Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
dvdr9000
- Cornerstone
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
dvdr9000
Azt tudod, hogy mi a szériaszám? Mert az MPEG4 fórumon olvastam, hogy a VN-nel kezdődőek, amelyeket itt gyártanak M.o.-on.
üdv,
~Corner~
dvdr9000
Lehet, hogy borzolom a kedélyeket de van egy DVDR9000-es Philips DVD íróm és nem vagyok tőle elájulva. Bekapcsolás útán nagyon lassan éled fel (ha feléled) és többször kiakadt már. Ilyenkor reszetelnem kellett és/vagy kikapcsolni, hogy újra használható legyen. Tud-e valaki szoftver frissitésről mert az talán segítene, vagy ennek a tipusnak ez a jellemzője.
Szia!
Megkérdezhetem, hogy honnan sikerült szerezned ilyen készüléket? Mert ha jól tudom ez nem jelent meg hivatalosan az európai piacon. Még egy német fórumon láttam, hogy elégedetlenkedtek is a németek emiatt. Úgy tudom csak ázsiai verzió létezik belőle. Nekem nem sikerült szereznem!
Gondolom nem egy olcsó cucc, de ha ennyire nem jó, miért nem vitted vissza egyenesen a márkaszervízbe?
üdv,
~Corner~
Szia
Ezt a készüléket Magyarországon gyártják és a dolgozóknak ki vagy eladtak egy pár darabot. Többször is láttam már az internetten és volt aki meghirdette, aztán mégis megtartotta. Egyébként nyugat-europában már pár hónapja árulják és ára is van.(keresővel megtalálod) Magyar nyelvű rövidített leírása is van már a Philips honlapon.
- Cornerstone

dvdr9000
Lehet, hogy borzolom a kedélyeket de van egy DVDR9000-es Philips DVD íróm és nem vagyok tőle elájulva. Bekapcsolás útán nagyon lassan éled fel (ha feléled) és többször kiakadt már. Ilyenkor reszetelnem kellett és/vagy kikapcsolni, hogy újra használható legyen. Tud-e valaki szoftver frissitésről mert az talán segítene, vagy ennek a tipusnak ez a jellemzője.
Szia!
Megkérdezhetem, hogy honnan sikerült szerezned ilyen készüléket? Mert ha jól tudom ez nem jelent meg hivatalosan az európai piacon. Még egy német fórumon láttam, hogy elégedetlenkedtek is a németek emiatt. Úgy tudom csak ázsiai verzió létezik belőle. Nekem nem sikerült szereznem!
Gondolom nem egy olcsó cucc, de ha ennyire nem jó, miért nem vitted vissza egyenesen a márkaszervízbe?
üdv,
~Corner~
dvdr9000
Ha még 3 napon belül vagy vidd vissza de rögtön!
Ha már letelt javaslom a márkaszervízt, firmware frissitést neki (és ha már ott van nézzék át nem piszkált-e bele valaki winyócsere stb..... [ha nem boltban vetted])!
Nekem a legutolsó FW-vel is szépen lefagyogatott.Vidd vissza,és kérd a pénzt...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- wolfdesign

dvdr9000
Ha még 3 napon belül vagy vidd vissza de rögtön!
Ha már letelt javaslom a márkaszervízt, firmware frissitést neki (és ha már ott van nézzék át nem piszkált-e bele valaki winyócsere stb..... [ha nem boltban vetted])!
TV: Panasonic TX-29PM11 DVD-HDD rec: Panasonic DMR-E85 PC DVD: Panasonic LF-D521E VHS: Panasonic NV-HD630 Fotó: Panasonic DMC-TZ1
dvdr9000
sajna ezekkel ez van.2 is volt nálam,mindkettővel gond volt,új SW után is,sőt,talán még rosszabb lett.Szabadulj meg tőle,ha lehet...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
dvdr9000