Köszönöm a tanácsot! Egyenlőre megvan, nem raktam ki a kerítés elé. Szóljon nyugodtan, aki tud neki jó helyet.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Grundig Xentia 82 Flat 100Hz TV gyűjtői darab 1.tulajtól
- AmericanWerewolf
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 33
Re: Grundig Xentia 82 Flat 100Hz TV gyűjtői darab 1.tulajtól
Oh, nem is vettem eddig észre, hogy ilyen értékes hozzászólások születtek itt. Pedig be van állítva az értesítés, az üzenetekről legalábbis mindig megkapom.
Köszönöm a tanácsot! Egyenlőre megvan, nem raktam ki a kerítés elé. Szóljon nyugodtan, aki tud neki jó helyet.
Utoljára AmericanWerewolf ugrasztotta előre 2025.06.13., pén. 13:39-kor.
-
József1960
- Törzsvendég

- Értékelés: 149
Ki kell tenni a ház elé, és ráírni, hogy 5000 forintért elvihető. Garantáltan egy óra múlva nem lesz ott!fcsfelix írta: ↑2025.02.15., szomb. 19:42Sajnos megértem amit most érzel...![]()
Pár éve nekünk is volt egy hasonlóan szép és jó állapotú anno újonnan vásárolt Samsung Plano 82 cm-es tv-nk hibátlan állapotban. Hónapokig hírdettem itt pár ezerért, a kutya sem jelenkezett rá. Nem is értettem miért. Aztán már egy tábla Milkáért oda adtuk volna, mert útban volt. Semmi.
2 hét múlva kitettük a ház elé és a guberálók verték szét és vitték végül el. A szívem szakadt meg, de látod ilyen irányba tart a világ.![]()
Sajnos megértem amit most érzel...
Pár éve nekünk is volt egy hasonlóan szép és jó állapotú anno újonnan vásárolt Samsung Plano 82 cm-es tv-nk hibátlan állapotban. Hónapokig hírdettem itt pár ezerért, a kutya sem jelenkezett rá. Nem is értettem miért. Aztán már egy tábla Milkáért oda adtuk volna, mert útban volt. Semmi.
2 hét múlva kitettük a ház elé és a guberálók verték szét és vitték végül el. A szívem szakadt meg, de látod ilyen irányba tart a világ.
2 hét múlva kitettük a ház elé és a guberálók verték szét és vitték végül el. A szívem szakadt meg, de látod ilyen irányba tart a világ.

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
- AmericanWerewolf
- Kezdő Fórumlakó

Karácsonykor családi fotóalbumainkat nézegetve, a szívem szakadt meg, amikor ezt a gyönyörű TV-t láttam a képeinken. Itt áll kihasználatlanul, hibátlan működő állapotban 16éve.
Amennyiben még valaki tudja értékelni, Kecskemétről ingyen elvihető.
Amennyiben még valaki tudja értékelni, Kecskemétről ingyen elvihető.
- AmericanWerewolf
- Kezdő Fórumlakó

Boldog új évet!
Forint romlik, eme böhömke tartja hatalmas értékét!
Forint romlik, eme böhömke tartja hatalmas értékét!
- AmericanWerewolf
- Kezdő Fórumlakó

- AmericanWerewolf
- Kezdő Fórumlakó

Grundig Xentia 82 Flat 100Hz TV gyűjtői darab 1.tulajtól
2001 novemberben vettem, 2007-ig volt normál nem agyonhajtott használatban. 2008-ban építkeztem, utána már nem állt munkába, a nyári konyhában pihen letakarva.
Dobozán kívül mindene megvan.
Távirányítója mindig becsomagolva volt használva, új állapot.
100Hz-es, sík képcsöves technológia, szinte örök élet. DVD korszakra még mindig profi házimozi megjelenítő, és gyönyörű darab.
Mindig sajnáltam eladni, de már nem engedi a család, hogy tartogassam.
Ár: 30.000,- Ft.
Kecskeméten átvehető, nem postázható. 56kg, és termetes példány.
Dobozán kívül mindene megvan.
Távirányítója mindig becsomagolva volt használva, új állapot.
100Hz-es, sík képcsöves technológia, szinte örök élet. DVD korszakra még mindig profi házimozi megjelenítő, és gyönyörű darab.
Mindig sajnáltam eladni, de már nem engedi a család, hogy tartogassam.
Ár: 30.000,- Ft.
Kecskeméten átvehető, nem postázható. 56kg, és termetes példány.