Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic TX-P55VT60E (2017-06-22-ig garis) tv eladó

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
raynbow
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: raynbow »

Sziasztok!

Nem felejtettem el lezárni, csak mint írtam is, egyelőre jegeltem, nem pedig föladtam az utódlást.
Azt is írtam, hogy mire várok, viszont azt nem tudom - mint ahogy Ti se - hogy ez meddig fog tartani.
Ezzel együtt igazatok lehet, így az gondolom jobb lesz, ha ezt a fejezetet itt most valóban lezárom.
Viszont jó volt néhányotok véleményét még olvasni, ami ugye a lezárás után nem jött volna össze.
Végül, hogy senkiben ne hagyjak kétséget, az előzmények alapján pillanatnyilag nem eladó a tv.
Még egyszer köszönöm Mindnyájatok hozzászólását, türelmét és figyelmét, viszlát a majdani újratöltéskor.

Üdv Mindenkinek: Zsolt

sniphoe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: sniphoe »

"Azt gondolom, a föntiek alapján egyelőre jegelnem kell a dolgot és látványosan jobb tv-t kell megvárni."

If everything seems under control, you're just not going fast enough.

szgabor
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: szgabor »

Szerintem eladó, ha nem lenne az, akkor lezárta volna a hirdetést. 

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 626

Hozzászólás Szerző: Morph »

Igazad van:

"a feleségem azt mondta, meg ne próbáljam eladni"

tényleg egyértelmű.

Nem mindegy?
Írj egy privátot ,azt kérdezz rá!
A válasz majd egyértelmű lesz!
Upp a jófélének!
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

julius0506
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: julius0506 »

Olvasd el mégegyszer. Egyértelmű.
Igazad van:

"a feleségem azt mondta, meg ne próbáljam eladni"

tényleg egyértelmű.

julius0506

Olvasd el mégegyszer. Egyértelmű.
Már többször elolvastam, mielőtt kérdeztem, de hát "különbözőek vagyunk ..."

julius0506

Sziasztok!

Egy nagyon sokadik érdeklődőnek az alábbi választ küldtem a jófogáson, de talán érdekel másokat is,
ugyanis azt kérdezte milyen tv-kel volt szerencsém egymás mellett nézni a Panát. Tehát a történet:

"Volt nálunk Samsung 65JS9000, de az ívességet nem tudtuk megbocsátani.
Aztán LG 65UF950V, ami nagyon jól is szólt, de nem győzött meg bennünket.
Volt még Sony 65X8509, de az android nem jött be, és még fölvenni sem tudott.
Végül volt nálunk Panasonic 60CX750, de a plazma után ezt is visszalépésként éltük meg.
Mindegyik tv 4k-s és nagyobb volt, mint a mi 55vt60-as Panánk, de tv-t, nézve mind gyengébb,
blurayt nézve "szappanoperás" (stúdiószerű, mesterséges, szintetikus) volt.
Természetesen a 4k-s demókkal nagyot lehetett velük villantani, de a hangsúly itt a demón van.
Normális (főleg natív) 4k-s tartalom gyakorlatilag nulla. Azért az igazsághoz nyilván hozzátartozik,
hogy a léc nagyon magasan van, azt megugratni LCD-vel csaknem túlzott elvárás.
Mindegyik tv nagyon jó, már akinek ez a fajta megjelenítési mód tetszik, már most is ilyen tv-t néz,
vagy bírja az görbeséget, stb. Vannak részletek, amiben akár még jobbak is. Ilyen részlet, a játék.
A plazma köztudottan nem szereti a statikus ábrákat.
De mindent összevetve, drágábban se tartanak még ott, ahol a Pana kiszállt a plazmával a buliból.
Tartok tőle, elhamarkodottan ugrottam bele a cserébe, és még várnom kell, míg az OLED beérik.
A fönti tv-k árainál meg semmiképpen nem kívánok többet tv-re költeni.
Valószínű, a közeljövőben ez a hirdetés lejár, hosszabbítani nem fogom, de ha újra aktuális lesz,
lesz végleges utódja, újra meghirdetem.
A tv nálunk nagy becsben van, vigyázunk rá, tehát később is csak az üzemóra nő, de a 100 ezernek
szerintem még akkor is csak a töredéke lesz. Most 2600." Idáig a levél.

