Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic S295 lejátszó
Panasonic S295 lejátszó
A leírás végén található dátumból 2004-2005 év eleje
http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/DVDS27.PDF
Köszi a használatit!
Itthon nem láttam még ezt a típust, kinézetre az általam ismert S27-re hasonlít, most már tudom, hogy miért.
Úgy vettem észre, hogy csak annyi a különbség, hogy a Display gomb 2. megnyomására nem jelzi ki a fenti menüsávban az eltelt időt.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- wolfdesign
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Panasonic S295 lejátszó
Hallott már valaki erről a készülékről: Panasonic DVD-S24?Milyen évjárat lehet?
A leírás végén található dátumból 2004-2005 év eleje
http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/DVDS27.PDF
TV: Panasonic TX-29PM11 DVD-HDD rec: Panasonic DMR-E85 PC DVD: Panasonic LF-D521E VHS: Panasonic NV-HD630 Fotó: Panasonic DMC-TZ1
Panasonic S295 lejátszó
Hallott már valaki erről a készülékről: Panasonic DVD-S24?
Milyen évjárat lehet?
Panasonic S295 lejátszó
Sosem volt Pana DVD-m.
A custom matrix, nvop, nero digital-ból melyiket tudja a Pana?
Ha megmondod, hogy ezek milyen Codecet használnak, akkor utána lehet nézni.
Panasonic S295 lejátszó
...
Sosem volt Pana DVD-m.
Lehet hogy eltévesztetted a topikot...? esetleg a fórumot
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
-
Vendég
Panasonic S295 lejátszó
Ez a Pana és a divx tudás egy átbaszás.
DivX-re divX játszót kell venni. Tizenezer forintos szart. (qpel,gmc,nvop,vbr, sub, srt)
DVD-re meg DVD játszót. (HK,Denon,Onkyo)
Fogadjunk bátor vendég, hogy legalább 5 Pana DVD játszód volt, hogy ilyen okos vagy ...
Sosem volt Pana DVD-m.
Panasonic S295 lejátszó
Sziasztok!
van 1 Panasonic dmr e-60-as asztali dvd irom. No hdd.
ha felveszek valamit dvd-r/re lezarom. Le tudom jatszani de nem tudom sehogyan lemasolni szamitogepen. Mindig adathibat jelez. Mi lehet ez, masolasvedelem?
Se shrink, se dvddecrypter. Szakszerviz sem tudja. Tudtok segiteni?
A Daewoo felvevő is hasonlót produkált, de valamelyik progi (talán a Clone DVD2 vagy a TMPGEnc DVD Author?) megbírkózott vele. Egyszerűen több példányban látta ugyanazt a title-t, de csak az elsőt kellett kijelölni feldolgozásra és úgy ki tudta javítani. Ha gépen akarsz editálni, a TMPGEnc DVD Authort érdemes letölteni, a gyártó honlapján elérhető a próbaváltozat.
-
Vendég
Panasonic S295 lejátszó
Sziasztok!
van 1 Panasonic dmr e-60-as asztali dvd irom. No hdd.
ha felveszek valamit dvd-r/re lezarom. Le tudom jatszani de nem tudom sehogyan lemasolni szamitogepen. Mindig adathibat jelez. Mi lehet ez, masolasvedelem?
Se shrink, se dvddecrypter. Szakszerviz sem tudja. Tudtok segiteni?
Panasonic S295 lejátszó
Ez a Pana és a divx tudás egy átbaszás. :kiraly:
DivX-re divX játszót kell venni. Tizenezer forintos szart. (qpel,gmc,nvop,vbr, sub, srt)
A DivX lejátszó is DVD lejátszó, akár tízezres, akár százezres.
Nézd meg a Philipseket meg a Piokat, a felsoroltakat tudják, csak nem kockázzák össze magukat az első lemezhibánál, mint a noname sz@rok.
Panasonic S295 lejátszó
Sziasztok,
Nekem is volt ilyen problémám, de eddig csak egy lemezzel (TDK). Szerintem nem a lemez a hiba, hanem a régiókód, ami ennél a játékosnál nem kikapcsolható. Szerintem. Más lejátszóval sikerült lejátszanom a lemezt, bár volt egy harmadik lejátszó is, ahol szintén nem állítható a régiókód, az sem játszotta le. Innen a tippem. Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Réti bika
A régiókód eltérést a gép kiírja. Nálad volt ilyen hibaüzenet?
