Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Telefunken L65F249N3Cwi 65"-os Led tv 165cm
- Digitalkiller
- Újonc fórumos
- Értékelés: 7
Tényleg nem értem. A jófogáson is hírdeted: http://www.jofogas.hu/csongrad/Telefunk ... 741977.htm
Ott ezt írod a hírdetésben: "Fényképgaranciát vállalok! (Amit a fényképen látsz megegyezik a valósággal)"
Tehát ez ugyan az a tv ami itt volt hírdetve és anno még a lábai is meg voltak. A hírdetés korábbi szövege is ugyan az...
Kedves William!
Ezt a tv-t még sehol nem láthattad hirdetni, sem itt, sem máshol, csak most került eladó sorba. A készüléket a barátommal EGYÜTT vettük, vadi új volt.
Elmondtad a véleményed, bár az eladó nem kérte, vételi szándékod úgy gondolom nincs...akkor... Nem értem minek kell itt okoskodnod!
Kedves William..
A készüléket itt hirdetem és a Jófógáson, Hardeveraprón és a Popó magazin 427-dik oldalán a Fülesben és a Kockásban..is..még gondolkodom még a Burdában a 987-ik évfolyamban..
Biztos feltünt hogy az első 3 kép a netről letöltött és a többi 7 a saját..a szöveget is innen másoltam ki amit már más is hirdetett..mert más magyar leirást nem talátam...
A többi csak sabolon minden hirdetésemhez oda van irva..mint ahogy az is hogy NINCSEN LÁBA!!!!!
esetleg tudok még valamiben a segitségedre lenne a készülékkel kapcsolatban?

Tényleg nem értem. A jófogáson is hírdeted: http://www.jofogas.hu/csongrad/Telefunk ... 741977.htm
Ott ezt írod a hírdetésben: "Fényképgaranciát vállalok! (Amit a fényképen látsz megegyezik a valósággal)"
Tehát ez ugyan az a tv ami itt volt hírdetve és anno még a lábai is meg voltak. A hírdetés korábbi szövege is ugyan az...
NAD T778
Noh még 1 kis okosság mára..
Csak h mindenkinek jó napja legyen...
Ez nem lábas igy nem kell láb nam akarok fözni benne..
Ezt a készüléket én most hirdetem itt előszőr,,,most... és kb utójára..szóval 3xor..
Én is lábak nélkül vettem..nekem is falon volt...Ha hiszed ha nem még gar.papírja is volt..de úgy el pakoltam h nem találom.
Egyébként Okt.lenne garis..de mivel nem találtam a papírt így nem írtam ide h van..
Egyébként amire én használtam pl.tv nézésre ilyen árban szuper jó volt..
Füvet nem vágtam vele és nem is a NASA-t irányítotam róla..
Ha ez ugyan az a tv amit korábban hírdettek (hírdettél) akkor hová lettek a lábai?
NAD T778
Köszönöm építő kritikád..
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1784757
Itthon ami forgalomba került mind outletes volt és karcos, sérült, javított, hiányos.
Ugyan ezt adták a Media Marktban 219e-ért újonnan, garival, FINLUX néven. Ugyan az a kettő. Saját elmondásuk szerint, örültek, hogy elvitték az utolsó darabot is. Az analog adás egyszerűen élvezhetetlen a tv-n, a digitális tűrhető, a full hd filmek elfogadhatóak.
NAD T778
Eladó:
Teljesen hibátlan állapotban minimális használati karcokkal eladó.Dobozával nem az eredeti, gyári távirányítóval.Új Ára 1000Itthon a gyengébb változat kapható 300-ért- Magyar MenÜrendszer- 10.000 csatorna tárolható- 2x USB 2.0 csatlakozó: Zene, Kép, Film lejátszás- DVB-T tuner- Alkalmas A MagyarorszÁgi FÖldfelszÍni DigitÁlis AdÁsok VÉtelÉre Is! "Mindig TV"- DVB-C tuner (digitális kábeltévékhez)- DVB-S tuner (beépített műholdvevő)- CI+ Slot (Mindig Tv vagy digitális kábeltévé kódkártyához)- Top-TXT_ 1000 oldalas- EPG (elektronikus programfüzet)- Természetes - Mozi - Játék - Sport - Dinamikus képmódok (személyre szabhatók)SMART funkciók:- LAN csatlakozó és BeÉpÍtett WIFI- SMART Internet TV: Skype, Youtube, Facebook, Twitter, Deezer stb alkalmazások+ Teljes ÉrtÉkŰ Opera Szabad WEB BÖngÉszŐ- DLNA (hálózati megosztás, PC, laptop, tablet, okostelefon)- HBB-TV, Media Klikk- BeÉpÍtett MÉlynyomÓ- Digitális képzajszűrés, - Progressive scan- Állítható energiatakarékos háttérvilágítás- RCA - Yuv (komponens)- 4X HDMI- 2x USB csatlakozó- D-SUB PC csatlakozó- Felbontás: 1920X1080P Full-HD - Képfrissítés: 5ms/400Hz - Fényerő: 450cd/m2- Kontrasztarány: High Kontraszt"A" energiaosztály! Átlagos fogyasztás 154WLábai NINCSENEK MEG!!!!Falra SzerelhetŐ!!
Hibátlan állapotban minimális használati karcokkal..
Doboza nem eredeti ezzel és lábak nélkül vettem én is.
Ára:
229eft