Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dvd lejátszó 100 körül

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Dvd lejátszó 100 körül

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Na, kerestem feliratos divx-et. Nem jelenítette meg. Picit sajnálkoztam, de végül ezt a képességét sosem fogom használni. Meglepően gyors egyébként dvd-r-re írt filmek tekintetében, gyors a váltás a filmek és a lemezek közt is. Mp3al nem próbáltam.
Nagyon kevés info van egyenlőre a lejátszóról a neten!

Azóta én is megtaláltam, hogy feliratot egyáltalán nem kezel!
Valahol egy fórumban irta valaki akinek szintén ilyen játékosa van...

skyboi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Dvd lejátszó 100 körül

Hozzászólás Szerző: skyboi »

Na, kerestem feliratos divx-et. Nem jelenítette meg. Picit sajnálkoztam, de végül ezt a képességét sosem fogom használni. Meglepően gyors egyébként dvd-r-re írt filmek tekintetében, gyors a váltás a filmek és a lemezek közt is. Mp3al nem próbáltam.
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.

Tv: Sony KDL-46HX820; Erősítő: SONY TA-FB940R; DVD: SONY DVP-NS955V; VHS: SONY SLV-SE620; Hangfal: SONY SS176E Médiaplayer: Mede8er MED600X3D

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

Dvd lejátszó 100 körül

Hozzászólás Szerző: GaGu »

Én is gratulálok!
És természetesen nekem is egy olyan lejátszóm lesz a végén, ami eddig nem is jött szóba ebben a topicban: Yamaha DVD-S1500. Hosszas keresgélés után ma rendeltem meg a Digitalko-nál, 98e Ft-ért, a hivatalos árnál 40e-rel kevesebbért... Amúgy tud valaki vmit erről a cégről, megbízhatóak? Tudom, hogy kintről hozzák a cuccokat, de adnak rá garit + mindenféle papírokat és persze minden bontatlan és vadiúj.
Hogy miért esett végül is a Yamahára a választás? Hát ez több nap és át nem aludt éjszaka eredménye volt, majd ha megjön a lejátszó, beszámolok mindenről!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

skyboi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Dvd lejátszó 100 körül

Sziasztok! 
Megvan a lejátszó, ahogy ez lenni szokott, teljesen más, mit amit terveztem:))) De ennyiért nem volt szivem otthagyni, sikerült igazán klassz áron megszerezni.
Sony lett. Sony DVP LS785. SACD-t is és DivX-et is játszik, ezüst színű és olvassa az összes lemezemet. Teljesen új állapot, ment 3 napot. Ami a legjobb benne, hogy az eredeti 100ezres költségvetésbe 3x belefért és szerintem szép is. A képminőség nekem, a Pana Px10-es tévémen rgb-vel gyönyörűek a színei, éles. A filmek klasszul szólnak a Sony stereo cuccon. Zenehallgatásra disco zenével rendben van, de más stílusok esetében a - bocsi, de nem tudom másként megfogalmazni - "mélyráerősítés" zavaró. Filmet nézni számomra első osztályú. Itt a fórumon sokan leírták, hogy kár kiadni "komoly" pénzt progresszív megjelenítő vagy 300 nettós fizu hiányában dvd játékosra. Megnéztem az árát ezen az elég olcsónak számító oldalon:
http://www.sony.bolt.hu/browse.php?show_categ=1369

Szóval megvan a játékos, remélem 1 év múlva is ilyen lelkes leszek vele kapcsolatban

Köszönöm mindenkinek a segítséget, tényleg sokat tanultam  

Üdv és Kellemes Hétvégét!

Sky

Gratula skyboi!

Sok örömöt hozzá!
Sajna sokan szídják a sony-t (szerintem úgy, hogy még életükben nem is látták)
Szvsz nagyon jó középkategóriás lejátszókat csinálnak.
Nekem most 2 sony asztalim is van, és én nagyon meg vagyok elégedve velük!

Ezt a modellt már nézegettem, mint leendő csereversenyzőt, a divx tudása miatt.

De sehol semmi infó egyenlőre a feliratkaezelésről!

Írj lécci erről valamit mert nagyon érdekel a dolog, meg úgy általában a divx lejátszásról!

Előre is köszi...

Egyet értünk Robotk@!!

