Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Szaggat a film!! HELP

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Szerintem szórakozz egy RW lemezzel. Írogasd ki rá ugyanazt az anyagot többféle programmal, és többféle beállítással. Esetleg próbáld ki az írót valamelyik havernak a gépében, hogy ott hogy ír. Más most nem jut eszembe.
Ez utóbbit javaslom én is, de a lényeg az, hogy az író legyen más, ne csak a gép.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Szerintem szórakozz egy RW lemezzel. Írogasd ki rá ugyanazt az anyagot többféle programmal, és többféle beállítással. Esetleg próbáld ki az írót valamelyik havernak a gépében, hogy ott hogy ír. Más most nem jut eszembe.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

az asztali DVD tipusa LH-D6230, Nero6.3.1.17 a program amivel írok!a másoktól ide hozott ugyan olyan tipusú DVD lemez gond nélkül megy a lejátszóban! ismerősök visszajelzése is igen vegyes mert volt olyan aki már szólt hogy az ő (szintén LG csak más tipus) lejátszójában is szaggatott az én általam írt lemez! a forrás vegyes! volt írott lemez meg amit én tömörítettem! a progik amiket használok DVD Shrink 3.1, DVD Decrypter

Nekem is ilyen játékosom van, és egyetlen egyszer akadt gondja egy Princo lemezzel. (Princoval kinek nem?) Akárhány biztonsági másolatot, illetve kölcsön kapott írott vackot néztem nem akadt meg. Nekem Gigabyte íróm van, de eddig még mindegyik írt lemezemmel (kop-kop) elboldogult a játékos. Szerintem próbáld meg valami más szoftverrel a kiírást. (pl. CloneDVD) Nem lehet, hogy túl sok cuccot fenthagysz a film mellett, és a "vörös" sávban tömörít? Két kemencével is próbáltad, ezért elég kicsi az esélye, hogy mindkettőnek ugyanaz a hibája... Esetleg kérj kölcsön egy írót egy DVD megírás erejéig.

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

Akkor az LG íród sz@rakodik. A közvetlen munkatársaim közül már 3-an is visszavitték az LG írójukat. Egy 4. srác épp tegnap rontott el egy Verbatim +R 4x lemezemet az LG írójával . Vegyél Pioneer DVR-108 -at, ez most a legtuttibb! CD-R lemeznél 4x-re is le tud menni, a 8x Ritek és CMC alapú lemezeket 12x sebességgel is biztonságosan írja!
vagy amit még nagyon jó írónak tartanak a NEC ND3500A!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Szaggat a film!! HELP

nem! ala-natúr vettem egy LG-t amire azt hittem hogy szar és kicseréltem a samsungra aminél szintén fennál a problémám! és lassan ott tartok hogy felaprítom a számítógépet fejszével!
Vidd vissza és vegyél egy Pioneer-t. Ugyanannyiba kerül és sokkal jobb! Nálunk már mindenki köpködi az LG-t , Samsungról sem hallottam még semmi jót.

robroy1
Isten Hozott! :)

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: robroy1 »

Szerintetek azzal segítek a problémán ha teljesen lepucolom a winyómategy f-disk-el?

Felesleges.
Egyébként Sulinetben vetted a Samsungot?

nem! ala-natúr vettem egy LG-t amire azt hittem hogy szar és kicseréltem a samsungra aminél szintén fennál a problémám! és lassan ott tartok hogy felaprítom a számítógépet fejszével!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Szaggat a film!! HELP

Szerintetek azzal segítek a problémán ha teljesen lepucolom a winyómategy f-disk-el?

Felesleges.
Egyébként Sulinetben vetted a Samsungot?

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: DieHard »

azt nem hinném. ha valami ilyesmi gáz lenne, meg sem irná.

robroy1

Szaggat a film!! HELP

Szerintetek azzal segítek a problémán ha teljesen lepucolom a winyómat
egy f-disk-el?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Szaggat a film!! HELP

én a dvd lemezre tippelnék. nem tudom hogy nekem nem jött be csak a rózsaszin párduc, de eléggé szaroka azok a lemezek, amiket megirtam. asztalni nem viszi. más lemezre irtakkal nincs gond. én biztos nem veszek többet rózsaszin lemezt.
Nálam hibátlan mindegyik rózsaszín Arita. A Mercuryval 2x, a Pio-val 4x sebességgel írtam őket. Még senki sem reklamált, akinek kölcsönadtam, az asztalimban is hibátlan mind. Egy haverom 8x-el ír Aritákat, nála sem volt még probléma ezzel a lemezzel (neki is Pio 108 írója van).
Mondjuk az az asztali sem lehet valami híres, ami a számítógépben jó lemezeket nem olvassa!

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: DieHard »

én a dvd lemezre tippelnék. nem tudom hogy nekem nem jött be csak a rózsaszin párduc, de eléggé szaroka azok a lemezek, amiket megirtam. asztalni nem viszi. más lemezre irtakkal nincs gond. én biztos nem veszek többet rózsaszin lemezt.

