Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony DVP-NS765
Sony DVP-NS765
Nem. Egyik XviD-es filmet sem játsza le (szoftveres letiltás). Hogy miért, azt már egy másik topikban leírtam.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Sony DVP-NS765
Viszont az AVI-ban nagyon válogatós. Csak DivX-ez eszik meg, az Xvid kódolású filmekre DATA ERROR-t hoz. Ezt azért fontos mert manapság mindenki másba kódol és nagyrészt Xvid-del találkozom én is.
Szerintem az Xvid filmek közül csak a Qpel-eseket nem szereti. De bármire át lehet konvertálni.
HI!
Nem tudom, lehet, de akkor meg az összes Xvid-em qpeles lenne???
Sött, lehet hogy a dobozán volt olyan hogy a qpelt meg valami más kódolást is megeszik még, de qpel az csak a hangra vonatkozik, ha jól tudom.
Ugyhogy szerintem az Xvidet nem szereti.
GY
Sony DVP-NS765
Viszont az AVI-ban nagyon válogatós. Csak DivX-ez eszik meg, az Xvid kódolású filmekre DATA ERROR-t hoz. Ezt azért fontos mert manapság mindenki másba kódol és nagyrészt Xvid-del találkozom én is.
Szerintem az Xvid filmek közül csak a Qpel-eseket nem szereti. De bármire át lehet konvertálni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Sony DVP-NS765
Na Sziasztok!
Nemrég vettem egy fent említett DVD lejátszót.
Gondoltam sokan fognak még rajta gondolkodni ezért leírom amit eddig tapasztaltam.
Tehát a játékos, Video DVD-ket szuperül eszi, mondhatni nem válogat.
Viszont az AVI-ban nagyon válogatós. Csak DivX-ez eszik meg, az Xvid kódolású filmekre DATA ERROR-t hoz. Ezt azért fontos mert manapság mindenki másba kódol és nagyrészt Xvid-del találkozom én is. DVD-ről mp3 az nem nagyon meg, CD-ről igen. WMA-t szintén nem játszik le, ami nem hátrány viszont előny lenne ha játszaná. Egy kis techikai infó: nincs benne kikapcsolás időzítés. Én ezt is szívesen vettem volna ugyan is szeretek DVDzés közben elaludni.
Visszatérve, a JPG-kkel is furcsán bánik ugyanis ha van egy digitális fotó és az már el van forgatva úgy hogy álló a kép akkor nem jeleníti meg. Viszont van benn olyan opció hogy el tudja forgatni a képet nézegetés közben igen gyorsan.
Hirtelen ennyi, ha valami érdekel még akkor írj: roark@citromail.hu