Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
i1Display Pro Plus eladó
Re: i1Display Pro Plus eladó
Elkelt, téma zárva.
Re: i1Display Pro Plus eladó
Még mindig eladó a kalibráló eszköz. 

i1Display Pro Plus eladó
Eladó egy alig használt X-Rite i1Display Pro PLUS kalibráló eszköz. Monitor, tévé és projektor kalibrálására alkalmas eszköz. Ez ugyan az mint a most kapható Calibrite néven futó változat, gyakorlatilag név váltás történt. A konzumer piacon az egyedüli profi eszköz. Ez nem a sima Pro, hanem a Pro Plus, ami már 2000nit-ig tud kalibrálni (HDR). Calibrite Profiler, i1Profiler, DisplayCal, CalMan, HCFR progikkal biztosan működik.
Az eszköz 2020.09-ben lett vásárolva az Oáziscomputertől. Doboza és minden tartozéka meg van. Pontosan nem tudom, de talán ha ~10-15x használhattam az elmúlt években. Az eszköz hibátlan, gyakorlatilag új.
Személyes átvétel Győrben. Posta van (Foxpost automata előnyben).
Ára 65000 Ft
Érdeklődni: +36 30 háromszázkilencven 1562

Az eszköz 2020.09-ben lett vásárolva az Oáziscomputertől. Doboza és minden tartozéka meg van. Pontosan nem tudom, de talán ha ~10-15x használhattam az elmúlt években. Az eszköz hibátlan, gyakorlatilag új.
Személyes átvétel Győrben. Posta van (Foxpost automata előnyben).
Ára 65000 Ft
Érdeklődni: +36 30 háromszázkilencven 1562