Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mitől romlott el a lejáccóm

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Ha figyelembe vesszük a származási helyét, akkor 15 óra. , 
Dude is vett egy ratyi DVD-t 10 körül, származási hely hasonló s ahogy teltek a napok, egyre kevesebb dolgot kezdett beolvasni. Mintha párizsit vett volna Terka-néninél és pár nap alatt lejárt a szavatossága.
Na most okosabbak lettetek Ti is. Bocs, de kikívánkozott, h mire föl készítik el ezek a jingjang cégek a jingjang "készülékeiket", szlim-ebéd-alátéteket......

Tanácsom. Épp ésszel, egy varióció lehetséges: kérd vissza az árát. :smile19: :smile19:

15 óra, de nem eddig tartott, hanem a jó működés és a hirtelen semmi DVD nem megy állapota között ennyi idő telt el, az is kikapcsolt állapotban.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mi az a kerek 15? (Ha év akkor érthető a hiba) 
Inkább hónap... nem?

Ha figyelembe vesszük a származási helyét, akkor 15 óra. ,

Dude is vett egy ratyi DVD-t 10 körül, származási hely hasonló s ahogy teltek a napok, egyre kevesebb dolgot kezdett beolvasni. Mintha párizsit vett volna Terka-néninél és pár nap alatt lejárt a szavatossága.
Na most okosabbak lettetek Ti is. Bocs, de kikívánkozott, h mire föl készítik el ezek a jingjang cégek a jingjang "készülékeiket", szlim-ebéd-alátéteket......

Tanácsom. Épp ésszel, egy varióció lehetséges: kérd vissza az árát. :smile19: :smile19:

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Inkább hónap... nem?

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Ha garis akkor vidd el szervízbe.
(Ne mondogasd nekik a szétszedést, lézerfújkodást )

Elkúrtuk

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Szóvel kinek mi az 5lete?

Szerviz!
(Okos vagyok, mi?)
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

krleonard
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: krleonard »

Szóval az aláírsomban szereplő dvd lejáccó beadta a kulcsot ami nem nagy meglepetés, ha figyelembevesszük az ajánlott fogyasztói árát (10-15khuf) és a származás helyét (interspar ). Egy szó mint 100 erre már akkor számítottam amikor megvettem. Na de aza kérdés h az mitől lehet h előző nap éjszaka még kivállóan néztem rajta filmet ám kerek 15 elteltével már se az írott divx-es dvdket nem olvasta be se az gyári (vob) darabokat?
szétszedtem megfújkáltam a lézert, de nálam itt megáll a tudomány, mert perpill nincs itthon gyógyszertári alkohol, de nemhinném h bármit is segítene. Jah a gyári audio cdk azért még mennek neki, de azt meg ugyannemfogom egy ilyen xaron hallgatni.
Szóvel kinek mi az 5lete?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”