Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bang & Olufsen - BeoVision 4-50 plazma monitor / Panasonic plasma
Bang & Olufsen - BeoVision 4-50 plazma monitor / Panasonic plasma
Eladó!
Bang & Olufsen - BeoVision 4-50 Plazma TV / Panasonic Plazma Monitor
SD felbontású.
A TV-t / Monitort kétféleképpen használhatod.
Ez gyárilag egy 50"-os Panasonic plazma kijelző, melyet a Bang & Olufsen felhasznált, és megszületett belőle a BeoVision 4 széria.
A monitor ezáltal használható Bang & Olufsen rendszerbe építve, ekkor szükség van hozzá egy BeoSystem 2-re (igény esetéb tudok hozzá adni), mely segítségével egyéb B&O termékeket csatlakoztathatsz hozzá.
Ha nincsenek B&O termékeid, de mégis szeretnél egy Bang & Olufsen márkájú TV-t, ami valójában egy Panasonic plazma kijelző, a VGA vagy HDMI port segítségével laptophoz/számítógéphez/konzolhoz/mediabox-hoz is köthető.
A TV-n lévő csatlakozások:- VGA port, de adok hozzá egy aktív VGA to HDMI adaptert, ezáltal bármit rá tudsz kötni amin van VGA, DVI vagy HDMI kimenet (Laptop/PC/MediaBox)- Audio (hangfal is köthető rá, a TV-ben van beépített erősítő)- Soros port a BeoSystem 2 csatlakoztatásához
Hibátlanul működik, nagyon szép állapotban van, hibátlan képpel.
Nincs beégés a képernyőn.
Gyári Bang & Olufsen fix fali tartóval együtt eladó, de feltehető bármilyen más, mozgathatós fali tartóra is.
A képeken látható talp nem jár hozzá.
Árak:Csak a monitor + panasonic távirányító: 50.000 FtMonitor + BeoSystem 2 + Beo4 táv: 160.000 Ft
Személyesen Budapesten átvehető.
06 30 28 99 270