Szerintem sincsen semmi szégyenkeznivalója a többi márkához képest, sőt, nekem ez a borotvaéles képe külön szimpatikus. A színek gyönyörűek. A divx-et próbálgatni fogom, és beszámolok. Eddig xviddel és divx-el is próbáltam, játsza,mind cd-ről, mind dvd-ről. Ac3 hang nem jelentett gondot. Hangos, jól érthető.

Köszi!!

üdv

Sky
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.

Tv: Sony KDL-46HX820; Erősítő: SONY TA-FB940R; DVD: SONY DVP-NS955V; VHS: SONY SLV-SE620; Hangfal: SONY SS176E Médiaplayer: Mede8er MED600X3D

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Dvd lejátszó 100 körül

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Sziasztok! 
Megvan a lejátszó, ahogy ez lenni szokott, teljesen más, mit amit terveztem:))) De ennyiért nem volt szivem otthagyni, sikerült igazán klassz áron megszerezni.
Sony lett. Sony DVP LS785. SACD-t is és DivX-et is játszik, ezüst színű és olvassa az összes lemezemet. Teljesen új állapot, ment 3 napot. Ami a legjobb benne, hogy az eredeti 100ezres költségvetésbe 3x belefért és szerintem szép is. A képminőség nekem, a Pana Px10-es tévémen rgb-vel gyönyörűek a színei, éles. A filmek klasszul szólnak a Sony stereo cuccon. Zenehallgatásra disco zenével rendben van, de más stílusok esetében a - bocsi, de nem tudom másként megfogalmazni - "mélyráerősítés" zavaró. Filmet nézni számomra első osztályú. Itt a fórumon sokan leírták, hogy kár kiadni "komoly" pénzt progresszív megjelenítő vagy 300 nettós fizu hiányában dvd játékosra. Megnéztem az árát ezen az elég olcsónak számító oldalon:

Szóval megvan a játékos, remélem 1 év múlva is ilyen lelkes leszek vele kapcsolatban

Sky

Gratula skyboi!

Sok örömöt hozzá!
Sajna sokan szídják a sony-t (szerintem úgy, hogy még életükben nem is látták)
Szvsz nagyon jó középkategóriás lejátszókat csinálnak.
Nekem most 2 sony asztalim is van, és én nagyon meg vagyok elégedve velük!

Ezt a modellt már nézegettem, mint leendő csereversenyzőt, a divx tudása miatt.

De sehol semmi infó egyenlőre a feliratkaezelésről!

Írj lécci erről valamit mert nagyon érdekel a dolog, meg úgy általában a divx lejátszásról!

Előre is köszi...

skyboi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Dvd lejátszó 100 körül

Sziasztok!

Sky

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Dvd lejátszó 100 körül

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

OffVégképp off, de ha valaki tudna olyan programot, amivel egy írott lemezre átvéve ezeket a filmeket a feliratot helyére tehetném mélyebb authorizálási ismeretek nélkül, azt megköszönném!

Kérdezd meg a szoftver fórumban, hátha tud rá valaki megoldást.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Dvd lejátszó 100 körül

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Sajnos csak lefele, ha jól tudom az újakban is.  Polt felfele lett volna értelme 16:9-es megjelenítő esetén. (4:3-asnál persze nem hátrány, hogy ha akarod, akkor lejebb viszed a feliratot a fekete sávba.)
Akkor kellene felfelé vinni, ha a szélesvásznú filmet 16:9-re kizoomoljuk és lemaradna az alja. Vagy ha a 4:3-as filmet nagyítjuk a 16:9-es tévével a jobb képkitöltés végett.

Hogy égészen pontos legyek nekem a Tremors, Titanic, Abyss című filmekhez kéne az, hogy felfelé lehessen vinni a feliratot. A filmek ugyanis letterboxban vannak és ha belezoomolunk a kép 16:9-es részébe, akkor a feliratok részben (Tremorsnál egészben) lemaradnak.

