Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Távirányítás Symbian gépekkel

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Megkérdeztem másokat is, olyan 100Ft-ból meg lehet oldani a dolgot, persze előbb játszani kéne egy kicsit egy pda-val, sajnos az enyémen csak összel jár le a garancia, akkor tudom kipróbálni a dolgot...
Ok, értem, azért köszi az utánajárást!

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Megkérdeztem másokat is, olyan 100Ft-ból meg lehet oldani a dolgot, persze előbb játszani kéne egy kicsit egy pda-val, sajnos az enyémen csak összel jár le a garancia, akkor tudom kipróbálni a dolgot...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Én most szedtem szét az enyémet mert csatlakozót kellett forrasztani benne, de az infra részét nem néztem meg alposan...Azt kell megnézni, hogy mennyire integrált a infra adó-vevő, ha nem túlságossan, akkor fillérekből majd utánanézek a dolognak...

OK, köszi!

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Én most szedtem szét az enyémet mert csatlakozót kellett forrasztani benne, de az infra részét nem néztem meg alposan...
Azt kell megnézni, hogy mennyire integrált a infra adó-vevő, ha nem túlságossan, akkor fillérekből majd utánanézek a dolognak...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hát ha valaki rászán erre egy pda-t végül is ki lehet cserélni benne az adót....
Ezt meglehet csinálni? Mennyibe van egy ilyen upgrade!

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Hát ha valaki rászán erre egy pda-t végül is ki lehet cserélni benne az adót....

whatwho
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: whatwho »

amúgy eléggé függ a vevő készüléktől is, hogy mekkora a hatótávolsága, mert amíg az Onkyo erősítőm vagy a család Pana tévéje csak 0,5-1m között hajlandó működni, addig az LG tévém 4 méterről csodálatosan kapcsolgatható a 6600-mal

TV: LG 42LG5000 | AV RECEIVER: Onkyo TX-SR501E | DVD: Denon DVD-1720 | MINIDISC: Sony MZ-R900SPEAKER-SET: Eltax Summit 6-pack | SUB: Wharfedale PowerCube 8+ | MUSIC: Squeezebox Classic | RC: Logitech Harmony 525

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

hát nem tudom megéri-eegy ujabb PDA azért jó, mert van háttérvilágítása
a revonak sincs sajna, és FF

leginkább a kiváncsiság hajtott, hogy meg tudom-e barkácsolni

Szerintem egy PDA lenne a legjobb! Mert ha messzebbre vinne az infrája, akkor az univerzális, érintőképernyős készülékeknek befellegzett. De sajna nincs így. Ezek a PDA-k nem tudnak rádiós jelet küldeni? Mert ha igen, akkor az elöbb belinkelt vevővel ezt venni lehetne és az már infrán küldené a jeleket a készülékekhez.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

hát nem tudom megéri-e
egy ujabb PDA azért jó, mert van háttérvilágítása
a revonak sincs sajna, és FF

leginkább a kiváncsiság hajtott, hogy meg tudom-e barkácsolni
system

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Létezik jel hosszabbító is, legalább is rémlik, hogy láttam korábban valahol - sajnos akkor mégnem foglalkoztatott ez a téma.

Valami olyasmi, ami egy jel vevő, kábel (amelyen a távirányító jele tovább megy) és egy jel adó.

De nem tudok semmi konkrétumot.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

A probléma a Revo infrájának hatótávolságával van, max 1.5m.

Ez a nagy probléma ezekkel, hogy nagyon kicsi a hatótávolság. Pl. Egy PDA is e miatt esik ki, pedig nagyon jó, mutatós menüt is készíthetnénk, meg felrakhatnánk a DVD-k borítójának képét és mellette egy kis ismertetőt.

Nem lehet valamilyen jelrősítővel megoldani, vagy rádiósan., mert lehet kapni olyan vevőt ami rádóról leszedi az infót és utána infrával külédi tovább. Pl. EZ!

close652
Beköltözött
Beköltözött

Szóval elvileg működik a dolog Revo-ra is a lenti programmal.
A probléma a Revo infrájának hatótávolságával van, max 1.5m.
system

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem is szimbis telóm van (NOKIA 6600) De nekem nem nagyon jött be. Gondok voltak a regisztrálással A philips tévémet nem irányította, csak 1,5 m-ről (akkor már oda megyek és átkapcsolom a tévén). Poénnak jó ahyogy csomby is írta, egy tesco-ban, MM-ben nagy humort lehet vele művelni. Nem fogja lecserélni az uni távokat. A palmok már teljesen más asztal, lehet jó nagy gombokat kalibrálni rajtuk (érintő kijelző miatt), de a ható táv annál is megkérdőjelezhető.

Amit telefonon használtam sw-t az nem tanult, bár pont a philips, marantz fájlokat fellehetett rá tölteni.

TriálVerzsön

close652
Beköltözött
Beköltözött

itt van is valami
http://www.geocities.com/SiliconValley/ ... frared.htm
de lehet van valami újabb amit nokiákra fejlesztettek, és talán a revos
változatot is megcsinálták
system

close652
Beköltözött
Beköltözött

hogy ne a Yamaha topicot offoljuk...

Ha mobiltelefon viszi akkor Symbian-os tenyérgép is?
pl Psion Revo?

csomby: milyen sw-t használsz hozzá? kódokat kell beírni? vagy a táv-ról olvassa a jelet?
system

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”