Annyit még hozzáteszek, a feleségem a napokban - filmnézés közben - megkérdezte, hirdetem-e még
a tv-t, mert meg ne próbáljam eladni. Teljesen megrökönyödtem, mert nem szokott műszaki dolgokban
ilyen határozottan állást foglalni, bár mindig megkérdezem a véleményét, én döntök.
Ezt csak azért írtam le, mert jól jellemzi a két technológia közötti, a felhasználó részéről látható eltérést.

Azt gondolom, a föntiek alapján egyelőre jegelnem kell a dolgot és látványosan jobb tv-t kell megvárni.
Amíg az egyetlen tv-s pozitívum egy nem létező formátumban (4k) jelentkezik, a csere valóban ráér.
Mindenkinek igaza van, aki azt írja/mondja, korán temették a plazmát, még mindig ez a jobb alternatíva.

Végül, de nem utolsó sorban Mindenkinek köszönöm az érdeklődését és a türelmét.   

Üdv: Zsolt

Szia! Bocs, de nem egyértelmű, hogy ez most azt jelenti-e, hogy nem eladó a TV, vagy azt, hogy még egy kicsit vársz, hogy van-e vevő, és utána nem lesz eladó.

zapco1269
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 47
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: zapco1269 »

Bármelyik LCD-nek "műanyag" a képe, ezen nincs mit gondolkozni.
Sony 65A90J, Samsung Q990F,Focal Electra 1027BE, 2X Rel Meridian 551, Meridian 506,Audioquest Dragon interconnect XLR, Audioquest Dragon High Current 1.5 meter, Pirelli tápösvény ,Siltech octopus elosztó ,Wireworld,Fidelizer AirStream Router

raynbow

Sziasztok!

Egy nagyon sokadik érdeklődőnek az alábbi választ küldtem a jófogáson, de talán érdekel másokat is,
ugyanis azt kérdezte milyen tv-kel volt szerencsém egymás mellett nézni a Panát. Tehát a történet:

"Volt nálunk Samsung 65JS9000, de az ívességet nem tudtuk megbocsátani.
Aztán LG 65UF950V, ami nagyon jól is szólt, de nem győzött meg bennünket.
Volt még Sony 65X8509, de az android nem jött be, és még fölvenni sem tudott.
Végül volt nálunk Panasonic 60CX750, de a plazma után ezt is visszalépésként éltük meg.
Mindegyik tv 4k-s és nagyobb volt, mint a mi 55vt60-as Panánk, de tv-t, nézve mind gyengébb,
blurayt nézve "szappanoperás" (stúdiószerű, mesterséges, szintetikus) volt.
Természetesen a 4k-s demókkal nagyot lehetett velük villantani, de a hangsúly itt a demón van.
Normális (főleg natív) 4k-s tartalom gyakorlatilag nulla. Azért az igazsághoz nyilván hozzátartozik,
hogy a léc nagyon magasan van, azt megugratni LCD-vel csaknem túlzott elvárás.
Mindegyik tv nagyon jó, már akinek ez a fajta megjelenítési mód tetszik, már most is ilyen tv-t néz,
vagy bírja az görbeséget, stb. Vannak részletek, amiben akár még jobbak is. Ilyen részlet, a játék.
A plazma köztudottan nem szereti a statikus ábrákat.
De mindent összevetve, drágábban se tartanak még ott, ahol a Pana kiszállt a plazmával a buliból.
Tartok tőle, elhamarkodottan ugrottam bele a cserébe, és még várnom kell, míg az OLED beérik.
A fönti tv-k árainál meg semmiképpen nem kívánok többet tv-re költeni.
Valószínű, a közeljövőben ez a hirdetés lejár, hosszabbítani nem fogom, de ha újra aktuális lesz,
lesz végleges utódja, újra meghirdetem.
A tv nálunk nagy becsben van, vigyázunk rá, tehát később is csak az üzemóra nő, de a 100 ezernek
szerintem még akkor is csak a töredéke lesz. Most 2600." Idáig a levél.

