Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Barco Orion 1080 DLP eladó

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
liuzy191
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Barco Orion 1080 DLP eladó

Hozzászólás Szerző: liuzy191 »

I quite agree with Morph's point of view It's not that I can't translate with Google, but I think English is an international language that everyone can understand. Because I am a projector enthusiast, and I just want to buy a Cinemascope projector recently, I have seen the recommendations of other projector enthusiasts on some forums, so I search for the projector I want according to the model.
As a foreign friend, I can understand everyone's caution, but the biggest feature of using PayPal is security, which guarantees both buyers and sellers.
My name is Jason, and I come from China. I apologize for the inconvenience! Have a good time!
sim2 superlumis pro,barco f85,oppo 203/205,apple Tv 7th,Lumagen 5348,Bose lifestyle 650

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 618

Hozzászólás Szerző: Morph »

Félre értettél nagyon. Én semmi külföldi ellenességet nem írtam, olvasd el egy kicsit figylemesebben kérlek. Neked még sosem jött rossz szándékú csaló link ilyen formában külföldről, emailben vagy sms-ben?
Rengeteg az adathalász és rossz szándékú megkeresés mostanában az eladási portálokon. Számomra az a figylemztető jel, hogy valaki egy 1e és egy 10e euros gépre is ugyan azt a sablon szöveget írja. Ez nálam már a komolytalan vevőt jellemzi, ha már eleve nem tudja mit is akar venni igazán. Az pedig, hogy egy Magyar csoportban Magyar embereknek ír és kér szívességet, de a google fordítót sem képes használni, szerintem tök gáz. Beszélek én is angolul, de ha egy külföldi országba küldenék üzenetet, biztosan nem a saját nyelvemen írnám.
De ne legyen igazam és legyen olyan szép és vidám a világ, ahogyan látod. :napsut: :rolleyes
Oké.
De mi lesz az adathalászat? Megadom a számlaszámom, esetleg a nevet és? Ez mire elég?
Erre fogod, aztán átutalsz, oszt annyi. Nem? Értem és látom, mire reflektálsz és mondanám, hogy igazad is van. Sajnos a vevők nem mindig az intelligensebb szférából jönnek. Láttál már Te is béna hirdetést, és találkoztál már ostoba vevővel is nem? A világ szerintem, sajnos, így kerek. Nem feltétlen akarnak megfelelni, bizonyos protokoll szabályoknak, soxor nem is tudnak.
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 612

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

Morph írta:
2025.05.04., vas. 18:02
fcsfelix írta:
2025.05.03., szomb. 13:46
Nekem már ott elvéreznek ezek a sablon szöveges külföldi érdeklődők realitásai, hogy miért ír egy 1200 és egy 10000 euros gépre is egyszerre valaki? Nem tudja mit szertene? Elég nagy különbség van a két gép között tudásban és árban is egyaránt.
Szóval legyen mindenki óvatos ezekkel a hellómájfrend megkeresésekkel. :ohnoohnoohno:
Nem értem az aggodalmat.Ha el akarja, hogy küldje, átutalja előre a megbeszélt árat és kész. Nem lehet lehúzás, hiszen ez egy potenciális vásárló. Miért baj az, hogy külföldi? Neked jól esne, ha valakitől megvennél valamit, de külhoni és full szkeptikusan áll hozzád? Itt én nem sejtek bajt...
Félre értettél nagyon. Én semmi külföldi ellenességet nem írtam, olvasd el egy kicsit figylemesebben kérlek. Neked még sosem jött rossz szándékú csaló link ilyen formában külföldről, emailben vagy sms-ben?
Rengeteg az adathalász és rossz szándékú megkeresés mostanában az eladási portálokon. Számomra az a figylemztető jel, hogy valaki egy 1e és egy 10e euros gépre is ugyan azt a sablon szöveget írja. Ez nálam már a komolytalan vevőt jellemzi, ha már eleve nem tudja mit is akar venni igazán. Az pedig, hogy egy Magyar csoportban Magyar embereknek ír és kér szívességet, de a google fordítót sem képes használni, szerintem tök gáz. Beszélek én is angolul, de ha egy külföldi országba küldenék üzenetet, biztosan nem a saját nyelvemen írnám.
De ne legyen igazam és legyen olyan szép és vidám a világ, ahogyan látod. :napsut: :rolleyes:
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 618

Hozzászólás Szerző: Morph »

fcsfelix írta:
2025.05.03., szomb. 13:46
Nekem már ott elvéreznek ezek a sablon szöveges külföldi érdeklődők realitásai, hogy miért ír egy 1200 és egy 10000 euros gépre is egyszerre valaki? Nem tudja mit szertene? Elég nagy különbség van a két gép között tudásban és árban is egyaránt.
Szóval legyen mindenki óvatos ezekkel a hellómájfrend megkeresésekkel. :ohnoohnoohno:
Nem értem az aggodalmat.Ha el akarja, hogy küldje, átutalja előre a megbeszélt árat és kész. Nem lehet lehúzás, hiszen ez egy potenciális vásárló. Miért baj az, hogy külföldi? Neked jól esne, ha valakitől megvennél valamit, de külhoni és full szkeptikusan áll hozzád? Itt én nem sejtek bajt...
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

liuzy191

Because the projectors I asked have a characteristic, that is, they are all projectors of Cinemescope. And they are completely different types, one is the old-fashioned light bulb projector,the other is led, and the price is of course very different. I don't mind buying them all if the prices of both sets meet my expectations!
sim2 superlumis pro,barco f85,oppo 203/205,apple Tv 7th,Lumagen 5348,Bose lifestyle 650

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 612

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6364

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

liuzy191 írta:
2025.05.02., pén. 02:12
Hello friend, I'm interested in this. Can you send me an email to communicate? Because I can't speak Hungarian, I can't make a phone call.My email address is liuzy191@gmail.com.

Waiting for your reply, thank you!
According to our forum rules offers can be made only via a private message or email. Please use some translator and
try that way, the methods can be found here:
viewtopic.php?p=2644957#p2644957
Thanks.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

liuzy191

Hello friend, I'm interested in this. Can you send me an email to communicate? Because I can't speak Hungarian, I can't make a phone call.My email address is liuzy191@gmail.com.

Waiting for your reply, thank you!

qagan
Értékelés: 1
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: qagan »

Pedig nagyon jó vetítő :)
Bán Gergely - DREAMCINEMA

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1428

Barco Orion 1080 DLP eladó

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Szintén kérésre, az alábbi hírdetés.

2018. júniusban, újonnan vásárolt, hibátlanul működő és sérülésmentes állapotban lévő, nem dohányzó környezetben használt Barco Orion 1080 1-chip, DLP házimozi projektor, EN51 objektívvel (1.6 - 2.2:1) minden tartozékával és kiegészítőjével, dobozában, 1. tulajdonostól eladó.

Specifikáció

Csere és beszámítás nem lehetséges. A készülék Törökbálinton, időpont egyeztetéssel demózható. Személyes átvétel előnyben részesítve, de a vevő felelősségére és terhére postázni vagy futárszolgálattal küldeni is tudom. Érdeklődni: 06 telekom 970 1501.

Ár: 499.000,- HUF
Orion 4.jpg
Orion 3.jpg
Orion 2.jpg
Orion.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”