Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Grandview manual házimozi vetítő vászon szép újszerű állapotban
Re: Grandview manual házimozi vetítő vászon szép újszerű állapotban
Elkelt, zárom... 
Re: Grandview manual házimozi vetítő vászon szép újszerű állapotban
Új ára legyen 55.000.- HUF 
Grandview manual házimozi vetítő vászon szép újszerű állapotban
Eladóvá vált kihasználatlanság miatt 2 éves GRANDVIEW manual 16:9 - es házimozi vetítő vászon szép újszerű állapotban.
Tok szélessége 251cm, vászon szélessége 243cm, 5 cm fekete sávkerettel , 50 cm fekete kifutóval.
Helyileg Szentendrén átvehető, illetve egyeztessünk lehet el is tudom vinni. Csere, beszámítás nem érdekel...
Ára 59.000.-Ft, Tel: 30 622 7277
"Legfőbb értéke a speciálisan szőtt, formatartó, négyrétegű, üvegszál erősítéses "Matt White" vetítővászon felület, mely kiemeli a minőségi projektorok tiszta, részletekben gazdag vetített képét."
Jellemzők:
Egyszerű, visszafogott, szép design
Matt White felület, 1.0 Gain
Mikroszemcsés, speciális fényvisszaverő felső réteg
Négyrétegű, erős tartású anyagszerkezet
Automata csillapításos visszahúzó szerkezet
Milliméterenkénti képbeállítás
5 cm fekete sávkeret , 50 cm fekete kifutó
Négyszögletes fehér tok( öntapadós fekete plüss anyagmatricával takartam, de le is vehető)
Sínes felszerelő szett, könnyen installálható
Kiváló ár/érték arány
https://vetitovaszon-projektor.hu/hu/te ... itovaszon/
Tok szélessége 251cm, vászon szélessége 243cm, 5 cm fekete sávkerettel , 50 cm fekete kifutóval.
Helyileg Szentendrén átvehető, illetve egyeztessünk lehet el is tudom vinni. Csere, beszámítás nem érdekel...
Ára 59.000.-Ft, Tel: 30 622 7277
"Legfőbb értéke a speciálisan szőtt, formatartó, négyrétegű, üvegszál erősítéses "Matt White" vetítővászon felület, mely kiemeli a minőségi projektorok tiszta, részletekben gazdag vetített képét."
Jellemzők:
Egyszerű, visszafogott, szép design
Matt White felület, 1.0 Gain
Mikroszemcsés, speciális fényvisszaverő felső réteg
Négyrétegű, erős tartású anyagszerkezet
Automata csillapításos visszahúzó szerkezet
Milliméterenkénti képbeállítás
5 cm fekete sávkeret , 50 cm fekete kifutó
Négyszögletes fehér tok( öntapadós fekete plüss anyagmatricával takartam, de le is vehető)
Sínes felszerelő szett, könnyen installálható
Kiváló ár/érték arány
https://vetitovaszon-projektor.hu/hu/te ... itovaszon/