Off
Végképp off, de ha valaki tudna olyan programot, amivel egy írott lemezre átvéve ezeket a filmeket a feliratot helyére tehetném mélyebb authorizálási ismeretek nélkül, azt megköszönném!
gordon314.fw.hu

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Dvd lejátszó 100 körül

Sajnos csak lefele, ha jól tudom az újakban is. Polt felfele lett volna értelme 16:9-es megjelenítő esetén. (4:3-asnál persze nem hátrány, hogy ha akarod, akkor lejebb viszed a feliratot a fekete sávba.)
Akkor kellene felfelé vinni, ha a szélesvásznú filmet 16:9-re kizoomoljuk és lemaradna az alja. Vagy ha a 4:3-as filmet nagyítjuk a 16:9-es tévével a jobb képkitöltés végett.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Dvd lejátszó 100 körül

Az S75-ösnek jók a feliratai és a pozíció is váloztatható, csak nem rontották el nagyon az újakban.
Sajnos csak lefele, ha jól tudom az újakban is. Polt felfele lett volna értelme 16:9-es megjelenítő esetén. (4:3-asnál persze nem hátrány, hogy ha akarod, akkor lejebb viszed a feliratot a fekete sávba.)
gordon314.fw.hu

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Dvd lejátszó 100 körül

Kipróbáltam reggel a MM-ban a Pana S47-es lejátszóját. Vittem vagy 6 féle írott lemezt, hogy mit szól hozzájuk.(Traxdata, Arita, Princo, Ritdata) Sajnos a távirányítóját nem tudták megmutatni, mire aztán követeltem, hoztak egy nejlonosat, elem nélkül. Mondom én meg akarom nézni, nyitja-e rendesen a feliratokat. Szerinte jól jeleníti meg őket.
Az S75-ösnek jók a feliratai és a pozíció is váloztatható, csak nem rontották el nagyon az újakban.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd lejátszó 100 körül

Tegnap megvettem a Stereoplay magazint is, és a Panasonic DVD-S97 ebben is győzedelmeskedett, többek között a Denon 1910 és az Onkyo 502 felett, de az utóbbit csak éppen hogy verte meg. Ami a pontokat illeti:
- Panasonic S97: DVD-Audio=63, DVD=57, CD=52
- Denon 1910: DVD=54, CD=46
- Panasonic S24: DVD=52, CD=43
- Denon 3910: SACD=63, DVD-A=63, DVD=55, CD=55
- Onkyo DV-SP502E: SACD=63, DVD-A=63, DVD=54, CD=54
Korábban tesztelték:
- Pioneer 575A: SACD=61, DVD-A=59, DVD=52, CD=44
- Denon 2910: SACD=63, DVD-A=63, DVD=54, CD=53
- Pioneer 868: SACD=64, DVD-A=64. DVD=52, CD=48
- Panasonic S75: DVD-A=63, DVD=52, CD=52

A Pana S97-es DVD-hangra kapott 57 pontja egészen meglepően magas, eddig ezt csak olyan készülékek érték el, mint pl. NAD T533, Rotel RDV1060, Philips 963SA, Lexicon RT10, Denon A11...

A képminőségre a Pana, a Denon és az Onkyo is 10 pontot kapott. Mindezek mellett egyre jobban tetszik az Onkyo, mivel külsőre sokkal jobban passzolna a jelenlegi rendszeremhez (fekete alu borítás és 3,5 kg, míg a Pana 2,4...), és jelenleg amúgy sem tudnám kihasználni a HDMI előnyeit, de még töröm a fejem... Az Onkyo az összesített listában olyan SACD- és DVD-Audio készülékeket előz meg, mint pl. Pio 747A, Onyko DV-SP800, Denon 2910, Yamaha 2300, Marantz 6400, ezek kivétel nélkül az Onkyo többszörösébe kerülnek...
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

skyboi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Dvd lejátszó 100 körül

Kipróbáltam reggel a MM-ban a Pana S47-es lejátszóját. Vittem vagy 6 féle írott lemezt, hogy mit szól hozzájuk.(Traxdata, Arita, Princo, Ritdata) Sajnos a távirányítóját nem tudták megmutatni, mire aztán követeltem, hoztak egy nejlonosat, elem nélkül. Mondom én meg akarom nézni, nyitja-e rendesen a feliratokat. Szerinte jól jeleníti meg őket. Rátapasztottam a fülem a készülékre, úgy hallgattam kerreg-e, nyikorog-e. Semmit nem tapasztaltam. Nem tetszett az áttetsző tálca, de szépen harmonizálnak a készülék színei a Tvmel. Összességében elégedett vagyok. Bár sem kép, sem hangminőséget nem tudtam nézni,csak azt, kompatibilis-e. Egyenlőre az S97es előre tört, csak nehogy az legyen a helyzet, mint a Denonoknál, hogy a kis modell olvas írott filmet, a nagyobb meg nem. (1710-1910)
Persze, az más kérdés, hogy egyre inkább szimpatizálok a Philips Pixel Plus 2-es tévéjével, elképesztően részletes képet ad. Gyönyörű élesek a színei, szinte lemászott a képernyőről a pillangó és a kismadár. Még a Pana PX30-as Acuity-s tévéjét is felülmúlta. Bár ez 370 volt, az meg talán 270. Ha erre cserélek, dugába dől a homogenitás utolsó morzsája is. Persze ez off ide, tudom.

