Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

OFFTOPIC:

Ha valaki ír valahova, az sokmindent elárul arról, aki írja

OFFTOPIC:

Ez tök igaz! Például, ha valaki mások helyesírásába köt bele az nem ismeri a netikettet, esetleg felszínes, vagy csak szeret másokat kellemetlen helyzetbe hozni! :smile19:
gordon314.fw.hu

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: Doky »

Jogos.
Bocs.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: Skipper »

OFFTOPIC:

Ha valaki ír valahova, az sokmindent elárul arról, aki írja
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio

Esetleg ha valaki nem tudja elolvasni amit írok azt sajnálom. Ha pedig zavar valakit... hát bocs.
Vagy ez itt az "Áljunk meg eggy szóra!?"

Amúgy meg szerintem ha valaki ír valahova akkor a témához kapcsolódjon amit ír vagy ne írjon. Szerintem.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: Skipper »

OFFTOPIC:

tbohler: Tanulj már meg helyesen írni
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio

Hali.
Nos 600-al nem tudom összehasonlítani mert nem láttam és nem hallottam azt.
Viszont DV-696 AV-vel már igen és nem mondom hogy jobb hanem kijavítom a multkorit: Nekem jobban tetszik a hangja.
Teljesen más világ a kettő.
A képröl nem nyilatkozok mert a megjelenítőn nem mutatott külömbség (gyenge tv).
Ja és most az enyémröl beszéltem, a spanomé (CA.540) mégjobb. Bocs: mégjobban bejön.
De mint már írtam ez az én véleményem nem más.
Tulajdonképp nincs jelentősége.
Spec nekem vannak rossz tapasztalataim a Pioneer-el kapcsolatban de ez megint az én bajom.
Ja és nem vagyok hozzáértő csak kedvelő !!!

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: jondoe »

Ja bocsi én nem erőlködőkröl hanem lejátszókrol mondom ezt.Erőlködőt még nem hallottam sajnos, nincs az ismeretségi körömben olyan ember aki ilyennel büszkélkedhet. Sajnos. De szerintem a játékosokhoz hsonlóan az erőlködők is hasonló szinvonalat képviselnek.

Aszondod ez a DVD megverné a mostani Pioneer DV 600-at is ?

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio

Ja bocsi én nem erőlködőkröl hanem lejátszókrol mondom ezt.
Erőlködőt még nem hallottam sajnos, nincs az ismeretségi körömben olyan ember aki ilyennel büszkélkedhet. Sajnos. De szerintem a játékosokhoz hsonlóan az erőlködők is hasonló szinvonalat képviselnek.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio

Csatlakozom az előttem szólóhoz és eggyet értek vele holott a sajátomat és a spanom 540-ét (nagyon bejött neki az enyémnek a hangja és nem is nyugodhatott amíg nem szerzett eggy CA.-t magának) halgattam eggy Pioneer, Denon, Sony, H/K játékossal. Ebben a kategóriában nem nagyon van "párja". Na de ez megint csak eggy vélemény. Eggy nagy problémám van vele hogy anyyira jó hogy a lemez gyengeségei sokkal észrevehetőbbek (gondolok: régebbi, karcos, nem tökéletesen írt lemezek, ugyhogy lehet cserélni a gyüjteményt). Szóval én véletlenül leltem rá és előtee nem hallottam eggy CA.-t sem de tudom hogy nem is akarok másikat. Volt előtte JVC, Pioneer de sehol nincsenek!!!
Csak ennyit akartam mondani.

t97eat
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 210

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: t97eat »

Az én fülem szerint az 540R a H/K 245-öst elverte rendesen, a Denon 1907 és 2307 meg labdába sem rúghat mellette.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio

Tudom nem ide tartozik szervesen de most vettem egy DV59-est 20 ropiért 1év garival. De a haver Pioneer 575A-ját leszólja mint az atom. Cd-nél is és dvd-nél is nagyon jó!!! Dvd audioval is nagyon durva és a tere félelmetes. Szóval enyyiért egy majdnem audiofil cucc nem semmi. Ja és Clarus Titán Pro és Rhea szettel halgattam. Sajna csak telefonnal tudtam lekapni de nem annyira rossz igy sem.

Vendég

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mennyibe fáj egy ilyen?
Milyen? 540R? 115e

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Mennyibe fáj egy ilyen?
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: tsc »

Nyitottam egy ilyen topicot, mert még nincs.
és mégis van...

Vendég

Cambridge Audio

Tauka: nem tudom, h kerestél rá, de nem is érdekel, mert inkább egy nagy KÖSZI-t írok. Ez feketében nagyon durván néz ki. Love @ 1st sight asszem'.

Home Cinema test (Best Buy, *****)

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: tau »

hmm...

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Cambridge Audio

Hozzászólás Szerző: tau »

Ha találtok képet a fekete változatról és ideteszitek, szívesen venném azt is, ugyanis én nem találtam és ha vennék, lehet h azt választanám, de még sajnos képet feketében csak...

Vendég

Cambridge Audio

540R

Vendég

Cambridge Audio

Nyitottam egy ilyen topicot, mert még nincs. Lehet szó a HiFi-s dolgokról is a márkán belüli készülekről, de én most a házimozi erősítői miatt nyitottam. Vagyis az 540R miatt. Az lenne az első kérdésem azután, h letisztulni látszik az a tény, h ez nem digitális erősítő, az az h milyen a hangja?! Elsősorban azokhoz szólnék, akik birtokában vannak eme készüléknek és vásárlás előtt meghallgattak többféle házimozi erősítőket is, mint például H/K, Denon, Yamaha, Marantz vagy egyéb mást. Milyen a hangkaraktere a fent sorolt készülékekhez képest?!

Egy másik topicban kaptam egy külföldi linket, amiben egy tag a NAD 742 (150e) és a CA 540R között vacilált. Míg késöbb a Cambridge-re esett a választása, hm.. Továbbá egy régi Házimozi újságban megelőzte a H/K 230-ast is, ha nem is sokkal, de a szerkesztő ízléséhez és füléhez mérten igen. Bár megemlítette, h magasba húzó hangja van, viszont ennek mértékéről sajnos nem tett említést, de kiemelte h ennek előnyére szolgálhat a nagyobb térérzet.

Léva, aki csakis sztereó rendszert hallgat, a keresőben találtak alapján, pár éve meghallgatta, miközben már ismerte a kisebb NAD avr-t, annyit mondott, h korrekt, zenében is helytálló. Használják itt a fórumon ezt az erősítőt Polk RTi (Torkosborz) és Dali Ikon (YikeSS) hangfalakkal is.

Ha találtok képet a fekete változatról és ideteszitek, szívesen venném azt is, ugyanis én nem találtam és ha vennék, lehet h azt választanám, de még sajnos képet feketében csak a sztereó erősítőiről találtam, erről nem.

Szóval, kíváncsian várom az építő hozzászólásokat és reméljük sikerül életet vinni a topicba s remélhetőleg hosszúéletű lesz.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”