Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic 50STW50 plazma TV eladó
Nagyon jó a működési idő,és a ki be kapcsolás jelzése. Hogyan hívható elő?
Ennél a szériánál így: http://prohardver.hu/tema/plazma_tv_hoz ... 19984.html
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Nagyon jó a működési idő,és a ki be kapcsolás jelzése. Hogyan hívható elő?
Hali.
Hol van a tv? Garancia van ra? Eredeti tulaj vagy? Ugy ertem, elso tulaj, a te neved van a szamlan?
Budapesten, nincs garancia és nem én vagyok az első tulajdonosa.
Hali.
Hol van a tv? Garancia van ra? Eredeti tulaj vagy? Ugy ertem, elso tulaj, a te neved van a szamlan?
Pixelhiba és beégésmentes állapot.
Irányára 195.000 forint.
3D plazma TV- energiaosztály: C- képernyőformátum: 16:9- képátló: 127 cm (50" )- felbontás: 1.920 pixel x 1.080 pixel- full HD- 3D full HD- képfrekvencia: 2000 Hz- szürkeárnyalatok száma: 12.288- reakcióidő: 0 ms- beépített 3. vevőegység- vevőtípus: DVB-C, DVB-S2, DVB-T, PAL, SECAM-B/G, SECAM-D/K, I, I/I, L/L'- hang: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS- beépített hangszórók- kép-és-szöveg funkció (PAT)- automatikus csatornakeresés- elektronikus programújság (EPG)- HbbTV (SmartTV)- WiFi- teletext- teletext memória: 1.000 oldal- felvétel merevlemezre (PVR)- elalvás időzítő- gyermekzár- képernyőmenü- beépített USB média lejátszó- kártyaolvasó: SDXC Memory Card, SecureDigital Card- csatlakozók: CI Plus, Ethernet RJ45 (10/100 Mbit), hang kimenet (3,5 mm), HDMI bemenet, optikai digitális kimenet, SCART bemenet, USB 2.0- HDMI bemenetek száma: 4- bluetooth- DLNA kliens- fogyasztás: üzem 355 W, készenléti 0,30 W- távirányító- fali tartó: opcionális- forgatható láb- 3D szemüveg működési módja: aktív- méretek: SZ 118 cm x M 70,90 cm x H 5 cm- méret állvánnyal: SZ 118 cm x M 75,70 cm x H 33,50 cm- tömeg: 23 kg- tömeg (lábbal): 27 kg... Így is ismerheti: VIERA TX P 50 STW 50, VIERATXP50STW50, VIERA TX P50STW50, VIERATX-P50STW50, VIERA TX-P 50STW 50