Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sim2 Domino 30H 720p DLP Projector (fehér)
Szia
Érdeklődnék,hogy hány óra van a gépben,ill neked menyire sürgős az eladás.
Üdv: Zoli
Szia
Kb két éve pihen a gép a helyén, be sem volt kapcsolva. Úgyhogy kb ennyire sürgős. Csak annyira (meg)szerettem az együtt töltött évek alatt, hogy nem tudtam rászánni magam az eladásra (illetve volt még egy apró tényező, ami reményt adott, erről később írok). Izzó cserénél nullázva volt, így nem tudom pontosan megmondani hány óra volt benne. Abban egészen biztos vagyok, hogy kevesebb mint ami gyárilag 1 izzóhoz - mint várható élettartam - van megadva (6000 óra). Izzó csere pedig nem azért volt mert kipurcant volna az izzó, hanem azért, mert vettem egy Gyulai Pali féle 3D ezüstvásznat, ami ugye köztudottan szürke színű, és nagy(obb) fényerőt igényel. Ezért történt egy kis upgrade is: a SIM2 D35 ballaszt elektronikája került beépítésre, és ahhoz kapcsolódóan egy nagyobb teljesítményű izzó (szakember által természetesen, batyo kolléga végezte a munkálatokat, lecsekkolható nála minden, bizonyára emlékszik rá. Sajnos az erről szóló levelezés a kukában végezte a másik fórummal együtt). Jelenleg az eredeti izzó van a gépben, és a nagyobb fényerejű a tartalék (az lényegében vadi új, csak pár óra van benne)
Közben vettem egy 3D-s (és egyébként jóval nagyobb fényerejű) projektort, így lett mellőzve a SIM2, mert az ezüstvászonhoz - sajnos - még így is kevés volt a fényerő. Hát kb ennyi a történet. Pontosabban még annyi, hogy vettem egy (nyilván fehér színű) motoros vásznat is, amit a 3D ezüstvászon fölé / elé kívántam installálni, második (opcionális) vászonként, de az asszony nem engedte... 2 éve várok/vártam rá hogy megenyhüljön, de úgy döntöttem ennyi volt, nem várok tovább. Úgyhogy hamarosan egy motoros vászon hirdetést is fel fogok tenni...
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Annak idején 10 éve erre a vetítőre vágytam. A mostani alap fullHD házimozi vetitőkhöz képest milyen a képminősége?
Sajnos erre nem tudok válaszolni, mert nem ismerem a mostani alap full HD vetítőket, meg amúgy is elfogult vagyok, hiteltelen lenne tőlem ilyen info
Szia
Érdeklődnék,hogy hány óra van a gépben,ill neked menyire sürgős az eladás.
Üdv: Zoli
PD F30, Panasonic pt at 5000 / Oppo bdp95 / Lexicon rv5 / Jamo D600
Annak idején 10 éve erre a vetítőre vágytam. A mostani alap fullHD házimozi vetitőkhöz képest milyen a képminősége?
Második tulajdonosa vagyok, Házimozi Stúdióban vásárolt, új ára 1.8M Ft volt. Csak személyes átvétel, előre egyeztetett időpontban (Bp XIII)
Kifogástalan működés, tartalék izzót is adok hozzá. Az ár irányár, értékegyeztetéssel beszámítás vagy (akár drágább) csere is szóba jöhet:
- laptop
- 27"-29" IPS monitor
- 40" vagy nagyobb lapos TV
ár: 99e