Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Barco Projectiondesign F22 1080p összesen 1200 órás

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Lezárt
PJani
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Re: Barco Projectiondesign F22 1080p összesen 1200 órás

Hozzászólás Szerző: PJani »

köszönöm a lehetőséget, elkelt.

PJani
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Barco Projectiondesign F22 1080p összesen 1200 órás

Hozzászólás Szerző: PJani »

Eladó ez a keveset futott remek kis gép, projektor fórumosok sokat olvashattak róla. Aki nem járt arra annak pár szóban:
ez egy norvég cég gyártmánya akik professzionális mozigépeket gyártanak, nem a nagyközönség által ismert kommersz márka. Kis méret, könnyű kalibrálni, kis input lag, 22ms, simán lehet vele online FPS-t játszani (én is tolom), ipari kivitel 24/7-es üzemmódra kb. 30,000 órára tervezve. Ebben az elérhető legjobb lencse az EN35-ös van, ennél jobb lencse csak nagyon kevés gépben van. Magas ANSI kontraszt, jó fényerő amit ECO-n túl 11 fokozatban lehet állítani tehát hozzá lehet illeszteni a vászonmérethez a fényerőt. Van függőleges lencse mozgatás ami megkönnyíti az elhelyezését.
Ami talán az egyetlen hátránya a kicsit nagyobb ventizaj ez pedig csökkenthető, ebben a gépben 2 profi noctua ventire lett cserélve az eredeti, Gyulai Pali segítségével, így azért barátibb. Kitakarítva, átnézve vihető. 100 colos vásznat 355-491cm közöttről tud, fényereje 120-130 colig bőven elég. Tűéles kép, könnyen kalibrálható.
900 órás a lámpa benne, ezek kb 2500-3000-et mennek, van még bőven idő filmezni vele. Most kb1200 óra van a gépben összesen, ennyire kevés órával ritka fogás. Nagyon szép állapotban van, nem volt hurcolva. Én használom így az óraszám még növekedhet.

A családban volt még egy ilyen gép amit nemrég vittek el, a vevő egy mondata megragadt bennem: "Kalibrált monitorokhoz szokott a szemem és ez sokkal több mint amit vártam". Aztán már vitte is.
Kis mérete miatt nem zavaró látvány a nappaliban belógatni egy konzolról. Betettem 2 mobilos képet is a vetített képről, élőben jobb de azért kb visszaadja a látványt.
Csere/ beszámítás: esetleg PS4 pro, Xbox Series X,S jöhet szóba.
Tartozék: tanítható távkapcsoló, hálózati kábel.
Csomagküldés lehetséges, kérdések ha lehet priviben.
Helyileg Nagykanizsán nézhető meg, ára: 219,000ft.
Csatolmányok
barco5.JPG
barco5.JPG (127.71 KiB) Megtekintve 697 alkalommal
barco4.JPG
barco4.JPG (117.17 KiB) Megtekintve 697 alkalommal
barco3.JPG
barco3.JPG (101.78 KiB) Megtekintve 697 alkalommal
barco2.JPG
barco2.JPG (127.33 KiB) Megtekintve 697 alkalommal
barci1.JPG
barci1.JPG (94.76 KiB) Megtekintve 697 alkalommal

Lezárt