Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sim2 Domino d80e
Re: Sim2 Domino d80e
Igen, tőled vettem.
Most sem adnám el mert nagyon elégedett vagyok a vetített képpel. De szőtt vászonra váltottam és 100”-os lett. Ezt pedig sajnos már nem tudja kivetíteni 3 méterről.
Most sem adnám el mert nagyon elégedett vagyok a vetített képpel. De szőtt vászonra váltottam és 100”-os lett. Ezt pedig sajnos már nem tudja kivetíteni 3 méterről.
mintha ezt tőlem vetted volna, már jó régen, jól emlékszem? örülök, hogy ilyen sokáig kiszolgált :)
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
Heti up!
Heti up!
Még annyit írnék hogy az is szóba jöhet ha valaki beszámolja egy nekem megfelelő vetítőbe akár ráfizetéssel is.
Heti up!
Egy másik topikban felmerült a szó arról hogy milyen képet vetítenek ezek a sim2-ők.
Remélem Zozi nem haragszik meg ha idézem őt.
Hátha segít valakinek aki nem ismeri a típust.
“Sim2 D80 - hát ez a vetítő is megér egy misét. Szinte új, 580 óra van benne... kis ékszerdoboz. Viccesen is nézett ki a 2 Runco között...
Elindítva döbbenet. Mindenféle hókuszpókusz nélkül majdnem olyan feketét vetít, mint a Barcom a dinamikus írisszel... A fehérpont gyárilag 7500K-re van kalibrálva, de ezt nem igazán venni észre a képen. Passengers űrsétás jelenete baromi jól nézett ki a vásznon, de igazából bármelyik elindított jelenetről elmondható ugyanez. A nagy on-off kontrasztnak és ANSI-nak köszönhetően nagyon dinamikus képet vetít, szuper mélységérzettel, 3D-s képpel. A képi világa olyan a SIM2-ös. Aki látott már "régi" SIM2 gépet vetítés közben az tudja, miről beszélek. Emlékeimben még él Cutlernél látott C3X, szerintem ahhoz nagyon hasonló lehet.”
Ő egy másik eladó példányról írta ezt.
Egy másik topikban felmerült a szó arról hogy milyen képet vetítenek ezek a sim2-ők.
Remélem Zozi nem haragszik meg ha idézem őt.
Hátha segít valakinek aki nem ismeri a típust.
“Sim2 D80 - hát ez a vetítő is megér egy misét. Szinte új, 580 óra van benne... kis ékszerdoboz. Viccesen is nézett ki a 2 Runco között...
Ő egy másik eladó példányról írta ezt.
Egy teszt róla, ha valaki nem ismerné
https://www.projektor.hu/1080p+dlp+veti ... iabol.html
Elégedetten használtam az elmúlt 4 évben.
De sajnos az új vásznamat nem tudja kivetíteni az adott távolságból.
Ha valaki elviszi a hirdetett 92’ vászonnal akkor még tudok engedni a 270e-es árból.
Ezt a vásznat 3-4 méter távolságról tudja kivetíteni.
Heti up!
Legyen mostantól 230e
Ez már igen jó ár ezért a vetítőért. Ilyen képet vetít.
Ez már igen jó ár ezért a vetítőért. Ilyen képet vetít.
Lemaradt egy fontos info. 903 óra van a lámpában.
Sim2 Domino d80e
Sim2 Domino D80E vetítő, fekete színben, eladó.
Adatok:
0.95'' 1080p DLP chipset by Texas Instruments
1920*1080 pixel HDTV resolution
Optimum contrast (>4500:1) and black level detail
Future-proof input: HDMI™-HDCP
160W lamp
BrilliantColor™ Technology
Unishape™ Technology
Proprietary SIM2 ALPHAPATH™ light engine
Live Colors Management software
Gyári doboza már nincs meg, gyári távirányítóval és tápkábellel eladó.
Személyesen megnézhető, átvehető Örkényen. A postát a gyári csomagolás hiánya miatt nem ajánlom.
Teszt róla: http://www.projektor...tegoriabol.html
Irányára 250e
Tel: 0620/384-6207
Egy screenline amleto 92” vászonnal együtt is vihető 290e-ért.
Adatok:
0.95'' 1080p DLP chipset by Texas Instruments
1920*1080 pixel HDTV resolution
Optimum contrast (>4500:1) and black level detail
Future-proof input: HDMI™-HDCP
160W lamp
BrilliantColor™ Technology
Unishape™ Technology
Proprietary SIM2 ALPHAPATH™ light engine
Live Colors Management software
Gyári doboza már nincs meg, gyári távirányítóval és tápkábellel eladó.
Személyesen megnézhető, átvehető Örkényen. A postát a gyári csomagolás hiánya miatt nem ajánlom.
Teszt róla: http://www.projektor...tegoriabol.html
Irányára 250e
Tel: 0620/384-6207
Egy screenline amleto 92” vászonnal együtt is vihető 290e-ért.