Annyit még hozzáteszek, a feleségem a napokban - filmnézés közben - megkérdezte, hirdetem-e még
a tv-t, mert meg ne próbáljam eladni. Teljesen megrökönyödtem, mert nem szokott műszaki dolgokban
ilyen határozottan állást foglalni, bár mindig megkérdezem a véleményét, én döntök.
Ezt csak azért írtam le, mert jól jellemzi a két technológia közötti, a felhasználó részéről látható eltérést.

Azt gondolom, a föntiek alapján egyelőre jegelnem kell a dolgot és látványosan jobb tv-t kell megvárni.
Amíg az egyetlen tv-s pozitívum egy nem létező formátumban (4k) jelentkezik, a csere valóban ráér.
Mindenkinek igaza van, aki azt írja/mondja, korán temették a plazmát, még mindig ez a jobb alternatíva.

Végül, de nem utolsó sorban Mindenkinek köszönöm az érdeklődését és a türelmét.   

lori00
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: lori00 »

Sziasztok!

A lenti kép szerinti, másfél éves készülékről van szó!
A tv ára most: 400 ezer Ft.

A kiegészítő garancia + készülékbiztosítás: 20 ezer, együtt 420 ezer jó magyar Ft.
A készülék 2.200 üzemóránál tart.

Üdv Mindenkinek, Zsolt

Szia!

BUÉK!

Meg van még a TV?

raynbow

Sziasztok!

A lenti kép szerinti, másfél éves készülékről van szó!
A tv ára most: 400 ezer Ft.

A kiegészítő garancia + készülékbiztosítás: 20 ezer, együtt 420 ezer jó magyar Ft.
A készülék 2.200 üzemóránál tart.

Üdv Mindenkinek, Zsolt

raynbow

Kedves privátban érdeklődők!

Én a hirdetésemre fejmosást kaptam, elismerem jogosan.    Annak megfelelően gyorsan ki is egészítettem.
Most én kérek minden privátban érdeklődőt, ha elvárjátok, hogy válaszoljak (amit minden esetben meg is teszek),
legyetek szívesek hasonlóan cselekedni. Ez így (lenne) korrekt.
Előre is köszönöm, legyen jó napotok!

raynbow

Sziasztok, a jófogáson nem hosszabbítottam meg a hirdetést, tehát a kezdő link már nem él.
Üdv, Zsolt

Becenev
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -35

Hozzászólás Szerző: Becenev »

Egyetértek, de úgy is fogalmazhatok, hogy az 50-es és a 60-as szériák esetében az ST modellek verhetetlenek voltak ár/értékben.

A VT szeria sosem az ar/ertek aranyrol szolt,hanem sokkal inkabb arrol,hogy tied legyen a legjobb tv a piacon. Mas kerdes,hogy meg igy is lathato,"erezheto" kulonbsegek vannak szerian belül de,hogy ez mennyit szamit,azt mindenkinek sajat maganak kell eldöntenie.

paulusz
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: paulusz »

Egyetértek, de úgy is fogalmazhatok, hogy az 50-es és a 60-as szériák esetében az ST modellek verhetetlenek voltak ár/értékben.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 447

Hozzászólás Szerző: kargidje »

az a bibi, hogy képminőségben nincs ekkora különbség a két tv között...sőt

sajnos a pana akkoriban nagyon elszállt a vt/zt áraival.

Avglas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Avglas »

Szia!

Érdeklődöm, hogy hibátlan 50UT50 beszámítása szóba jöhet? Megfelelő mértékű ráfizetés mellett...
Barco Optix Cinemascope * Seymour CenterStage XD 120" 2.35:1 * Dune HD Pro 4K II * Anthem AVM60 * Emotiva xpa3 * LabGruppen PDX3000 * IMG Stageline STA2000D * Crown XLS1502 * 7.3.4 * JBL 3677 * JBL 8330 * Beckersound b1000x2, JBL4645B * Synology ds418j

raynbow

Mennyi üzem idő van benne?
Azért azt leszögezhetjük, hogy a 100 ezres gyári élettartamot még napi 24 órával se lehet még csak megközelíteni sem 14 hónap alatt.
Mikor legutóbb a múlt hónapban néztem, ha jól emlékszem úgy 1800 környékén járt. Most ennél jobban nem megy.
Ha pontosabbat akarsz jelezd, otthon megnézem, és megírom.

