Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Onkyo TX-SR504E

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Még mindig van olcsó 504-es az MM-ben!
Nem vekengeni kell, hanem menni megvenni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

kisvizi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: kisvizi »

anélkül már nem igazán kerülnek forgalomba erösitök.
sok hm erösitöben talán ezért hassználnak ventillátort

"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"

Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: gottfriedg »

Nekem is ott melegszik,ezt egyszer kitárgyaltuk,hogy talán a dekóderek környéke az.
A végfokok felett is meleg,de nem annyira.
De ez egy elfogadható dolog,max oda kell rá figyelni,de gondolom van védelme az erősítőnek.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub

kisvizi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo TX-SR504E

Ha én kivágnám a bútort,akkor utána az asszony az erősítőt vágná ki az udvarra!

lehet az asszonnyal kellene kezdeni?

ja az asszonyok nem értékelik a dolgainkat

Bayerdynamic DT 990

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 744

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: GTomi »

lehet az asszonnyal kellene kezdeni?
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: Croft »

Két oldalon lyukat vágtam a szekrénybe és 1-1 8cm-es venti fújja rá a hűvösebb levegőt.Igazából ez tényleg üzem szerű lehet,mert viszonylag kis hangerőnél is forró,meg ha meghajtom rendesen akkor is forró.
Én ezt már teljesen elfogadtam,ez egy onkyo sajátosság lehet.

azért rejtély ez a melegedés...

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Onkyo TX-SR504E

hali és az nem lehet,hogy te hajtod meg kicsit jobban az erösitöt és azért melegszik ennyire.

nekem nincs ilyen erőlködöm,de a boltban nem volt meghajtva,csak szolidan zenélgetett.

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: Lex »

Pont ott van a beépített kávé melegítő.
Az Onkyo le van szerződve az áramszolgáltatóval?
Üdvözlettel: Lex

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Onkyo TX-SR504E

A 604-esem is melegszik, akkor is, ha nem szól semmi (erősítőn keresztül szoktam néha kazira venni, ilyenkor teljesen le van halkítva). A ráragasztott cetli egyértelmű. Nálam nem is a végfokok vagy a trafó felett melegszik először, hanem a cetlitől kb. 10-15 cm-rel hátrébb, a jobb hátsó saroktól kicsit visszább.

kisvizi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo TX-SR504E

Két oldalon lyukat vágtam a szekrénybe és 1-1 8cm-es venti fújja rá a hűvösebb levegőt.Igazából ez tényleg üzem szerű lehet,mert viszonylag kis hangerőnél is forró,meg ha meghajtom rendesen akkor is forró.

végül is azért van az ráirva a tetejére.

Bayerdynamic DT 990

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Onkyo TX-SR504E

Két oldalon lyukat vágtam a szekrénybe és 1-1 8cm-es venti fújja rá a hűvösebb levegőt.
Igazából ez tényleg üzem szerű lehet,mert viszonylag kis hangerőnél is forró,meg ha meghajtom rendesen akkor is forró.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub

kisvizi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Onkyo TX-SR504E

A pure audio-s dolgot én is tapasztaltam.Nem lehet,hogy volt + hangerő adva a csatornáknak? Mert ugye pure audio módban az is nullázódik gondolom.
A melegedést nem kell a nyári kánikulára fogni.
Én még viszonylag hűvös időben vettem meg,és akkor is nagyon melegedett,meg most is.Bár nemkem csak néhány centi van fölötte szabadon,ezért hűttöm.
De,mint már írtam is van egy matrica az erősítő tetején ami erről a forróságról szól,meg,hogy ez üzem szerű.
Mind1,jó kis erősítő,főleg ezért az árért.

Azt nem tudom.
A nyári kánikula baromi vicces,mert 23 fok körül van az állandó hőmérséklet a légkondi miatt az MM-ban. Az eladó csak pancser volt.
Hogyan hűtöd? kis ventit raksz mellé,aztán ráirányítod a melegedő részre?
Azért szvsz nem túl normális dolog,hogy tűzforróra felmelegszik.Direkt megnéztem több bekapcsolt modellt is,és megközelítően sem voltak ilyen tüzesek.

hali és az nem lehet,hogy te hajtod meg kicsit jobban az erösitöt és azért melegszik ennyire.

Bayerdynamic DT 990

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Onkyo TX-SR504E

A pure audio-s dolgot én is tapasztaltam.Nem lehet,hogy volt + hangerő adva a csatornáknak? Mert ugye pure audio módban az is nullázódik gondolom.
Én még viszonylag hűvös időben vettem meg,és akkor is nagyon melegedett,meg most is.Bár nemkem csak néhány centi van fölötte szabadon,ezért hűttöm.
De,mint már írtam is van egy matrica az erősítő tetején ami erről a forróságról szól,meg,hogy ez üzem szerű.