Üdv

Sky

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Dvd lejátszó 100 körül

OffNem ez a lényeg. Röviden az, hogy a jobb futóművű lejátszó kevesebbet olvas ki hibásan egy CD lemez esetén, illetve kisebb jitterezéssel teszi ezt.
DVD lemezeken rögzített anyagoknál a lemezszabványban rejlő jobb hibajavítás miatt ennek sokkal kisebb a jelentősége, mint a gyengébb hibajavítású CD-nél.

Kivételesen egyetértek veled. Ettől függetlenül tesztelhették volna a digtális kimenetet CD-vel és DVD-vel is. Érdekelt volna az eredmény.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Dvd lejátszó 100 körül

... DVI és a lejátszó deinterlacerét kell használni mert a komponens bemeneten nem hogy gyenge, de semmilyen deinterlace nincs...
Idéznék egy fórumtársat egy másik topikból.

"Minden nem interlace megjelenitoben van deinterlacer."

Off
csak nem minden bemeneten működik
gordon314.fw.hu

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd lejátszó 100 körül

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

... DVI és a lejátszó deinterlacerét kell használni mert a komponens bemeneten nem hogy gyenge, de semmilyen deinterlace nincs...
Idéznék egy fórumtársat egy másik topikból.

"Minden nem interlace megjelenitoben van deinterlacer."
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd lejátszó 100 körül

GaguKösz, hogy beírtad! Ha nem pofátlanság és van a cikkben róla, akkor elárulnád, hogy a képi teszteknél melyik kimeneteket vetették össze?

Szóval: a tesztben nem pontozták külön a YUV, ill. a digitális kimeneteket, csak annyit írnak a szöveges részben, hogy progresszív (YUV) módban mind a Pana, mind a Denon tiszta, éles képet produkáltak (a Sony DVP-NS955V már itt sem tudott lépést tartani velük), a De-interlacer a Panában extrém gyorsan reagált, semmi nyoma nem volt a sorok rezgésének, ill. lépcsőződésnek (gondolom a vibrálásra, élek simítására gondol), ami szerintük nem is nagy csoda, hiszen a Panában ugyanaz a Faroudja DCDi 2310-es De-Interlacer chip van beépítva, mint a nagy, 2910-es Denon-ban! Mindkét lejátszó azonban csak a digitális jeltovábbításkor lendült csak bele igazán (egy Yamaha DPX-1100 projektor szolgált vetítőként) és csodálatos, brilliáns képet produkáltak!
Ami másokat is érdekelhet még, akik TV-n RGB-n nézik a kedvenc filmjeiket: a tesztben szereplő Kenwood DVF-N7080 képe nyugtalan és életlen volt, a Sony és a Denon képélessége és kontrasztja már rendben volt, de a kép nyugodtsága még mindig nem volt kielégítő. Egyedül a Panasonic DVD-S97 produkált nyugodt és szép éles képet. Na, ez az, ami ugye nekem nagyon fontos!
A hangról: a Pio 575 esetén érdekes módon ők éppen az SACD minőségét találták "csak" jónak, a DVD-Audio-t pedig nagyon jónak...
A héten jelent meg egy másik német tesztmagazin is, a Stereoplay decemberi számában tesztelik többek között ezt a Panát és az Onkyo DV-SP502E típust is, de sajnos ezt az újságot még nem sikerült megszereznem, állítólag holnap lesz az újságosnál, majd beszámolok, hogy ott hogyan is szerepeltek az egyes készülékek. Annyit már tudok egy német fórumról, hogy az Onkyo hangminősége (SACD ás DVD-Audio is) az eddigi egyik legjobb!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Dvd lejátszó 100 körül

