Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Projectiondesign F32 Vizsim EN13/EN14/NV43-as lencsével

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1678

Re: Projectiondesign F32 Vizsim EN13/EN14/NV43-as lencsével

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Vágjunk az áron és legyen 300.000 Nemsokára megy fel ebay-re.

Kép

Tudom, hogy volt ettől ilyen gép fent az aprón itt olcsóbban korábban, de közel 400 órás lámpákkal, én meg két új lámpát adok.
4 féle választható lencse
En13 vagy En14 tőlem, benne van az árban
Felárért vihető NV43(EN43) tőlem, EN41 ismerőstől.

NV43 1.12 - 1.58 : 1-as vetítési arány
En13 1.24 - 1.6:1 -as vetítési arány
EN41 1.58-2.33:1-as vetítési arány
En14 2.37 - 3.79:1-as vetítési arány

KépKépKépKép

Ha valakit csak a vetítő érdekelne, mert van saját lencse, vagy lámpa, esetleg más fajta lencse kell arról is beszélhetünk.
Továbbra is előre egyeztetett időpontban megtekinthető, akár egy 2 milliós Sony XW5000ES mellett, csak hogy lássátok, hogy még egy ilyen új és drága készülék mellett sem vall szégyent, sőt.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1678

Projectiondesign F32 Vizsim EN13/EN14/NV43-as lencsével

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Eladóvá vált, szeretett és hosszú ideje jó szolgálatot tevő 1920x1200-as (WUXGA) felbontású Projectiondesign F32 VizSim DLP vetítőm, füstmentes, kisállatmentes szobából. Ez az F32 kimondottan házi mozis változata. A készülék néhány hete lett frissen kitisztíttatva. A két lámpa kvázi új, aminek boltból kb. 160 eur vagy ennek megfelelő jó magyar forint darabja. Jelenleg kb. 30 óra van bennük, ami kicsit változhat még, ha valaki eljön megnézni és demózom a gépet.

A vetítőhöz alapba EN13-as link vagy EN14-es link lencsét lehet kérni.
Az EN13-as lencse 1.24 - 1.6:1-es vetítési aránnyal rendelkezik, tehát egész közelről tud igen nagy képet vetíteni.
Az EN14-es lencse 2.37 - 3.79:1-es vetítési aránnyal rendelkezik, tehát ez azoknak lehet jó, akik bármilyen oknál fogva kifejezetten messziről szeretnének ill. tudnak csak vetíteni.

Eladás egyetlen oka, hogy feljebb léptem egy 3 chipes Barco nagygépre. Olyannyira nem terveztem ezt a cserét, hogy közvetlen előtte vásároltam még egy NV43-as fluorit lencsét (1.12 - 1.58 : 1 vetítési arány az F32-ben) az F32-höz. link Ez a lencse még az alapba is nagyon éles En1x szériás lencsékhez képest is még élesebb, kontrasztosabb képet eredményez valamivel kevesebb fényerő mellett. Gyakorlatilag egy az egyben az EN43 lencse megfelelője. Illetve vettem az F32-höz pluszba még két gyári Barco F32/F33/F35 Environmental Exhaust kitet. Ennek a kitnek a segítségével ki lehet vezetni a gép által vetítés közben termelt hőt akár szobán kívülre, vagy akár egy hushboxba. Ez a kit igazi ritkaság, a Barco már nem gyártja. Akit érdekel, annak felárért vihető az NV43-as lencse és az Exhaust kit is. Illetve ha valakinek jobb lenne, esetleg szóba jöhet egy NV41-es lencse is, ami ismerősé link 1.58-2.33:1-as vetítési aránnyal.

Kép

Link az exhaus kit-hez:
https://www.barco.com/en/support/docs/601-0290

A készülék ára frissen kitisztíttatva két új lámpával EN13 vagy EN14-es lencsével 320.000. NV43-as lencsével +60.000. NV43/NV41-es lencse ill. az exhaust kitek(2db van) külön a géptől függetlenül is vihetőek. Keressetek privátban, és megbeszéljük.

Megtekinthető Tolnán(esetleg Bonyhádon nálam), ahol egy Sony XW5000-es géppel is összehasonlítható, kizárólag előre egyeztetett időpontban.

Válasz küldése

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”