Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lg OLED65C4 – makulátlan állapotban, dobozában, garanciával

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Lezárt
supertrump
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Re: Lg OLED65C4 – makulátlan állapotban, dobozában, garanciával

Hozzászólás Szerző: supertrump »

Vogel's TVM 3405 fix falikonzolt tudok hozzá adni ajándékba. Nincs beleépítve az árba, egyszerűen eszembe jutott, hogy egy éve a saját dobozában pihen. Nekem nincs szükségem rá, így a TV vevője igényt szerint elviheti. Természetesen hibátlan.
ATV4K, LG OLED77C5
Main: FiiO SR11 (Roon) + iPowerX, FiiO K13 R2R + PL80, Exposure 2510, Triangle Comète 40th, 2x REL T/5x
Desktop: Mac mini M4 (Roon), FiiO K13 R2R, Sennheiser HD600

supertrump
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Lg OLED65C4 – makulátlan állapotban, dobozában, garanciával

Hozzászólás Szerző: supertrump »

Eladóvá vált LG 65C4 OLED televízióm, amelyet az LG.hu-n vásároltam 2025 áprilisának végén, hivatalos magyar forrásból. A készülékre a vételár alapján 3 év kötelező jótállás vonatkozik, amelyből jelenleg még közel 2 év hátravan.

A TV műszakilag teljesen hibátlan, beégés nincs rajta. Az első beüzemeléskor pixelhibát is ellenőriztem, akkor egyetlen hibás pixelt sem találtam.

A kijelző állapota makulátlan, konkrétan ujjlenyomat-mentes. Soha nem volt semmilyen vegyszerrel vagy kijelzőtisztító folyadékkal tisztítva. Időnként kizárólag egy erre fenntartott, extrém puha mikroszálas kendővel portalanítottam.

A távirányító újszerű, karcmentes állapotú, mivel a TV-t szinte végig Apple TV távirányítóval használtam.

Nem dohányzó lakásból származik. Nem játszom, nincs konzolom, és TV-előfizetésem sincs, ezért a készülék nem háttérzajként működött napi sok órában. Kizárólag filmek és sorozatok nézésére használtam, kíméletes körülmények között.

Az eladás oka: 77C5-re váltottam.

A jelenlegi C5 modell kb. 500 000 Ft körül kapható, nagyjából annyiért, amennyiért én is vásároltam ezt a C4-et. Ehhez képest az ár: 320 000 Ft, amely fix. Beszámítás és csere nem érdekel.

Alapos utánajárás után az árat az aktuális piaci kínálathoz igazítottam. Az állapota alapján szerintem ez jelenleg az egyik legjobb vétel a 65C4 modellek között.

Jelenleg ez az egy fotóm van a készülékről, de remélem, hogy a részletes leírás kellően ellensúlyozza ezt. Személyes átvételkor természetesen minden leírt állítás ellenőrizhető.

Átvétel kizárólag személyesen, Tatabányán lehetséges. Futárral nem küldöm, mert személyes átvételkor a vevő működés közben, közelről is meg tud győződni a készülék állapotáról és mindarról, amit a leírásban szerepeltetek.

Az átvétel időpontja rugalmasan egyeztethető. Az elszállításban annyiban tudok segíteni, hogy a dobozt közösen betesszük az autóba. A gyári doboz méretét lemértem: 160 × 95 × 20 cm, ezzel érdemes kalkulálni.

Telefonszámot privát megkeresésre tudok küldeni.
lg65c4.jpeg
ATV4K, LG OLED77C5
Main: FiiO SR11 (Roon) + iPowerX, FiiO K13 R2R + PL80, Exposure 2510, Triangle Comète 40th, 2x REL T/5x
Desktop: Mac mini M4 (Roon), FiiO K13 R2R, Sennheiser HD600

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”