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: richies »

írjad névleges sebességgel..
bugyi aritát 8x-osan...
máshol is próbáld ki...
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

robroy1

Szaggat a film!! HELP

az asztali DVD tipusa LH-D6230, Nero6.3.1.17 a program amivel írok!a másoktól ide hozott ugyan olyan tipusú DVD lemez gond nélkül megy a lejátszóban! ismerősök visszajelzése is igen vegyes mert volt olyan aki már szólt hogy az ő (szintén LG csak más tipus) lejátszójában is szaggatott az én általam írt lemez! a forrás vegyes! volt írott lemez meg amit én tömörítettem! a progik amiket használok DVD Shrink 3.1, DVD Decrypter

Akkor az LG íród sz@rakodik. A közvetlen munkatársaim közül már 3-an is visszavitték az LG írójukat. Egy 4. srác épp tegnap rontott el egy Verbatim +R 4x lemezemet az LG írójával . Vegyél Pioneer DVR-108 -at, ez most a legtuttibb! CD-R lemeznél 4x-re is le tud menni, a 8x Ritek és CMC alapú lemezeket 12x sebességgel is biztonságosan írja!

az LG írómat már lecseréltem Samsungra! az asztali lejátszó az LG

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Szaggat a film!! HELP

robroy1

Szaggat a film!! HELP

az asztali DVD tipusa LH-D6230, Nero6.3.1.17 a program amivel írok!
a másoktól ide hozott ugyan olyan tipusú DVD lemez gond nélkül megy a lejátszóban! ismerősök visszajelzése is igen vegyes mert volt olyan aki már szólt hogy az ő (szintén LG csak más tipus) lejátszójában is szaggatott az én általam írt lemez! a forrás vegyes! volt írott lemez meg amit én tömörítettem! a progik amiket használok DVD Shrink 3.1, DVD Decrypter

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Szaggat a film!! HELP

Milyeg LG lejátszód van?Próbáltad más asztali lejátszókkal is a lemezeket?
Lehet, hogy az asztali lejátszód a hibás.

Szerintem is a játékos a hibás, próbáld ki a lemezeket más DVD lejátszóban is.
Egyébként milyen forrásból írtad a DVD-t? Te tömörítetted vagy másolt lemezt kaptál; esetleg te állítottad össze más formátumú anyagból? IDE kábel biztos nem lehet az oka, mert akkor hibás írással leállna a gép. Egyébként a PC-n jól megy a film,

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: Atilius »

Milyeg LG lejátszód van?
Próbáltad más asztali lejátszókkal is a lemezeket?
Lehet, hogy az asztali lejátszód a hibás.

Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

3 hete cseréltem le az LG írómat egy Samsungra mert azt hittem hogy abban kell keresnem a hibát! A rózsaszín Arita DVD-R lemezre (próbáltam TDK is és szintúgy) magírt filmek 98%-a szaggat az LG-asztali lejátszóban, holott direkt a minimális 2* sebességgel írtam azokat!Hol keressem a probléma okát?

Vedd meg eredetiben a filmeket. Az biztosan segít. Ha hibás a lemez, akkor meg a kiadók cserélik.

Logikus a gondolkodásod csak egy kicsit költséges

Ez már csak egy ilyen hobbi.....

Na de hogy On is legyek...
Ha van rá lehetőséged, akkor én a helyedben egy másik gépen írt (másik lejátszóban jól működő) lemezt próbálnék ki a lejátszóban. Az alapanyag lehetőleg azonos legyen és az írási feltételek (sebesség, szoftver, ..) is.

Ha ez hibátlanul müxik, akkor az írásban van, a Te gépeden a problem, vagy a szoftver, vagy hardver....

Ha így van, használj más szoftvert, más (jobb) alapanyagot...

Valszeg a szoftverben lesz a hiba, ha az előző íród is ezt csinálta, és hasonló problémák jelentkeztek a megírt filmmel.
Ami nem nagy költség, én beiktatnék egy IDE kábel cserét a biztonság kedvéért.

robroy1

Szaggat a film!! HELP

3 hete cseréltem le az LG írómat egy Samsungra mert azt hittem hogy abban kell keresnem a hibát! A rózsaszín Arita DVD-R lemezre (próbáltam TDK is és szintúgy) magírt filmek 98%-a szaggat az LG-asztali lejátszóban, holott direkt a minimális 2* sebességgel írtam azokat!Hol keressem a probléma okát?

Vedd meg eredetiben a filmeket. Az biztosan segít. Ha hibás a lemez, akkor meg a kiadók cserélik.

Logikus a gondolkodásod csak egy kicsit költséges

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Szaggat a film!! HELP

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Elkúrtuk

robroy1

Szaggat a film!! HELP

3 hete cseréltem le az LG írómat egy Samsungra mert azt hittem hogy abban kell keresnem a hibát! A rózsaszín Arita DVD-R lemezre (próbáltam TDK is és szintúgy) magírt filmek 98%-a szaggat az LG-asztali lejátszóban, holott direkt a minimális 2* sebességgel írtam azokat!
Hol keressem a probléma okát?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”