Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Stewart Grayhawk RS 110" fix keretes vászon
Re: Stewart Grayhawk RS 110" fix keretes vászon
Most kezd nagyon útban lenni, úgyhogy teszek egy utolsó engedményt.
100.000 Ft.
Beszámítás továbbra is él.
100.000 Ft.
Beszámítás továbbra is él.
Ha valaki Stewart vásznat szeretne, de nem ezt a felületet, akkor cikkszám szerint tud ebbe a keretbe rendelni bármilyen anyagot. Úgyhogy lehet vinni a keretet külön is.
Jelenleg meg tudtam oldani a tárolását, így még mindig egyben van. Nem a mozi helyiségemben, korlátozott lehetőségek mellett tesztelhető.
Jelenleg meg tudtam oldani a tárolását, így még mindig egyben van. Nem a mozi helyiségemben, korlátozott lehetőségek mellett tesztelhető.
Még 3 napig lehet megnézni egyben. Utána szétszedem és elcsomagolom. Kell a hely az utódja miatt. Viszont így vasárnapig az ára 150.000.- Ft
Beszámítás él.
Elsősorban:
- médialejátszó,
- Synology NAS,
- HDD, SSD,
- 2 v. 4 csatornás végfok,
hogyishíjják, izé és mittomén is érdekel. Írd meg mid van!
Beszámítás él.
Elsősorban:
- médialejátszó,
- Synology NAS,
- HDD, SSD,
- 2 v. 4 csatornás végfok,
hogyishíjják, izé és mittomén is érdekel. Írd meg mid van!
Van itt vetítő is hozzá, az amelyiknek a vetített képét feltöltöttem. Együtt a kettőre olyan árat tudok mondani, amilyen itt a fórumon még nem volt. Csak kérdezd meg privátban! :)
Megtaláltam a számláját. A vászon pontos típusa, GrayHawk RS G3.
Stewart Grayhawk RS 110" fix keretes vászon
Stewart GrayHawk
Prémium gyártó, prémium terméke. 243x137cm látható képméret +körben 9cm keret.
Szürke felületű, 0,83 Gain. Nem ALR de a környezeti fény kizárása 40% körüli.
Fekete bársony bevonatú alu keretes. Tökéletes a színvisszaadása, eddigi projektoraim( Pana. Epson, PD, Runco) mind kalibrálhatók voltak rá. Nem igaz, hogy a szürkére nem lehet a fehéret beállítani, viszont igaz, hogy a fekete szinten jelentősen javít. Teljesen sík, gyűrődésmentes a felülete. Nem dohányzó helyiségben használt.
Első tulajdonosa vagyok, hazai üzletből vásároltam 2016-ban. Bemutató darab volt az üzletben.
AT vászonra váltottam, de jelenleg még nincs leszerelve, tesztelhető.
Szállítani, postázni nem tudom.
Doboza nincs már meg, de hengerem van amire az anyagot fel lehet tekerni. A keret négy darabra szedhető. A leghosszabb darab 261cm.
Ár: 190.000 Ft (helyszínen minimálisan alkuképes lehet)
Megnézni Tolna városban.
Egyeztetni privát üzenetben vagy a Voda-32o-8I7I (Viber üzenet is)
*Projektor és 7.1 szett is van mellé, tehát egy 70%-os mozit már össze lehet rakni, akár nagy kedvezménnyel.
viewtopic.php?f=33&t=204655
Mivel a helyiség sötét mint egy verem, fényképezni telefonnal nem nagyon tudom.
Prémium gyártó, prémium terméke. 243x137cm látható képméret +körben 9cm keret.
Szürke felületű, 0,83 Gain. Nem ALR de a környezeti fény kizárása 40% körüli.
Fekete bársony bevonatú alu keretes. Tökéletes a színvisszaadása, eddigi projektoraim( Pana. Epson, PD, Runco) mind kalibrálhatók voltak rá. Nem igaz, hogy a szürkére nem lehet a fehéret beállítani, viszont igaz, hogy a fekete szinten jelentősen javít. Teljesen sík, gyűrődésmentes a felülete. Nem dohányzó helyiségben használt.
Első tulajdonosa vagyok, hazai üzletből vásároltam 2016-ban. Bemutató darab volt az üzletben.
AT vászonra váltottam, de jelenleg még nincs leszerelve, tesztelhető.
Szállítani, postázni nem tudom.
Doboza nincs már meg, de hengerem van amire az anyagot fel lehet tekerni. A keret négy darabra szedhető. A leghosszabb darab 261cm.
Ár: 190.000 Ft (helyszínen minimálisan alkuképes lehet)
Megnézni Tolna városban.
Egyeztetni privát üzenetben vagy a Voda-32o-8I7I (Viber üzenet is)
*Projektor és 7.1 szett is van mellé, tehát egy 70%-os mozit már össze lehet rakni, akár nagy kedvezménnyel.
viewtopic.php?f=33&t=204655
Mivel a helyiség sötét mint egy verem, fényképezni telefonnal nem nagyon tudom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára qti 2024.06.13., csüt. 21:32-kor.