Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic Viera Full HD, 109cm
Még ELADÓ! :-)
nem rossz széria, nekem két U30-asom is van. Mondjuk az egyiket két évesen vettem 65 ért a másikat meg 4 évesen 60 ért. Egész jól tartják az árukat:)
Igen, valóban nagyon jók és tudásukhoz, minőségükhöz képest ennyiért igen csak ajándék, hiszen egy normálisabb monitor kerül ennyibe :-) Ha belegondolok, csak a HDMI kábelem került 25.e Ft-ba...ez meg azért csak egy Full HD-s TV :-))) Úgy néz ki érdeklődő is van már rá, tehát sokáig nem lesz eladó a TV...ha elkelt, akkor zárni fogom!
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
nem rossz széria, nekem két U30-asom is van. Mondjuk az egyiket két évesen vettem 65 ért a másikat meg 4 évesen 60 ért. Egész jól tartják az árukat:)
Jó Estét!
Engem érdekelne a készülék!
Elérhetőséget kérnék!
További Szép Estét!
Sebők Bence
Csak most vettem észre, hogy írt nekem! A privát üzenetére küldtem választ!
Jó Estét!
Engem érdekelne a készülék!
Elérhetőséget kérnék!
További Szép Estét!
Sebők Bence
55.e Ft ezért a 109 cm-es full HD-s Panasonic televízióért!!!!
Mivel projektort vásároltam, mától fix. 59.e Ft az ára! Hibátlan szép állapotú, Magyarországon vásárolt készülék!
Pontos típus:
Panasonic Viera TX-P42U20E full HD Plazma TV.
Állapota, kora:
Újonnan vásároltam a MM-ban Magyarországon. A TV 6 éves hibátlan, szép állapotú, nagyon vigyáztam rá.
A készülék főbb szolgáltatásai.
Viera Link, Viera Image viewer, AVCHD, DTS digital Out, Dolby Digital Plus, SD kártyát fogad, HDMI-s, DVB - Digital Video Broadcasting, Full HD, HD TV 1080p.
Tartozékai is megvannak. számlája, dokumentációja/leírása is megvan. Távirányítója is szép, hibátlan állapotban van.
A TV ára fix: 65.000 Ft.
Vagy egy tank gázolaj. Inkább egy féltank. De buszba.
Ez jó!
- pille
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 9
Senkit nem érdekel, hogy mire vagy kíváncsi... Ha komoly vevő vagy, csak akkor írogass..és privátot, ne a a topic-omba.. Kissé unom már ezeket...65.e Ft-ot simán megér. A mai világban az 2 tank benzin.. Ennyi!
Vagy egy tank gázolaj. Inkább egy féltank. De buszba.
Ár Fix 65.e Ft!!!! Nagyon szép képe van, megkímélt, újszerű állapotú full HD-s TV!
- pille
- Kezdő Fórumlakó

En az 50G20ast vettem 280ert ujonnan. Együtt jelentek meg az u20al es persze mindez 2010ben. Kivancsi lennek arra a számlára...
Csak azt tudnám, hogy miért érdekel annyira téged az a számla?
En az 50G20ast vettem 280ert ujonnan. Együtt jelentek meg az u20al es persze mindez 2010ben. Kivancsi lennek arra a számlára...
Senkit nem érdekel, hogy mire vagy kíváncsi... Ha komoly vevő vagy, csak akkor írogass..és privátot, ne a a topic-omba.. Kissé unom már ezeket...65.e Ft-ot simán megér. A mai világban az 2 tank benzin.. Ennyi!
65.e Ft a végső ára! Olcsóbb nem lesz!
65.000 Ft-ért vihető!
A TV 6 éves hibátlan, szép állapotú, nagyon vigyáztam rá.
Papírjai, számlája, dokumentációja/leírása is megvan. Távirányítója is szép, hibátlan állapotú.
A készülék főbb szolgáltatásai.
Viera Link, Viera Image viewer, AVCHD, DTS digital Out, Dolby Digital Plus, SD kártyát fogad, HDMI-s, DVB - Digital Video Broadcasting, Full HD, HD TV 1080p.
Csökkentem az árat: fix.65.e Ft!!!!!
Érdekelne a tv. Hol található?
Ment pü.
Érdekelne a tv. Hol található?
Fix: 69000 Ft az ára!
Igen, azt küldted.
Nekem nagyságrendre 300 km lenne az utazás, amiből 200 km nem autópálya. Így első nekifutásra soknak tűnik. Még gondolkodom.
Nem sokági árulgatom. Ha nem kel el, akkor megtartom! Ennyi pénzért max. 3 tanknyi benzint kapok...
- pille
- Kezdő Fórumlakó

Igen, azt küldted.
Nekem nagyságrendre 300 km lenne az utazás, amiből 200 km nem autópálya. Így első nekifutásra soknak tűnik. Még gondolkodom.