Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic 50" GT60 VT60 kerestetik
Befejeztem a keresését, vettem inkább egy öreg LX5090H-t és nem bántam meg (sőt, örülök hogy végül így alakult, mert a Pio 9G jobb mint a Panasonic 60-as szériája, csak a sok éves koruk tartott eddig vissza, de a túlárazott Panasonic használt kínálat sem volt vonzóbb és ezeken sincs már mára garancia, így győzött a "brute force", hogy melyik a jobb ár/képminőség terén...).
Azért köszönöm, ha valaki gondolatban érdeklődött.
Arájánlat: 200 (GT), illetve 250 (VT) kHUF.
Ez a hirdetés pillanatnyilag inkább "lehetőség felmérés" jellegű (egy ismerősöm tett nekem egy nagyon jó ajánlatot az eladó LCD-jével, de én inkább ilyen PDP-re vágynék, csak soha nincs mostanában eladó és nem is siettem a dologgal, de így gondoltam kipróbálom fordítva, hogy feladok egy kereső hirdetést ahelyett, hogy néha szétnézek, mert az említett ajánlat időszerűvé tette a cserét kisebb és régebbi PDP-ről...).