Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Projectiondesign F35 (Graphics) eladó

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Lezárt
gyulaipal
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 807

Re: Projectiondesign F35 (Graphics) eladó

Hozzászólás Szerző: gyulaipal »

Mégsem eladó a gép.

A gép RGB lézer fényforrást fog kapni és remélhetőleg életem végéig ott "lóg" majd a mozi előtti plafonon. Vagy legalábbis addig, amíg működik ... :-)

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, segítséget, stb.

GyP

gyulaipal
Törzsvendég
Törzsvendég

Tegnap bekapcsoltam a gépet, mert egy emberke kiváncsi volt rá, hogy milyen képet lehet vetíteni manapság házimoziban. Szerintem egész vicces volt az élmény, egyrészt mert ő még nem látott ilyesmit élőben, másrészt mert már én is kb. elfelejtettem, hogy milyen képet vetít egy ilyen gép (mostanában nem volt időm mozizni, csak munka jelleggel néztem 1080p képet).

Azt kell mondanom, hogy a 4K forrásból vetített filmek ... hát ... élvezhetőek voltak! A FullHD feletti felbontás nagyon látszik, döbbenetes mennyiségű részlet van a képben és az apró részletek sem homályosak, mert ugye ez egy DLP gép fluorit lencsével. A 305cm széles képen a jelen lámpákkal is 24 footlambert a felületi fényesség ... szóval nem hiszem, hogy ezeket még egy jó ideig cserélni kéne.

Ha a gép nem kell senkinek, akkor sem lesz könnyes a szemem ... főleg, hogy jön a karácsony, végre lesz ideje mozizni a családnak... szóval az óraszám növekedése várható a következő időszakban. De mivel a proji még bejáratós, szerintem ez sem nagy probléma ... :-)

De persze ha valaki mégis csak éles képet akar nézni a vásznon, akkor viheti. Legalább akkor lesz plusz motivációm befejezni a LED-projektet ... :-)

GyP

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 613

Hozzászólás Szerző: Cseneles »

Ha esetleg valakinek NV43 (EN43,EN13- al megegyezo zoom) objektiv az amivel kiadna a vetitesi tavot, nem csillagaszati aron van egy makulatlan darabom feleslegben. Vegyetek vigyetek a gepet.

gyulaipal
Törzsvendég
Törzsvendég

Projectiondesign F35 (Graphics) eladó

Nagyon sokat nem írnék erről a gépről, nyilván nem kezdő fogja megvenni, de azért pár szó...

Ez egy 2560*1600 pixel felbontású DLP projektor, dupla lámpás, a lámpák jól használhatóak benne (bár nem újak). Pár éve még ez volt a Projectiondesign/Barco zászlóshajója (a lézer bevezetéséig). A DreamCinema nagyszobájában is ennek a testvére vetített akkoriban. A képalkotó chip (és a gép lencséje) azonos a Barco mai, (több tízmilliós) lézeres gépeivel (csak azokban a képet "rezgetik", így lesz "4K" a felbontás). Ez a gép 4K és HDR jelet nem fogad, de ha a lejátszó (vagy a HTPC) képest azt dekódolni, akkor igen döbbenetes minőségben lehet ezeket az anyagokat is vetíteni vele. Ezt természetesen élőben megmutatom.

Mivel a gép a közepes fényerejű változat, nagyobb vászonra is lehet vele vetíteni. Mondjuk 5-6m széles képhez már érdemes lenne a lámpákat cserélni ... :-)

A gépben nagyon kevés (3000 körüli) óra van, tehát alig van bejáratva.

A gép ára lencse nélkül 600eFt.

Ha kell lencse a vevőnek, akkor F22-ből származó (fluorit) lencsével 700eFt (ehhez bajonettes adaptert adok tehát ugyanúgy egy mozdulattal berakható a gépbe, mint a "nagy" lencsék). Ezzel a lencsével az EN11 vagy EN41-nek megfelelően lehet vetíteni.

Ha közelről kell nagyobb képet vetíteni, akkor EN41 lencsével is vihető, de azzal 850eFt az ára.

Mobil: 30/2515498. Budapest, XI. ker.

Kizárólag személyes átvétel, a gép túl értékes és különleges ahhoz, hogy az épségét kockáztassam.

Gyulai Pál

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”