Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lightscribe DVD írók
Lightscribe DVD írók
Mivel nem találtam témát erre, így bátorkodtam megnyitni. (legfeljebb majd a modik törlik, vagy érdeklődés híjján elsüllyed )
Szóval, kezd haldokolni a jelenlegi DVD íróm a gépben, és akkor már ilyet vennék. Tapasztalatokat, véleményeket, esetleg konkrét típus ajánlásával szívesen fogadok, kicsit bővebb ismertetőt a technológiáról aki tud, ossza meg!
Köszi!
Szerintem itt találsz infót, meg az oldalon még többet is.
Köszi, ezen már túl vagyok.
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100
----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!
Lightscribe DVD írók
Mivel nem találtam témát erre, így bátorkodtam megnyitni. (legfeljebb majd a modik törlik, vagy érdeklődés híjján elsüllyed )
Szóval, kezd haldokolni a jelenlegi DVD íróm a gépben, és akkor már ilyet vennék. Tapasztalatokat, véleményeket, esetleg konkrét típus ajánlásával szívesen fogadok, kicsit bővebb ismertetőt a technológiáról aki tud, ossza meg!
Köszi!
Szerintem itt találsz infót, meg az oldalon még többet is.
Lightscribe DVD írók
Köszi!
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100
----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!