Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi vászon elite screen tartóval
Re: Házimozi vászon elite screen tartóval
Elkelt
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Up.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Elnézést valóban így van,elírtam.80" a méret,hogy teljesen tiszta legyen a dolog.
És az ára,mivel már nem kerülgetném tovább, ha nem muszály 20.000 ft-ra módosul kompletten a tartóval együtt.
És az ára,mivel már nem kerülgetném tovább, ha nem muszály 20.000 ft-ra módosul kompletten a tartóval együtt.
- Morph
- Törzsvendég
- Értékelés: 618
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
- Morph
- Törzsvendég
- Értékelés: 618
Eladóvá vált Kecskeméten egy házimozi vetítővászon 200 centi átmérőjű tehát 80 collos hasznos méret vetíthető rá 16:9 formátumban.
Már jó ideje nézegetem és nem tudom értelmezni az átmérőt a vászon tokjának láttán. Ez tényleg ilyen baromi nagy?
Már jó ideje nézegetem és nem tudom értelmezni az átmérőt a vászon tokjának láttán. Ez tényleg ilyen baromi nagy?

Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
Heti up.Még vihető Kecskemétről.Csere esetleg szóba jöhet kisebb 16:9-es fix,keretes vászonra.
Házimozi vászon elite screen tartóval
Eladóvá vált Kecskeméten egy házimozi vetítővászon 200 centi átmérőjű tehát 80 collos hasznos méret vetíthető rá 16:9 formátumban.Mivel mozis vászon így természetesen felső fekete kifutóval is rendelkezik a jobb kontraszt érdekében.plusz a felső tokozás kapott egy fekete öntapadós fóliát is a minél esztétikusabb megjelenésért is.Pontosabb méretet már nem tudok adni mert már levettem a falról,és el van rakva az új leendő tulajnak.Rolós vászon,hibátlan rugós szerkezetű,a jobb oldalon a legszélén van egy enyhe hullám benne kb.de a kapott képen ezt nem veszed észre,ha szemből vetítős projektort használsz.A vászonhoz jár még egy Elite screen fali tartó is mely segítségével a tv elé lehet lehúzni a vásznat,ha mozizni szeretne a leendő tulaj.
Ára:25.000 ft
Ára:25.000 ft
- Csatolmányok
-
- FB_IMG_1552674485910.jpg (35.43 KiB) Megtekintve 1672 alkalommal