Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DENON1905 spdif problema
DENON1905 spdif problema
Ez nekem inkább PCs hibának tűnik. Szerintem próbáld meg mással is, vagy telepjtkesd újra a hangkártyádat. Valószínüleg csak valami beállítási probléma lesz.
hat remelem, hogy beallitasi hiba... csak az a gond, hogy nem allitottam at semmit... probalok szerezni egy spdif kimenetu cuccot es azzal tesztelni.
http://alsa.opensrc.org/index.php?page=emu10k1
itt van a megoldas. a capture-t be kell kapcsolni. nem tudom mi allitotta el a mixert...
illetve megse
valamiert elallaitodott az spdif kimenet formatuma.
egy iecset audio true helyrehozta.
DENON1905 spdif problema
Ez nekem inkább PCs hibának tűnik. Szerintem próbáld meg mással is, vagy telepjtkesd újra a hangkártyádat. Valószínüleg csak valami beállítási probléma lesz.
hat remelem, hogy beallitasi hiba... csak az a gond, hogy nem allitottam at semmit... probalok szerezni egy spdif kimenetu cuccot es azzal tesztelni.
itt van a megoldas. a capture-t be kell kapcsolni. nem tudom mi allitotta el a mixert...
illetve megse
DENON1905 spdif problema
DENON1905 spdif problema
DENON1905 spdif problema
Szerintem is a pc-nél keresd a hibát.
Ha nem minden kimenetre teszi ki az adott dekódolt hangformátumot, akkor ahova nem tette ki azon keresztül az erölködő nem tudja megszólaltatni.
Hiszen nincs neki mit.
DENON1905 spdif problema
DENON1905 spdif problema
van egy denon1905 hazimozi erositom, egy pc spdif kimenetehez van kotve amin freevo fut.
eddig jol mukodott mp3, ac3 filmeket is lejatszott. az mp3-at a pc dekodolja es pcm formaban kildi az erositonek.
most azonban csak az ac3 megy, amit direktben a file-bol kuld a lejatszo az sblive! spdif kimenetere, ha mp3 hangsav van vagy mp3-t akarok lejatszani az nem szol.
az hangkartya analog kimeneten van jel mp3 eseten is....
lehet ilyen hiba az erositonel, hogy az ac3-t lejatsza az sima pcm-et meg nem?