Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic SC-HT07
Panasonic SC-HT07
Köszi
Panasonic SC-HT07
klikk1
klikk2
klikk3:
SC-HT07 Home Theater (4.1 Speakers)
Dolby Pro Logic II, Dolby Digital, DTS decoder
Total Power Output: 430 Watts
4 x audio line-in ( RCA phono x 2 ) - rear, 2 x SPDIF input ( TOS Link ) - rear, 1 x SPDIF input ( RCA phono ) - rear, 1 x 5.1 channel audio line-in ( RCA phono x 6 ) - rear, 3 x composite video input ( RCA phono ) - rear, 2 x audio line-out ( RCA phono x 2 ) - rear, 2 x composite video output ( RCA phono ) - rear, 3 x S-Video input ( 4 pin mini-DIN ) - rear, 1 x S-Video output ( 4 pin mini-DIN ) - rear, 1 x composite video/audio input ( RCA phono x 3 ) - front, 1 x headphones ( mini-phone stereo 3.5 mm ) - front
system
Panasonic SC-HT07
Hali!
Hiába nyomoztam a neten, meg néztem a Pana katalógusát, de nem találtam egy korrekt adatlapot, hogy ez a receiver milyen ki és bemenetekkel rendelkezik.
Meg tudná valaki mondani, hogy milyen videó és audió ki és bemenetei vannak?
Csatlakozó tipusra, darabszámra, jellegére (komponens, rgb stb.)?
Jó lenne tudni, hogy hány forrás (videómagnó, dvd, egyéb audió) köthető rá, milyen videó bemenetekkel, és hogyan tud továbbmenni a jel a megjelenítő felé.
Az is bőven elég lenne, ha valaki be tudna linkelni egy fotót a hátlapjáról.
Előre is köszi.