Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Airis L 103 E felirat...

Vendég

Airis L 103 E felirat...

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hello most vettem egy airis L103 E típusú dvd lejátszót és nem tudok frissítést sehonnan letölteni ami címet alább ajánlottatok az nem működik tudna valaki segíteni .És még egy kérdésem lenne a főmenüben nem tudok rámenni a preferences menüpontra az szürkével van jelölve ez mitől lehet. Előre is köszönöm a segítséget

tomatos
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Airis L 103 E felirat...

Hozzászólás Szerző: tomatos »

Nekem ilyen lejátszóm van és nagyon JÓ, megérte megvenni!!

Vendég

Airis L 103 E felirat...

Vendég

Airis L 103 E felirat...

Bökj rá a kérdőjeles srt/sub file-ra az "ANGLE" gombbal. Majd miután kiírta hogy "DIVX SUBTITLE SELECTED" indítsd el az avi-t.

Ha ez nem megy, akkor firmware upgrade:
http://www.origamisystems.hu/

Vendég

Airis L 103 E felirat...

Subtitle workshop...
valószínűleg csak a felirat fájl neve .srt valósan pedig nem az, csak átnevezték...
Gyakran előfordul... a progival át tudod konerttálni valós srt-re vagy sub-re.

Vendég

Airis L 103 E felirat...

ha ezt valaki megírná, engem is érdekelne, ugyanis a menüben nem jelenik meg az srt, csak az avi!

zsgeo
Értékelés: 0

Airis L 103 E felirat...

Hozzászólás Szerző: zsgeo »

Sziasztok

Valaki tudna segíteni, hogyan ismertetem fel a fent említett típusnál a felirat file-t? .SRT, .SUB-ra sem történik semmi, az ikonja is kérdôjeles, ugyanolyan néven írtam a cd-re a film mellé.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”