Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Olcsó DVD-lejátszót a nagyinak!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ezekeben minden sz*rt árulnak csakhogy bemenjél a lidlben múltkor lovagló cuccok voltak, mondjuk azzal jól mellélőttek, azért arra akkora kereslet nincs mint németországban...
meg úgy se ott veszi meg akinek kell

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Ezekeben minden sz*rt árulnak csakhogy bemenjél a lidlben múltkor lovagló cuccok voltak, mondjuk azzal jól mellélőttek, azért arra akkora kereslet nincs mint németországban...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Vendég

Mi ebben a furcsa, itthon is ez van lidl-ben, plusban lehet mindenfélét kapni...
nekem pl az volt furcsa, hogy csak élelmiszert és tisztító, tisztálkodási szereket lehetett kapni ebben a Plusban, Erdingben /egy picike város Münich mellett/ és akkor a gumicukrok meg a csokik közé ki volt rakva 2db asztali dvd író
és a tetejében elég picik e kis plusz volt.
Görögországban a Lídül ben volt pont ugyan így ,de ott csak sima játékos volt.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Mi ebben a furcsa, itthon is ez van lidl-ben, plusban lehet mindenfélét kapni...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Kiten
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Kiten »

OFFTOPIC:

Öööö. Bocs az offért, de én meg egy német városszéli Plusban vettem a videómat. Ma már nem röhögök rajta.

TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]

Vendég

nekem anyumnak kéne valami, nem határ a 10 ezer, inkább az a kérdés, hogy ha scart on tv re dugok egy ilyet akkor ott hangot is átvisz vagy csak képet?mert anyum nem szeretne 5.1 et.

Scarton megy a hang is.

remek, köszönöm, akkor a 12k-s JVC lesz a választás, már csak egy raklap szájenszfiksön és fantazi dvd t dobjon valaki hozzám:)

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Pelican »

nekem anyumnak kéne valami, nem határ a 10 ezer, inkább az a kérdés, hogy ha scart on tv re dugok egy ilyet akkor ott hangot is átvisz vagy csak képet?mert anyum nem szeretne 5.1 et.

Scarton megy a hang is.

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

igen, a hangot is.
system

Vendég

nekem anyumnak kéne valami, nem határ a 10 ezer, inkább az a kérdés, hogy ha scart on tv re dugok egy ilyet akkor ott hangot is átvisz vagy csak képet?
mert anyum nem szeretne 5.1 et.

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: _Tamas »

én németországban egy koszos ki ABC ben merevlemezes dvd írós fellvevős cuccot láttam.átszámítva kb 40 ezerér, névtelen valami

Bátyám is anno a német Aldi áruházban két fej káposzta közül rakodta a kosarába a Tevion írható CD-ket.

De nem ez a gond, hanem az, hogy aki direkt e célból nyit egy üzletet, netán költ a pénzéből és/vagy a szabadidejéből a saját taníttatására és még netán minőségi, hozzáértő kiszolgálást vagy szervízt is tudna biztosítani, akkor szembekerül ezekkel a zöldségesekkel, akik lassan már autót is árusítanak a polcsorok között...
Kicsit elszomorító.
Bezzeg ha én árulnék mondjuk nem is almát, de pl. gyárilag csomagolt cukorkát vagy csokit két alaplap doboza között, akkor fejbelőne az áentéesz. Kösz.

Vendég

Besz*rás! Már a Pl*sz Élelmiszer(!) Diszkontban is DVD-lejátszót árulnak! Lehet, hogy jó a levesbe is? 
Mindegy, viszont úgy néz ki, hogy az áráért eléggé érdekes featúrák vannak benne:
Nero-Digital, DivX, Xvid, Mpeg4, stb. formátumok lejátszása
USB csatlakozó,
memóriakártya csatlakozó,
Beépített AudioCD -> MP3 konverter (az eredményt memóriakártyára vagy USB-re nyomja ki)

Meg a szokásos funkciók is.
Az ára 12990 bruttó.

A nevét ne kérdezzétek, mert úgy meglepődtem, hogy elfelejtettem. Talán valami M-betűs. Modus? Valami ilyesmi. Fekete a doboza.
Ha valaki esetleg leugrik az asszonynak kenyérért meg tejért a sarki Pluszba (kicsi árak), akkor megnézheti.

Szóval jónak tűnik, de ez azért kár a nagyi"ba", úgy se használná a negyede funkcióját sem. Fene tudja.

Micsoda világ van kérem? 

(Persze ettől még lehet, hogy ez is a félóránként felmelegedés miatt lehalós fajta...)

Holnap megyek a Pluszba, megnézem!

én németországban egy koszos ki ABC ben merevlemezes dvd írós fellvevős cuccot láttam.
átszámítva kb 40 ezerér, névtelen valami

petyka2
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: petyka2 »

Vegyétek ezt 2év gar,lehet 11 ropi de szerintem megéri-a nagyinak ugysem kell a sok pont 1...

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Megnéztem:

Az a neve, hogy MUVID DVD-203 .

A lentebb vázolt nyalánkságokon kívül van rajta szokásos 5.1 kimenet, scart, koax digitális hang kimenet.
Szeresse az összes DVD+/-R/RW-t.
Van rajta kijelző, úgyhogy nem kell csak az OSD-re hagyatkozni.
A dizájn egy fél fokkal tán kellemesebb, mint a megszokott teszkós szint.
SD/MS/MMC 3-az-egyben kártyaolvasó van rajta pontosan
Ezüst színű, mi más?

Ja és természetesen made in China für M3-Electronic GmbH., Frankfurt.