-
Vendég
Panasonic S295 lejátszó
Fogadjunk bátor vendég, hogy legalább 5 Pana DVD játszód volt, hogy ilyen okos vagy ...
Panasonic S295 lejátszó
Nekem is hasonlókat csinál(t) az S35. Ha a "biztonsági másolatokat" nem viszi, ellenőrizd PC-n a DVD Shrink-kel. Azt vettem észre, ha ez a program nem tudja beolvasni a lemezt (vagy iso fájlt), akkor a Pana sem hajlandó lejátszani. Ilyenkor általában a menüszerkezettel, vagy az átszerkesztett a vob-bal van gond.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
-
Vendég
Panasonic S295 lejátszó
Panasonic S295 lejátszó
Szerintem egész biztos nem régiókód probléma. Én egy LG lejátszóval szenvedtem egy ideig, hasonló hibákkal. Az néhány gyári lemeznél is "szarakodott", és minden lemezt direkt kipróbáltam más lejtászókban gond nélkül. Volt szervízben is , persze semmi sem változott. Én inkább a hibás ( vagy gyengébb ) olvasófejre gyanakszom. Nekem elegem lett , és vettem egy Pio 380-at. Érdekes módon ez lejátszik mindent gond nélkül. ( Mert természetesen a szervízben el nem ismerték volna hogy a lejátszó szar, a lemezeimet hibáztatták, hiába mondtam hogy minden más lejátsza őket.... )
Clint Eastwood bekaphatja!
Panasonic S295 lejátszó
Sziasztok,
Nekem is volt ilyen problémám, de eddig csak egy lemezzel (TDK). Szerintem nem a lemez a hiba, hanem a régiókód, ami ennél a játékosnál nem kikapcsolható. Szerintem. Más lejátszóval sikerült lejátszanom a lemezt, bár volt egy harmadik lejátszó is, ahol szintén nem állítható a régiókód, az sem játszotta le. Innen a tippem. Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Réti bika
Panasonic S295 lejátszó
Sziasztok!Kb. egy hónapja vettem egy S295-ös DVD lejátszót. Miután azt tapasztaltam, hogy nem minden DVD filmet indít el, visszavittem a szervízbe. Közölték velem,hogy a Princo lemezek nem megbizhatóak, ha lehet ne használjam. A hibát verbatim lemez használatakor is észlelem. Mi lehet az oka, a filmek ugyanazon programmal, ugyanazon márkájú lemezekre lettek írva, mégsem indul el mindegyik? Egyébként az említet filmek más cégek által gyártott lejátszókon hibátlanul futnak.
Joggal rendült meg a márkába vetett bizalmam? Várom tapasztalataitokat, tanácsaitokat. Előre is köszönöm!
Milyen írót használsz? Milyen sebességgel írsz?
Mit jelent az, hogy nem indul? Fel sem ismeri a lemezt és kiír valami hibaüzenetet, vagy elfogadja, csak nem indítja a lejátszást automatikusan?
DVD vagy DivX filmekről van szó? A DVD filmeket DVD-Videoként vagy adatlemezként írtad ki?
-
Vendég
Panasonic S295 lejátszó
Nekem S49 van, de ilyen hibát nem okozott, eleddoig az egyetlen a tegnapi este nézett (volna) SG rész ha állókép volt, vagy nagyon lassú mozgás, akkor jó volt a kép, ha gyors mozgás vagy kamera pásztázás, akkor egyszerűen nézhetetlen pixelorgia lett a kép... :kiraly: (mondjuk DivX volt )
Amúgy ezt a kérdést a legnagyobb nyugalommal feltehetted volna a 2005-ös Panasonic lejátszók topicba is...
Panasonic S295 lejátszó
Sziasztok!
Kb. egy hónapja vettem egy S295-ös DVD lejátszót. Miután azt tapasztaltam, hogy nem minden DVD filmet indít el, visszavittem a szervízbe. Közölték velem,hogy a Princo lemezek nem megbizhatóak, ha lehet ne használjam. A hibát verbatim lemez használatakor is észlelem. Mi lehet az oka, a filmek ugyanazon programmal, ugyanazon márkájú lemezekre lettek írva, mégsem indul el mindegyik? Egyébként az említet filmek más cégek által gyártott lejátszókon hibátlanul futnak.
Joggal rendült meg a márkába vetett bizalmam? Várom tapasztalataitokat, tanácsaitokat. Előre is köszönöm!