Azt nem tudom.
A nyári kánikula baromi vicces,mert 23 fok körül van az állandó hőmérséklet a légkondi miatt az MM-ban. Az eladó csak pancser volt.
Hogyan hűtöd? kis ventit raksz mellé,aztán ráirányítod a melegedő részre?
Azért szvsz nem túl normális dolog,hogy tűzforróra felmelegszik.Direkt megnéztem több bekapcsolt modellt is,és megközelítően sem voltak ilyen tüzesek.

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Onkyo TX-SR504E

A pure audio-s dolgot én is tapasztaltam.
Nem lehet,hogy volt + hangerő adva a csatornáknak? Mert ugye pure audio módban az is nullázódik gondolom.

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Onkyo TX-SR504E

A másik meg,hogy még mindig piszkosul melegszik.Ezt nem bírom megszokni.

Éppen a minap tapasztaltam ugyanezt az MM-ben.Baromi forró volt,nem is lehetet csak pár pillanatig rajta tartani a kezet.Az eladó szerint azért,mert az áruházban is érezhető a kánikula hatása. Szakszerű felvilágosítás.
Próbálgattam a cucc setup menüjét. Érdekes,hogy Pure Audio módban mennyivel halkabban szól,vagyis a hangerő visszaesett ha átkapcsoltam.Ez miért van?

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

hogyne lenne értelme a HDMI-nek akkor ha 1.3 -as mert azon már elvileg megy a Dolby és DTS hanganyag is nyers formában amit csak az erősítő konvertál át.
De nincs még 1.3-ad hdmi, és ha lesz sem ebben az árkategóriában.

Ilyet nem mondanék hogy nincs 1.3-as HDMI Sherwood R-972
HDMI kis történet

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Szürke van pár helyen, de fekete sehol...Nekem meg fekete a tv, a dvd, nem akarok tarkítani...

Esetleg írj egy privit rea4-nek, hogy tud-e feketét szerezni. Vagy nézd meg, hogy mi van nála éppen elfekvőben, asszem most is van fekete erősítője.

Már priviztünk 4001 ügyben, még veszek egy nagy levegőt és összeszorítom a +pénz miatt a foagimat aztán megrendelem tőle...
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Onkyo TX-SR504E

Szürke van pár helyen, de fekete sehol...Nekem meg fekete a tv, a dvd, nem akarok tarkítani...

Esetleg írj egy privit rea4-nek, hogy tud-e feketét szerezni. Vagy nézd meg, hogy mi van nála éppen elfekvőben, asszem most is van fekete erősítője.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: blakey »

Nézd meg az enyémet feketében szerintem jól néz ki. klikk. Igaz nem 3001, de attól még jól néz ki.

Dorian
Beköltözött
Beköltözött

Onkyo TX-SR504E

hogyne lenne értelme a HDMI-nek akkor ha 1.3 -as mert azon már elvileg megy a Dolby és DTS hanganyag is nyers formában amit csak az erősítő konvertál át.
De nincs még 1.3-ad hdmi, és ha lesz sem ebben az árkategóriában.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Dorian
Beköltözött
Beköltözött

Onkyo TX-SR504E

Na végre megvan a pénz, veszem a 604-et  AVplanet-nél jövő 7 közepére ígérték...

Van még 2 napod... kíváncsi leszek, hogy mit hoznak és mennyiért.

Semmit
Kezdem már unni ezt a tökölést, lehet veszek egy Marantz 4001-et, 'oszt jónapot.
...Vagy lehete, h elég a 3001-is, ha egyébként nmincs különbség, nem nagyon látom értelmét a hdmi-nek erölködőkön.

De most jöttem rá, hogy 3001 nem jó, 4001 kell a multiroom miatt...

Dorian
Beköltözött
Beköltözött

Onkyo TX-SR504E

Semmit  Kezdem már unni ezt a tökölést, lehet veszek egy Marantz 4001-et, 'oszt jónapot.
...Vagy lehete, h elég a 3001-is, ha egyébként nmincs különbség, nem nagyon látom értelmét a hdmi-nek erölködőkön.

Tegyél úgy. Vagy vegyél Onkyot, de bármit veszel, csak onnan, ahol van raktáron.
Ha nincs, lépj tovább nyugodtan, a másik boltban lesz. Vagy a harmadikban. Még mindig jobb egy este végigböngészni a netet, mint hetekig várni, hátha lesz valami... vagy semmi.

Szürke van pár helyen, de fekete sehol...
Nekem meg fekete a tv, a dvd, nem akarok tarkítani...

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: blakey »

veszek egy Marantz 4001-et, 'oszt jónapot....Vagy lehete, h elég a 3001-is, ha egyébként nmincs különbség, nem nagyon látom értelmét a hdmi-nek erölködőkön.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Onkyo TX-SR504E

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Onkyo TX-SR504E

Semmit  Kezdem már unni ezt a tökölést, lehet veszek egy Marantz 4001-et, 'oszt jónapot.

Tegyél úgy. Vagy vegyél Onkyot, de bármit veszel, csak onnan, ahol van raktáron.
Ha nincs, lépj tovább nyugodtan, a másik boltban lesz. Vagy a harmadikban. Még mindig jobb egy este végigböngészni a netet, mint hetekig várni, hátha lesz valami... vagy semmi.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”