Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Optoma HD65 projektor, motors vászonnal
Nekem is pont ilyen vásznam van, korrekt minőség, 6 év után sem hullámosodik, ajánlani tudom. Ezen az áron jó vétel a szett
- Bart Simpson
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Kollégák megkeresésére korrigálom, illetve kiegészíteném magam.
A vászon pontos típusa Bydium 96"-os 1,0 Gain.
A korrigált ár: 55.000Ft
Vetítővel, tartó konzollal együtt, a komplett szett 110.000Ft-ért elvihető.
- Bart Simpson
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Sziasztok!
Eladnám Optoma HD65 típusú projektoromat. Egy szakszervizes lámpacseréje már volt, ebben az izzóban jelenleg 1063 óra van. Februárban volt komplett átvizsgáláson, tisztításon. Színkeréken állítottak és a hűtőventilátoron.
Specifikációk: http://www.projectorcentral.com/Optoma-HD65.htm.
Kézikönyv, távirányító természetesen megvan.
Ennek ára a képen látható tartókonzollal együtt 75.000Ft
Szintén eladó a kézi- és távvezérlésű motoros vásznam. "Bruttó" méret: 220x155, vetítő felület 212x119
Makulátlan. Se gyűrődés, se folt, se szakadás. Gain-t vagy sajnos nem tudok.
Ára: 90.000Ft
Költözés miatt eladó, így a képen látható formában legkésőbb vasárnapig (május 8.) tekinthető meg Budapest, a 17.ker.-ben, akkor szereljük szét. Utána is biztosítók a vetítőre kipróbálási lehetőséget, a vászonra viszont sajnos nem, de arra legfeljebb vállalok 1 hét garanciát.
A forumon nem vagyok állandóan elérhető, írhattok az enzo0624@gmail.com -ra is.
Kommentekbe nyugodtan írhatok pozitív, (lehetőleg objektív) negatív kritikát, kíváncsi lennék minden véleményre.