Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo Integra DX-7711
Onkyo Integra DX-7711
Csővel tuningolt Philips?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Onkyo Integra DX-7711
Én egy ilyet vállalok be hamarosan!
Features:
Philips CDM-12 laser head drive
Philips Servo Circuity
Burr-Brown PCM1732 HDCD/CD DAC, plays both CD and HDCD encoded CD
Employs high quality power transformer and audio grade components
All aluminum casing
Output: 0~2.5V
Specifications:
Freq. Response: 20Hz~20KHz(±1dB)
S/N: 110dB
Distortion: 0.002 (1KHz)
Dynamic Range: 115dB
Crosstalk: 96dB
L×W×H: 500×290×235mm (box: 530x450x190mm)
Net Weight: 12kg (!!!!)
Input Voltage: 220V (±10% tolerance)
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Onkyo Integra DX-7711
Szerintem sincs. De ezt nem személyes tapasztalatokra alapozva mondom, csak hallomásból.
Onkyo Integra DX-7711
Ime akkor itt egy kép az egyel kisebb Onkyo , a 7511-es belsejéről. Ezt anno a saját készülékmről csináltam, mely gyönyörű szép volt, rengeteg feature-el, és elég pocsék hanggal. Remélem a 7711-es jobb.
Azért a 7511es nincs egy partiban a 7711 integrával.De majd kijavítanak ha nincs igazam.
Onkyo Integra DX-7711
Ime akkor itt egy kép az egyel kisebb Onkyo , a 7511-es belsejéről. Ezt anno a saját készülékmről csináltam, mely gyönyörű szép volt, rengeteg feature-el, és elég pocsék hanggal. Remélem a 7711-es jobb.
Onkyo Integra DX-7711
Át kéne nevezni a topicot mondjuk Készülékbelsők -re nevezni..
Onkyo Integra DX-7711
Cambridge Audio 640C:
Onkyo Integra DX-7711
Ez egy Denon 8000€-os lejátszójának a belseje: DCD-SA1
Onkyo Integra DX-7711
Nem merem tovább bontani,mert előkerül egy tesco kábel akkor szivinfarktust kapok
Ne gondold azt, hogy más készülékekeben jobb kábelek lennének. Még rosszabbak vannak általában..
Esetleg ha lenne vállalkozó kedvű nad,denon-t használó user,szivesen várjuk a képeit
Onkyo Integra DX-7711
Nem merem tovább bontani,mert előkerül egy tesco kábel akkor szivinfarktust kapok
Ne gondold azt, hogy más készülékekeben jobb kábelek lennének. Még rosszabbak vannak általában..
Onkyo Integra DX-7711
egy sony kábel figyel benne
Mert gondolom Sony mechanikás, nincs ezzel semmi baj. Nem sokan gyártanak mechanikákat: Sony, Philips, Teac, és még van egy-kettő, de sajna most nem jut az eszembe. Pl. az én Cambride Audio 640-esem is Sony mechanikás.
Onkyo Integra DX-7711
Mert gondolom Sony mechanikás, nincs ezzel semmi baj. Nem sokan gyártanak mechanikákat: Sony, Philips, Teac, és még van egy-kettő, de sajna most nem jut az eszembe. Pl. az én Cambride Audio 640-esem is Sony mechanikás.
Onkyo Integra DX-7711
4. és most omlött össze 1 világ bennem:
Miért is?
Onkyo Integra DX-7711
Miért is?
Onkyo Integra DX-7711
egy videó: Integra tálca
Onkyo Integra DX-7711
Onkyo Integra DX-7711