zapco1269
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 47
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: zapco1269 »

Mennyi üzem idő van benne?
Sony 65A90J, Samsung Q990F,Focal Electra 1027BE, 2X Rel Meridian 551, Meridian 506,Audioquest Dragon interconnect XLR, Audioquest Dragon High Current 1.5 meter, Pirelli tápösvény ,Siltech octopus elosztó ,Wireworld,Fidelizer AirStream Router

raynbow

Biztos, hogy nagyon jó az a készülék de, hogy valaki ráfizessen ennyit az már kérdéses.....
  Gondolkozzunk együtt. Utolsó eladási árkülönbség 280 pénz. Amit pluszban kifizetve kínálok 25 pénz. Ez együtt 305 pénz. És akkor ott van, hogy amit érte ajánlanak, már esetleg egyáltalán nem garis, Sőt akár egy évvel öregebb is lehet, mint az én alig egy éves tv-m. Tehát minden relatív. Rossz ajánlat esetén akár 300-ért sem cserélek... De az tény, hogy a piac dönt. Végül is nekem nem igazán sürgős, de ha nem vágok bele, sose lépek tovább.

raynbow

...ehhez agyilag nagyon rottyon kell lenni, hogy valaki ilyenre vetemedjen.

Alapvetően igazad van, de más helyiségbe, más funkcióval (inkább csak tévézéshez) szánom a csere kisebbet, és a fölkínált VT60 helyett egy nagyobbat fogok venni. Sajnos nagy valószínűséggel LED-es LCD-t, mert plazma már nincs.   Bár valószínűleg az is Panasonic lesz, egy 65CX800 a terv.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 447

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Az eredeti hirdetést annyiban módosítom, hogy esetleg hibátlan Panasonic TX-50ST60E csereként érdekel.
Árkülönbség egyenlő az eredeti árkülönbség, valamint a plusz garancia, és teljes körű biztosítás összegével, azaz +300 ezer Ft-tal.

...ehhez agyilag nagyon rottyon kell lenni, hogy valaki ilyenre vetemedjen.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 967

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Az eredeti hirdetést annyiban módosítom, hogy esetleg hibátlan Panasonic TX-50ST60E csereként érdekel.
Árkülönbség egyenlő az eredeti árkülönbség, valamint a plusz garancia, és teljes körű biztosítás összegével, azaz +300 ezer Ft-tal.

Biztos, hogy nagyon jó az a készülék de, hogy valaki ráfizessen ennyit az már kérdéses.....
"Az igazi barát szemből támad."

raynbow

Leírást az "itt lakók" gondolom nem igényelnek. 
A konkrét hirdetés a következő címen található:
http://www.jofogas.hu/budapest/Panasoni ... tm?first=1

Ára: 450 ezer Ft. Csere nem érdekel.

raynbow

Azt nem hiszem én sem, de azért annyit talán megérdemeltek volna, hogy legalább a Jófogásos hirdetésed szövegét bemásolod, és nem csak linket teszel be.Ne értsd félre, csak itt nem így szokás.
Sok sikert!

Igazad van , pótolom.

Íme, ez jelent meg a jófogáson:

Plazmahívők figyelem! Kedvező áron eladó a valaha készült 2. legjobb tv. A készülék 14 hónapos, hibátlan, karcmentes, új állapotú. 2017-06-22-ig kibővített garanciával, ugyaneddig előre kifizetett teljes körű készülékbiztosítással rendelkezik. Ezek együttes értéke 25 ezer Ft, amit a meghirdetett ár tartalmaz. A tv falra helyezett, a talp össze se lett szerelve. Kéttuneres, beépített kamerás (skype), aktív 3D-s, 2 db - mindössze egyszer használt - szemüveggel, két távirányítóval, beépített duál wifivel (2,4 & 5 GHz, a,b,g,n, 300 MHz). Az ár irányár!

Köszönöm az észrevételt.   

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”