Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Stewart Luxus Model-A 100"-os motoros referencia vászon
A vászon lefoglalásra került, ezért a hirdetést jegelem.
A hírdetés zárható, elvittem és nagyon örülök neki! Legalább vászon terén nem kell majd váltanom, csak projektort hozzá max...
A vászon lefoglalásra került, ezért a hirdetést jegelem.
Foglaló elküldve, pü-ben az utalás részleteivel. Kezdődjék a bő 2 hónap pokol!
ment pü a jegelés miatt...
Szia!
Budapesten van ez a vászon ugye? Nem lenne nagy kérés, ha ledemóznál nekem valamelyik nap következő héten? Tényleg kíváncsi vagyok rá mire képes egy ilyen. Előre is köszönöm!
Üdv,
Viktor
ment pü csapó 2
Upp! Boldog Karácsonya lehetne valakinek, aki ezt megveszi
Upp !! A Vászon árát ezennel 479ezer Ft-ra módosítom.
Tessék tolongani...
Upp!!
Tonyka szerint indul a vetitési szezon, márpedig vetiteni csak jó vászonra lehet !
Tessék, ez pont egy olyan!
Upp! Továbbra is eladó a vászon, sajnos a kollégának végül nem volt jó a méret. Szóval lehet tovább tolongani.
- importsteven
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 2
Sokat agyaltam, hogy a projira vagy inkább a vászonra költsek, végül úgy döntöttem - mivel a Stewartnál jobb vásznat nem nagyon lehet kapni, projiban viszont az idő előrehaladtával lehet fentebb lépkedni -, inkább a vászon legyen fullos, s az egyszer legyen jól beépítve, így elmentem ezt megnézni. A vászon hibátlan, tökéletesen feszített, semmi hullám nincs benne. Motorja csendes, fali kapcsolóról vezérelhető. Úgyhogy megállapodtunk. ... Ami a dealt mégis borította, az az én szobám sajátossága; 4,90 méternél közelebbről nem tudok vetíteni, így a 100" átló, azaz 221 x 124,5 cm látható vászon felület nekem kicsi, a kiszemelt proji ennél csak nagyobbat tud vetíteni erről a távról. A szívem szakadt meg, de sajna nem tudtam így elhozni.
Upp a csodálatos referencia vászonnak.
Valamennyi alkura még van lehetőség, de nem minden áron eladó. Mindenki a vetitőfelületen spórol a mozijában?!
Nem azon spórol csak ez a vászon nem az átlag mozistának készült, sokan volnánk akik megvennénk
csak hiányzik hozzá a megfelelő mennyiségű kavics......-
A vászon biztos sokat dobna a képen ebben biztos vagyok.......☺
Valamennyi alkura még van lehetőség, de nem minden áron eladó. Mindenki a vetitőfelületen spórol a mozijában?!
Nem azon spórol csak ez a vászon nem az átlag mozistának készült, sokan volnánk akik megvennénk
csak hiányzik hozzá a megfelelő mennyiségű kavics......-
A vászon biztos sokat dobna a képen ebben biztos vagyok.......☺
"Az igazi barát szemből támad."
Egyéb házi-mozis kiadás miatt az árát 499ezer Ft-ra módosítom, érdemes lesz lecsapni rá...
Mátol az árat 549ezer Ft-ra módositom, és holnap megpróbálok 1-2 képet feltölteni!
Sziasztok,
esetleges fix vászonra váltás miatt eladóvá vált ez a STEWART Studiotek 130-as felülettel rendelkező Luxus Model-A 16:9-es 100 colos motoros vásznam.
Vászonban ennél komolyabbat kívánni nem is lehetne, a képe, kontrasztja, szin visszaadása zseniális, mentes bármiféle Hotspot-tól, vagy becsillogástól, viszont az 1.3-as Gain-el még bőven ad plusz teljesítményt a vetitőknek, hátrányok nélkül, mérete pedig az ideális kategóriába esik.
A tokja fekete, fekete maszkló kerettel körbe, természetesen hibátlanul feszített, bámilyen motoros vászonhoz képest hihetetlen halk a mozgatása. Beállitható a felső, és az alsó véghelyzet, a felső drop ha jól tudom 6 és 9 coll között állítható.
Szerintem nagyon nem kell bemutatnom, aki már látott Stewart vásznat ezzel a felülettel, az tudja miért ez a vászon található a legtöbb referncia szobában, és a tesztelőknél otthon. Nem gyakran látni ilyet eladásra kínálva, baromi ritka ez a minőség, így aki régóta vágyik ilyesmire, az most igen jól járhat.
Az eladás oka pusztán annyi, hogy korábban egy beépített szekrény miatt szükség volt a motoros vászonra, most viszont a dedikált szobában semmi hasznát nem veszem a mozgatásnak, így egy nagyobb fix Stewart-ra cserélném le szívem szerint, természetesen ugyanezzel a felülettel.
Minden áron nem eladó, figyelembe véve, hogy a Házimozi elemek többségével ellentétben ez nem avul el, így akár a következő 10 évben is pont olyan megelégedéssel tudom tovább használni.
A felület mindenhol makulátlan, egyetlen kicsi, kb 2 mm-es hiba van a jobb alsó sarkában, a legtöbb embernek ha nem mutatnám, valószínüleg fel sem tűnne.
Van hozzá 2 fali kapcsoló is, mely 220 V-os csatlakozóval van ellátva, az egyik egy fekete szolidabb fehér Stewart felirattal, a másik a tradicionális fekete kapcsoló, a Stewart kék logójával van ellátva, ez szobadísznek sem utolsó.
Az új ára bruttó 1.1 millió Forint volt ( lásd 2012-es árlista www.procinema.hu/pdf/stewart_2012_5_2_.pdf Luxus Model A LX100H), ennek az ára 600.000 Ft. (Csak jelzem, hogy jelenleg ma egy fix keretes ilyen felületű vászon új ára 8-900ezer Forint)
Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom privátban, a guguh23 kukac gmail.com címen, vagy a nullahatharminc 4134812-es számon. Komoly érdeklődés esetén küdök róla képet, bár szerintem mindenki el tud képzelni egy Stewart vásznat.