Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jvc X5900 vetito 4K HDR kontraszt kiraly

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Lezárt
Bandyka77
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Re: Jvc X5900 vetito 4K HDR kontraszt kiraly

Hozzászólás Szerző: Bandyka77 »

Koszonom az ajanlatokat, zarom, marad.
JVC X5900 in bat cave ARCAM AVR 5 + 3 vegfok = 7.2.4, Martin Logan Motion 60XT f, ML FX rears, ML Motion 50XT centre, 4 x ML Motion 2 on ceiling Atmos, DIY Subs 18" 24hz tune and 12" 17hz tune.

Bandyka77
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Re: Jvc X5900 vetito 4K HDR kontraszt kiraly

Utolso elorehozas, aztan le is veszem a piacról.
JVC X5900 in bat cave ARCAM AVR 5 + 3 vegfok = 7.2.4, Martin Logan Motion 60XT f, ML FX rears, ML Motion 50XT centre, 4 x ML Motion 2 on ceiling Atmos, DIY Subs 18" 24hz tune and 12" 17hz tune.

Bandyka77
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jvc X5900 vetito 4K HDR kontraszt kiraly

Eladova valt egy tokeletes allapotu JVC X5900 vetito.

Aki ismeri oket nem kell bemutatni a kepminoseget.
Ez a darab mondhatni tokeletes panelekkel rendlekezik, (nincsenek vilagos sarkok).

A feketeje is ezaltal atlagon feluli meg a sajat kategoriajan belul is.

Ennek a generacionak az E-shift funkciója mar nagyon fejlett, ezaltal szinte megkulonboztethetetlen a valodi 4K tol es ami meg fontosabb hogy nincs "moszkito zaj" mikor bekapcsolod a 4K funkciot, az elozo generacional ez lathato volt.

Muszerrel kalibralva, az elso gyari lampa van benne 2200 oraval, 4500 az elettartama.

MadVR vagy Jriver Tone Mapping-el nagyon hasonlo vagy jobb HDR kepminoseg erheto el mint az uj beepitett tone mapping verziokkal. En is igy hasznaltam, egy nagy OLED -et csereltem le es soha vissza nem neztem azota.

Nem lesz sokaig a piacon tehat ha erdekel most vidd mert nagyon szeretem, csak azert teszem fel mert lehetoseg nyilt atalakitasra.

Ara 405 ezer Ft.
Gyari dobozban es tartozekokkal.

Szegeden talalhato.

Szeged-Kecskemet-Pest vonalon felutig stb megbeszeles alapjan esetleg tudok segiteni.

Erdeklodni privatban.

Koszonom

Kép

Kép

Kép

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”