Sziasztok!
Epson EH-TW9400 garanciális fekete házimozi projektor eladó! Magyaroroszági vásárlás 2020.07.01, tehát 2022.07.01 ig garanciális még.Az izzóra 3év garanciát ad a gyártó vagy 3000 órát! Karcmentes, minden gyári doboza,hozzávaló,számlája is megvan!
Az izzóban és a gépben kb.1000óra van(megnézem majd pontosan aki szeretné tudni), a géphez adok egy vadonat új tartalék izzót modul nélkül,ez a csomag része volt gyárilag amúgy, és pluszban adok egy bontatlan eredeti gyári epson vadonat új izzót is, ami már modullal együtt van,original epson, 5 perc bele rakni,cserélni,ez bolti áron a legolcsóbb helyen is 56e ft ! Szóval jó pár évig izzó téma lefutva,aki megveszi a projektort!
7 hónapja volt garanciális szervízben amúgy a gép(nem ezért adom el természetesen) új alaplap került a gépbe, szóval ez szinte még új,ennek is lehet örülni, evvel sem lesz probléma sokáig!Erről is meg van a hivatalos papír,elraktam!
Szóval nem zsákba macska és jó sokáig le van a gond az izzó kérdéssel is!
Az ára fix 600e ft! Alku kizárt! ( ez teljesen komoly,ennyi az ára,ha nem megy el, boldogan használom tovább)
Külön a gyári bontatlan izzó modullal nem eladó ,max akkor ,ha valaki anélkül szeretné elvinni, de ennek sok értelmét nem látom,én is azért vettem, hogy ha egyszer kell akkor csak bedobom és 5 perc múlva élvezhetem újabb pár évig a képét!
A vetitő jelenleg is használatban, csak akkor kerül le a fali konzolról ,ha valaki elviszi!
Alkudozók kíméljenek,csere nem érdekel köszönöm!
Arra válasz ,hogy miért adom el, azért mert ez már a harmadik epsonom,szeretnék mást is kipróbálni,bár valahogy mindig visszakanyarodok az epsonhoz, amúgy imádom és az egyik legjobb árértékű/képű vetitőnek tartom még jelenleg is!
Helyileg Érden megtekinthető!
érdeklődni: nulla6húsz-3205716
gyártói oldal:
https://www.epson.hu/hu_HU/term%c3%a9ke ... 00/p/26871
Bolti ára ,mivel még kapható és nincs is kiváltó modellje, 900e ft jelenleg is!
Saját képet nem tudok felrakni valamiért,pedig pár 1000-et már toltam fel, valamiért nincs jogosúltságom ezek szerint!
Kérésre tudok küldeni mail-ben ,bár olyan mint a gyártói képeken!