Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Samsung UE40D6530 Full HD 3D Led Lcd Smart TV, Wifi-s makulátlan, 101
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6321
Eladva! Koszonom a lehetoseget! Szep napot nektek!
Akkor kérlek zárd a hirdetésed.
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Eladva! Koszonom a lehetoseget! Szep napot nektek!
Értelek. Sok sikert a kereséshez és szép napot neked! UP
Nem kell csatáznunk. Azért nem tettem ajánlatot mert nem láttam értelmét. Elképzelésem nagyon messze van a fenti ártól és vitázni sincs annyira kedvem manapság. Mindössze azért szóltam hozzá, mert ilyen v hasonló típust keresek egy ideje és lemaradtam róla kétszer is. Mindig megelőzött vki.
Köszönöm a kérdést, semmi gond. Tisztában vagyok az árakkal. Ha valakit komolyan érdekel - és nem hiányos, ütött kopott készülékek között szeretne találni egy majdnem jót - tesz egy ajánlatot és megalkudunk.
Az "erre" gondolom/remélem a forumon általánosan érezhető igényességre érted, és nem kell szócsatázzunk a Tesco-s/Lidl-ös középső soros karácsonyi akciós bóvlik árai miatt.
Szép estét neked, Laci
Nem kell csatáznunk. Azért nem tettem ajánlatot mert nem láttam értelmét. Elképzelésem nagyon messze van a fenti ártól és vitázni sincs annyira kedvem manapság. Mindössze azért szóltam hozzá, mert ilyen v hasonló típust keresek egy ideje és lemaradtam róla kétszer is. Mindig megelőzött vki.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Köszönöm a kérdést, semmi gond. Tisztában vagyok az árakkal. Ha valakit komolyan érdekel - és nem hiányos, ütött kopott készülékek között szeretne találni egy majdnem jót - tesz egy ajánlatot és megalkudunk.
Az "erre" gondolom/remélem a forumon általánosan érezhető igényességre érted, és nem kell szócsatázzunk a Tesco-s/Lidl-ös középső soros karácsonyi akciós bóvlik árai miatt.
Szép estét neked, Laci
Elnézést kérek de ezt kicsit túláraztad szerintem. Megnézted mennyiért mennek ezek a típusok használtan erre?
Elnézést kérek de ezt kicsit túláraztad szerintem. Megnézted mennyiért mennek ezek a típusok használtan erre?
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Sziasztok,
Akár ajándéknak is megfelel, hiszen hibátlan, karc- és pormentes készülék.Gyereknek vagy hálószobába, irodába, kisebb nappaliba is tökéletes választás.
Én vagyok az első tulajdonosa, számla és garancia is megvan (utóbbi szerintem már lejárt).
Méretváltás miatt eladó. Minden gyári tartozékával 4 db. aktív 3D szemüveggel + ajándék 1 pontos fali konzollal! Wifi-s, de sima LAN bemeneten is csatlakoztatható az internetre.
Az EISA (European Imaging and Sound Association) díjazott készülék sorozat legszebb bestbuy darabja, vékony áttetsző kerettel! Gyári aktív háttér világítású távirányítóval.
Minden kérdésre szívesen válaszolok!
Irányár: 110.000 Ft, megtekinthető, kipróbálható Budapesten (XIV.kerület, Zugló)
Tel: 06207725709
Fotók még:
https://photos.google.com/…/AF1QipPLdkx ... skLYg6inRc…
Szép napot nektek!
Laci
Online kézikönyve: http://downloadcenter.samsung.com/conte ... UA_Hun.pdf
· Kijelző felbontása: 1920x1080· Dinamikus kontraszt arány: Mega· Háttérvilágítás: LED· 400Hz CMR· Képernyő oldalaránya: 16:9· 3D HyperReal Engine· Wide Color Enhancer Plus· Ultra Clear panel· Megjelenítési technológia: LED LCD
Hang: Kimenő teljesítmény: 10 + 10 W
· SRS TheaterSound HD· Dolby Digital Plus· Dolby Pulse· dts 2.0+Digital Out· Lefelé sugárzó hangszórók + Full Range
Csatlakozások : HDMI: 4 db (1.4-es)
· Scart: 1 db· Kompozit (RCA AV): 1 db· Komponens (Y/Pb/Pr): 1 db· PC bemenet (15 érintkezős D-Sub VGA): 1 db· PC hang bemenet: 1 db· Optikai hang kimenet: 1 db· RF antenna bemenet (földi / kábel): 1 db· RF antenna bemenet (Satellite): 1 db· Fejhallgató: 1 db· Common Interface + kártyanyílás: 1 db· USB 2.0: 3 db· LAN Port: 1 db
TV Tuner: Beépített analóg tuner
· Nagy felbontású digitális DVB-T földfelszíni TV-tuner MPEG4/AVC (H. 264) HD· Nagy felbontású digitális DVB-C kábel TV-tuner MPEG4/AVC (H. 264) HD· Nagy felbontású digitális DVB-S/S2 műholdas TV-tuner MPEG4/AVC (H. 264) HD
Tartozékok: AC-kábel
· Scart kábel· CI Slot· AV kábel· Távirányító: TM1060· Elemek, AAA tipusú· Talp: négyszögletű (ezüst), forgatható