Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

High-end Jvc DLA-X550RBU

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
kozmagyuri
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 8

Re: High-end Jvc DLA-X550RBU

Hozzászólás Szerző: kozmagyuri »

A vevítő még mindig eladó, fantasztikus képpel. Az árát csökkentem egy kevéssel, hátha valakinek karácsonyi ajándéknak jó lesz.
Az új ára 390.000 Ft, de komoly vevő esetén az ár tovább finomítható.

kozmagyuri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Szia!
Ne haragudj, hogy csak most írok, de ma olvastam az üzenetedet.
A következőket tudom mondani a projektorral kapcsolatban:
Én már használtan vettem, másfél éves korában. Akkor volt benne 500 h. Tehát én úgy gondolom, hogy mivel a JVC nagy óraszámot ad meg az izzó élettartamára, így azt gondolom, hogy ez az izzó az első izzó benne. Albérletben voltam 2 évig, és ott nem tudtam használni a vetítőt. Most, hogy új mozi szobám lett, beletettem egy új izzót. Nem gyári JVC, mert az nagyon drága, hanem a gyárival egyenértékű nagy márkájú izzó került bele. Igaz, hogy a csere nem volt indokolt, de jelen állásban szeretnék tévét is nézni. Mivel fix vászon van, nem tudom a tévét felrakni, ezért úgy gondolom, tartalék izzónak sem rossz, ha kettő van belőle. Tovább lépésként szeretnék egy Valerion Max-ot venni, ami már ledes, és bírja a "tévézést". A kalibrálás alatt nem tudom, mit értesz, mert ténylegesen nagyon sok képbeállítás van rajta, és minden vászon típushoz újra be kellene állítani a vetítőt. Én a saját ízlésemhez, és preferenciáimhoz állítottam be, s nagyon jó képe van, kellő fényerővel, plazma tévéhez hasonló mély feketékkel. Ez a Sony vetítő nem egy kommersz vetítő, Optoma, BENQ alsóbb katergóriás vetítői. Érződik rajta, hogy ez egy high-end.
Salgótarjáni vagyok, nagyon szívesen látlak egy megtekintésre, én zömében Netflixet nézek, Apple tv-t, és nagyon jó, 130 colos képet ad.

Üdvözlettel: György

BIGi975
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: BIGi975 »

Szia, néhány infot még megadnál a projektorról kérlek; Újonnan vetted, vagy már használtan? A korábbi 700 órás lámpa az első volt a gépben, tehát az össz üzemóra 800h alatti? Az új lámpa eredeti vagy utángyártott? Kalibrálva volt valamikor?
Köszönöm előre is a válaszokat;
Üdv:
Ignác

kozmagyuri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

High-end Jvc DLA-X550RBU

Eladó a képen látható High-end JVC vetítő,57 órát ment új lámpával. Vásárlási időpontja 2018.
A régebbi lámpát is odaadom természetesen, amiben körülbelül 700 üzemóra volt. A vetítő karcmentes, tökéletes állapotban, gyönyörű képpel.
Új ára 1.670.000 Ft volt.
Műszaki paramétereit leírom az alábbiakban:

Kategóriaelső házimozi-vetítési élmény 1700 lumenes fényerővel és 4K e-shift4 technológiával

A DLA-X550R lenyűgöző képminőséget és páratlan értéket kínál a JVC exkluzív 4K e-shift4 technológiájának köszönhetően. Natív 4K 60P (4:4:4) tartalmat fogad el teljes sebességű, 18 Gbps-os HDMI/HDCP 2.2 kompatibilis bemeneteken keresztül, és a meglévő 1080P forrásokat 4K pontosságúra konvertálja. Három különálló D-ILA eszköz stabil képet produkál villódzás nélkül, és kategóriaelső 40 000:1 natív kontrasztaránnyal a csúcsfehér és mélyfekete színek érdekében.

A JVC projektorok HDR tartalomkompatibilitást és továbbfejlesztett Clear Motion Drive-ot tartalmaznak a páratlan képminőség érdekében, valamint egy újonnan kifejlesztett nagy teljesítményű lámpát, amely 1700 lument biztosít: a kategória legnagyobb fényerejét.

40 000:1 natív kontrasztarány
Intelligens objektívnyílás a 400 000:1 dinamikus kontrasztarányhoz
1700 lumen nagy teljesítményű lámpával (PK-L2615U)
265 W nagy/200 W normál
4K e-shift4
Kettős teljes sebességű, 18 Gbps HDMI/HDCP 2.2 kompatibilis bemenet
Kompatibilis a teljes specifikációjú natív 4K jelekkel, például a 4K60p 4:4:4, 4K60p 4:2:2/36bit és 4K24p 4:4:4/36bit felbontással
Kompatibilis a 4K streaming eszközökkel és az UHD BD tartalommal
Újdonság a 2016-os modellhez: HDR (nagy dinamikatartományú) kompatibilitás
Újdonság a 2016-os modellhez: Motion Enhance (2D, 3D, 4K) a továbbfejlesztett Clear Motion Drive-val
Továbbfejlesztve a 2016-os modellhez: Multi Pixel Control (MPC) automatikus móddal a könnyű használat érdekében
Az MPC működik 4K60P (akár 4:4:4) jelekkel
3D-képes (aktív zármódszer)
Fogadja a képkockasorozatot, az egymás melletti és a felülről lefelé történő megjelenítést
3D anamorfikus képminőség
3D áthallásszűrés
3D parallaxis beállítás
Opcionális RF aktív záras 3D szemüveg (PK-AG3G) és RF 3D adó (PK-EM2G)
Objektív memória 5 felhasználó által állítható előbeállítással
Motoros 2x zoom objektív (1,4:1 – 2,8:1)
Egyszerűsített 6 tengelyes színkezelő rendszer
Manuális gammavezérlés a JVC kalibrációs szoftver 6-os verziójával
Control4 SDDP (Simple Device Discovery Protocol)
6. generációs 1920x1080 DILA eszközök
Ultra csendes működés (21 dB/alacsony lámpa)
A tiszta fekete feldolgozás javítja a helyi terület kontrasztját
Képernyőbeállítási mód (117 előbeállítás)
Konvergencia korrekció — 1/16 pixeles lépésekben 2 memóriával pozíciók
Bemenetek és kimenetek
Kettős teljes sebességű, 18 Gbps-os HDMI/HDCP 2.2 kompatibilis bemenetek
RS-232C
RJ45 LAN csatlakozás
12 V-os trigger
3D szinkron

Irányár: 420.000 Ft

Helyileg Salgótarjánban található, készpénzes és banki átutalásos fizetési lehetőség is adott (előre utalás).
Személyes átvétel és postázás is megoldható.
Érdeklődni a +36309433554-es telefonszámon lehet.
Csatolmányok
20250923_162728.jpg
20250923_162719.jpg
20250923_162656.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”