Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

InFocus 8602 projektor

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Lezárt
Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 832

Re: InFocus 8602 projektor

Hozzászólás Szerző: Red75 »

lacy írta:
2025.04.28., hétf. 21:39
Akció
mától az ára 99999 Ft
Ez nem pénz érte. sad.gif Érdemesebb lenne megtartani tartaléknak, sose lehet tudni...
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 811

Hozzászólás Szerző: lacy »

Akció

mától az ára 99999 Ft
nagyon útban van (sok helyet foglal ) és eladni szeretném, nem tárolni
Amúgy megjegyzem, az újkori ára 1 millió felett volt, tehát nem egy alapkivitelű darab.

lacy
V.I.P.
V.I.P.

Meg van a doboza is, így be tudom csomagolni "gyári" állapotra is így meg el is küldhető futárral bárhova. ;peace;

lacy
V.I.P.
V.I.P.

2260 óra van a lámpában, ebből 7 óra a normál a többi a low módban ment.
A fényereje így is remek, úgy egészbe véve nagyon szerethető a szolgáltatott mozija.
ennek fényében ( érted FÉNYÉBEN :D tisztára mint a Galla) legyen az ára 140e ft
20250329_152237.jpg

lacy
V.I.P.
V.I.P.

InFocus 8602 projektor

Feljebblépés miatt eladó lett a 8602-es projektorom
Itthoni vásárlásból, én a 3-ik tulaja vagyok, de ez annyiban érdekes, hogy a második gazdája megvette illetve cserélte az elsővel, aztán ki sem csomagolta a dobozból, mert vett egy újat magának rettentő akciósan :)
A projektor nálam a plafonon tartózkodik 2013 óta, az elmúlt kb 6 évben igen ritkán volt használva (unoka születése és nálunklakása miatt) most kezdtük újra nyúzni, ezért is lesz uppgrade :)
ami még érdekessége a vetítőmnek, hogy erről készült Balagee gyorstesztje aki akkor be is állította - ami gondolom kb ma semmit nem jelent :)
https://www.projektor.hu/infocus+gyorsteszt.html
Lámpaórát majd hozok később, most nem kapcsolnám be azért a 3 percért ami ennek a megnézéséhez kell.
Minden használat után készenlét helyett áramtalanítva volt, ez is segít a hosszabb üzemidő elérésére főleg a tápegység tekintetében.
A lámpára is vigyáztam, nem volt hirtelen leállás sem újraindítás, viharban nem vetítettünk. :)
Gyári táv meg van de én egy univerzálissal használtam (az tudta az összes mozinál szükséges dolgot irányítani)
Doboza is meg van ennek ellenére a személyes átvétel lenne a praktikus (rémisztően nagy, fox dobozba be sem férne )
A kikiáltási ára 175e rmf
részletfizetés nincs, alku lehetséges, de ebben az esetben az ár 190e-ről startol.
Helyileg nálam :) Dunakeszi, míg nem érkezik meg az utód, a működése megtekinthető üzemszerűen a helyén.
Utána macerásabb lesz, de nem lehetetlen.
IMAG0993.jpg
IMAG0995.jpg
IMAG0992.jpg

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”