Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Himage dvd5151
Himage dvd5151
Rlgebbi topic: KATT!
Köszi! Megnéztem, de úgy érzem nem pontosan erről a típusról van szó a topicban...
ENgem tényleg érdekel, hogy ez most átverés, vagy az az átverés amit a márkások csinálnak... Ezért indítottam a témát....
Himage dvd5151
Rlgebbi topic: KATT!
Himage dvd5151
Sziasztok!
Ma délután vásároltam a fenti 'MediaMarkt gazdaságos' termékből.
Célom az volt, hogy viszonylag olcsón vegyek valamit, amiből ki tud jönni 5.1-es hang, és azért valamelyest működik is. Nagy igényeim nem voltak, nem hiszem, hogy havi 1-2 dvd film megnézéséért, amire reálisan időm van, érdemes sokat beruházni.
Másrészt, egyéb műszaki termékek vásárlása során szerzett tapasztalatok alapján, kezdem azt hinni, hogy a márkásabb termékek ritkán tudnak többet 'noname' társaiknál, szerkezetileg is képesek irgalmatlan gagyik lenni. Az is feltünő, hogy egy termék minél márkásabb, annál kevesebb tud helyből. Pl. az 5.1-es hangzáshoz szükséges analóg kimenetek a 20-30 ezres, márkás készülékek közül egyiken sincsenek.
Szóval jól elgondolkodtam, és úgy döntöttem, hogy márcsak a 'kísérlet' kedvéért is megveszek egy ilyen 'gazdaságost', hogy megnézzem mit is tud valójában.
Mivel a boltban azt mondták, hogy sokat eladtak már belőle, ezért indítom ezt a témát, hogy a kedves vásárlótársakat bevonjam a kísérletbe.
Nézzük az eddigi, csekély tapasztalatokat:
Gyári DVD-t helyből vitt, Nashua dvd+r és Sentinel dvd-r írottakat is. Azt hiszem, ezek nem nagy márkák.
Egy kb. 10 éves Sony tv-re dugtam, először RCA csatin keresztül, akkor nem volt valami acélos a kép, amikor átdugtam Scart-ra, akkor viszont elég szép képet kaptam, sokkal jobbat, mint amit gyári vhs kazetta lejátszásakor eddig kaptam.
Scart RGB bemenetként is működött, igaz semmi különbség sem volt a hagyományos Scart-hoz képest.
Az 5.1-es kimenet megszólalt, egyenlőre dts-t próbáltam.
Ezt egy Trust Silverline 5.1-es fejhallgatóval próbáltam ki, a Die Hard első részével.
Mondjuk a mozinál, vagy az igazi házimozinál rosszabbul szólt, viszont egy stereo fülhallgatónál lényegesen jobb volt a hangzás.
Egyenlőre ennyi, írjatok.