A kézikönyvét nem volt arcom kivenni a dobozból, szóval egyéb tulajdonságokat nem tudok mondani róla.

szerk: Ezt a linket kaptam elő hirtelen róla

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Na ugye! Elkapkodták! Mondom én, hogy jó!
Most én megyek és megnézem megint.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Megnéztem (volna), nem volt.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Besz*rás! Már a Pl*sz Élelmiszer(!) Diszkontban is DVD-lejátszót árulnak! Lehet, hogy jó a levesbe is? 
Mindegy, viszont úgy néz ki, hogy az áráért eléggé érdekes featúrák vannak benne:
USB csatlakozó,
Beépített AudioCD -> MP3 konverter (az eredményt memóriakártyára vagy USB-re nyomja ki)

Az ára 12990 bruttó.

A nevét ne kérdezzétek, mert úgy meglepődtem, hogy elfelejtettem. Talán valami M-betűs. Modus? Valami ilyesmi. Fekete a doboza.
Ha valaki esetleg leugrik az asszonynak kenyérért meg tejért a sarki Pluszba (kicsi árak), akkor megnézheti.

Szóval jónak tűnik, de ez azért kár a nagyi"ba", úgy se használná a negyede funkcióját sem. Fene tudja.

Micsoda világ van kérem?

(Persze ettől még lehet, hogy ez is a félóránként felmelegedés miatt lehalós fajta...)

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

USB csatlakozó,

Az ára 12990 bruttó.

Micsoda világ van kérem?

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 61

Hozzászólás Szerző: LittleL »

Az MM-ben Airis DVD játékos most 4.990,- Ft! Ebből vehetsz kettőt, az egyik biztosan működik!
Ez azért jó, mert ha felénél megáll, mert
melegszik, akkor ott van a másik lejátszó.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Árban úgy néz ki verhetetlen, de nem megy neki a Divx. Ha kettőt veszek, akkor se...

Így van. Ebből is látható, hogy a DivX egységára 5000 HUF.

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Árban úgy néz ki verhetetlen, de nem megy neki a Divx.
Ha kettőt veszek, akkor se...

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Az MM-ben Airis DVD játékos most 4.990,- Ft! Ebből vehetsz kettőt, az egyik biztosan működik!
Egy ötös? Éz valami kulcstartó vagy mi?
Utána nézek a Tom-y által belinkelt helyen.
Kösz!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Tom-y
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Tom-y »

Csak hogy kérdésedre válaszoljak.Lehet kapni 10000ft-ért normális,stabil lejátszót.Viszont a minőségi szórás miatt könyen előfordulhat,hogy elsőre nem sikerül jót hazavinned.És itt jön elő a drágább lejátszók előnye.Egyenletesebb minőség,kevesebb utánnajárás.
A korábban felsorolt készülékek közül bármelyik jó választás.

Tom-y

Hozzászólás Szerző: Tom-y »

Akkor az MPEG4-el kapcsolatban igazam volt, a DivX, XviD család gyűjtőneve, de akkor miért nem azt írják a dobozra? Mostmár sokkal elterjedtebb ez a megnevezés. Olyan, mintha a porszívót úgy hívnák, hogy "vákuum hatást kihasználó szerkezet, mely porcicákat kis konténerbe szedeget".  Végülis igaz lenne. 
Persze, most arról nem vitatkozunk, hogy 9500 Ft vagy 11300 az ára. Mondjuk, hogy a 14-15ezer már az a kategória, ahol meg kell nézni, hogy érdemes-e még low-end lejátszót venni, vagy igenis bele kell tenni azt a másik 10-15ezret és egy ténylegesen jobb minőségű középkategóriás cuccot kell kinézni.

Most a cél a lehető legkevesebb pénzből használható cuccot venni.
Azaz a félóránként melegedési bajok miatt megálló játékos (hiába 8000 az ára) nem jöhet szóba.
Kis telhetetlen vagyok, mi? 10000 alatt legyen és még működjön is? 

Az ilyen lejátszók azért tudnak ennyire olcsók lenni,mert nem fizetnek jogdíjakat a különböző formátumok után.Ezért nem írják rá,hogy kezeli a Divx-et.
A készülékek ára/neve nem feltétlen tükrözi a tartósságát/minőségét.A szórakoztató elektronika olyan gyors léptékkel fejlődik,hogy még a nevesebb gyártók sem tudják/akarják extratartóssá elkészíteni terméküket.Gondolj csak bele:Ha 4-5 évre terveznék a cuccost,igen komoly bajba kerülnének a cégek.Kibírja az egy évet,aztán hali.
A logók után keményen kell fizetni.Ha nem muszály,miért adnál extra pénzt egy Divx logóért?
Szerintem.

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Akkor az MPEG4-el kapcsolatban igazam volt, a DivX, XviD család gyűjtőneve, de akkor miért nem azt írják a dobozra? Mostmár sokkal elterjedtebb ez a megnevezés. Olyan, mintha a porszívót úgy hívnák, hogy "vákuum hatást kihasználó szerkezet, mely porcicákat kis konténerbe szedeget". Végülis igaz lenne.

Persze, most arról nem vitatkozunk, hogy 9500 Ft vagy 11300 az ára. Mondjuk, hogy a 14-15ezer már az a kategória, ahol meg kell nézni, hogy érdemes-e még low-end lejátszót venni, vagy igenis bele kell tenni azt a másik 10-15ezret és egy ténylegesen jobb minőségű középkategóriás cuccot kell kinézni.

Most a cél a lehető legkevesebb pénzből használható cuccot venni.
Azaz a félóránként melegedési bajok miatt megálló játékos (hiába 8000 az ára) nem jöhet szóba.
Kis telhetetlen vagyok, mi? 10000 alatt legyen és még működjön is?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”