Én is Zolio-tól vettem, most meg giotto14 vagy.
De örülök, hogy sikerült "egymásra találnunk"!

A vásznat már régen vásároltam tőled és azóta is szuperül üzemel.
Talán meg tudod erősíteni, hogy ez bizony Grandview és az új ára elég borsos volt.

A Grandview-n nincs mit megerősíteni, jól látszik a vezérlőpanel nyáklapján a felirat. Az eredeti csomagolásán nem volt felirat,
így én is csak akkor tudtam meg, amikor megvetted és utána néztél. Ez egy félmilliós vászon volt, pont az OEM kiszerelése miatt tudtam megvenni
300.000 Ft környékén. Egyébként nagyon szerettem, kitűnő vetítő felület, a házimozim éke volt.
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/

Csutka

Nagyon úgy tűnik, hogy tájékozatlan voltam a név változás ügyében. Szóval Csutka = Bubu - már ezt is tudom. Régen üzleteltünk, így erről az infóról lemaradtam.
Szóval elnézést, hogy keltettem a feszültséget, de mostanság a fórumon láttunk néhány cifra dolgot. 
A vászonról sajnos többlet információval nem igazán szolgálhatok. Újonnan vettem egy embertől, aki ilyen vásznakat hozott be kintről kedvező áron, bontatlanul. Nem tudom elérni.

Én is Zolio-tól vettem, most meg giotto14 vagy.
De örülök, hogy sikerült "egymásra találnunk"!

A vásznat már régen vásároltam tőled és azóta is szuperül üzemel.
Talán meg tudod erősíteni, hogy ez bizony Grandview és az új ára elég borsos volt.

giotto14
Beköltözött
Beköltözött

Kedves Csutka! Valóban úgy tűnik, hogy ez a vászon az enyém volt. Én viszont (elvileg) nem neked, hanem 555bubu fórumtársunknak adtam el,
aki szintén szolnoki (minő véletlen újból). Ha viszont Te vagy 555bubu, akkor a "csutka" reged dátuma és pl. e hirdetésed alapján: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... n%C3%A1lt/
minimum kettős regről van szó, ami szabályba ütköző és piszkosul etikátlan. Szóval valami mindenképpen sántít...

Nagyon úgy tűnik, hogy tájékozatlan voltam a név változás ügyében. Szóval Csutka = Bubu - már ezt is tudom. Régen üzleteltünk, így erről az infóról lemaradtam.
Szóval elnézést, hogy keltettem a feszültséget, de mostanság a fórumon láttunk néhány cifra dolgot. 
A vászonról sajnos többlet információval nem igazán szolgálhatok. Újonnan vettem egy embertől, aki ilyen vásznakat hozott be kintről kedvező áron, bontatlanul. Nem tudom elérni.
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Kedves Csutka! Valóban úgy tűnik, hogy ez a vászon az enyém volt. Én viszont (elvileg) nem neked, hanem 555bubu fórumtársunknak adtam el,
aki szintén szolnoki (minő véletlen újból). Ha viszont Te vagy 555bubu, akkor a "csutka" reged dátuma és pl. e hirdetésed alapján: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... n%C3%A1lt/
minimum kettős regről van szó, ami szabályba ütköző és piszkosul etikátlan. Szóval valami mindenképpen sántít...

Névváltozás volt. Nincs dupla reg.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

giotto14
Beköltözött
Beköltözött

Csutka

75 ezer forint a vászon.

Ez az eredeti ár ~ 20%-a!!

Csutka

Simán csak régi modell.

Láttam már párszor.
Az a hullám nem észrevehető amúgy. A felülete is rendben van.

Up a cuccnak!

Köszi!

A vászonnal semmi gondom, de a SIM2 projektoromhoz igazítom a vásznat (nem tudja ezt a méretet kivetíteni) és rendeltem egy újat Szepi fórumtárstól.
Amíg megjön megnézhető! Két hétig kb.

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”