Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Samsung A600B projektor eladó sorban
Nekem is ilyen van,jó kis proji ez!
A témát pedig te tudod zárni jobb oldalon.
Sírok is érte ..., de jó helyre került
"Sajnos" idejekorán elkelt a projektor, így kérném az adminisztrátorokat, hogy zárják a topikot.
Nagyon kedves úriember vitte el, aki abszolút megérdemli, hogy nagy képen nézhessék kedvenc filmjeiket Jó gazdája lett.
Köszönöm a sok érdeklődőnek is!
Üzemóra a jelenlegi pillanatban 842 óra, ami növekszik az eladásik. Persze nem gyorsan
Eladó egy nagyon megkímélt Samsung A600B full hd DLP projektor.
Első tulaja vagyok, és külön moziszobában volt csak fixen felszerelve használva. Mindössze Kb 900 óra van benne, izzócsere nem volt (a pontos értéket megnézem majd).
A tudását nem hiszem, hogy be kellene mutatnom. Az árához képest kimagasló képpel rendelkezik, és az alacsony üzemóra miatt jó vétel lehet bárki számára.
A projektor megtekinthető, kipróbálható az aktuális helyén még meg nem érkezik az utódja. Érdemes megnézni, mit produkál Kérésre elérhetőséget üzenetben küldök (helyileg Nógrád megyében van a projektor).
Az eladás oka feljebb lépés
Irányár: 145000Ft
Kérem, hogy a kalandorok kíméljenek, illetve a feléből már nem engedek
Gondos gazdáját keresi
Doboz, papírok, tartozékok megvannak hiánytalanul.