Én úgy tudom, hogy a jobb hibajavítás főleg a DVD-lemezekre vonatkozik, az audio CD esetében eleve a lemezen nincs annyi hibajavító információ tárolva. Ettől függetlenül lehet jobb a játékosok hibajavító algoritmusa is. Amit egy DVD játékos szoftverileg és hardveresen tud, abból a megfelelő részeket át lehet tenni a CD lejátszókba is. Az igazi különbség a lemezek adatszervezésében rejlik.
Ha nem lenne különbség a kimenő digitális jelben, akkor nem fordítanának annyi gondot a jobb DVD játékosok mechanikai felépítésére. Lásd a 3910-es Denont.

Off
Nem ez a lényeg. Röviden az, hogy a jobb futóművű lejátszó kevesebbet olvas ki hibásan egy CD lemez esetén, illetve kisebb jitterezéssel teszi ezt.
DVD lemezeken rögzített anyagoknál a lemezszabványban rejlő jobb hibajavítás miatt ennek sokkal kisebb a jelentősége, mint a gyengébb hibajavítású CD-nél.
gordon314.fw.hu

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Dvd lejátszó 100 körül

YvsMad 
Nagy különbség lehet a digtális kimeneten CD lejátszáskor. Arrol már sokat vitáztunk mindenhol, hogy a CD futóművek hangja is különbözik, mert a CD hibajavítása nem tökéletes, a jelfolyam időbeliségének eltolódása akkor is jelentkezik, ha csak futóműként megy a lejátszó.
A DVD ezzel szemben sokkal komolyabb hibajavítással rendelkezik, ezért szvsz a DVD lejátszásakor digitális kimeneten hang esetében csak minimális különbségek lehetnek.

Én úgy tudom, hogy a jobb hibajavítás főleg a DVD-lemezekre vonatkozik, az audio CD esetében eleve a lemezen nincs annyi hibajavító információ tárolva. Ettől függetlenül lehet jobb a játékosok hibajavító algoritmusa is. Amit egy DVD játékos szoftverileg és hardveresen tud, abból a megfelelő részeket át lehet tenni a CD lejátszókba is. Az igazi különbség a lemezek adatszervezésében rejlik.
Ha nem lenne különbség a kimenő digitális jelben, akkor nem fordítanának annyi gondot a jobb DVD játékosok mechanikai felépítésére. Lásd a 3910-es Denont.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd lejátszó 100 körül

GaguKösz, hogy beírtad! Ha nem pofátlanság és van a cikkben róla, akkor elárulnád, hogy a képi teszteknél melyik kimeneteket vetették össze?

Szia! Most sajna megyek dolgozni, de délután ha hazaértem megnézem és válaszolok majd! Arra viszont emlékszem, hogy a Pio 575-ös nagjánál különbséget tettek, DVD-A és SACD között, ezt is megnézem még.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Dvd lejátszó 100 körül

Gagu
Kösz, hogy beírtad! Ha nem pofátlanság és van a cikkben róla, akkor elárulnád, hogy a képi teszteknél melyik kimeneteket vetették össze?
Mert hát ugye ott a Pio, aminek nincs digitális kép kimenete (DVI, HDMI), ezzel szemben a Denon-oknak, Panának van.

Az meg megint érdekes, amior DVD-Audio és/vagy SACD hangzást hasonlítanak össze. Egyrészről egyazon felvételt nem lehet meghallgatni mind két hordozón, hiszen elviekben már a hordozó is másképpen fog szólni.
Másrész én pl elégedett vagyok a Pio SACD lejátszási képességeivel, de a DVD-Audionál hiányérzetem van. Valahogy az emlékeimben a Pana S75 jobban szólt, viszont azt másik hangfalakkal, erősítővel hallgattam és nem CD lejátszó hangjához viszonyítottam, hanem DVD lejátszó CD hangjához.

YvsMad

Nagy különbség lehet a digtális kimeneten CD lejátszáskor. Arrol már sokat vitáztunk mindenhol, hogy a CD futóművek hangja is különbözik, mert a CD hibajavítása nem tökéletes, a jelfolyam időbeliségének eltolódása akkor is jelentkezik, ha csak futóműként megy a lejátszó.
A DVD ezzel szemben sokkal komolyabb hibajavítással rendelkezik, ezért szvsz a DVD lejátszásakor digitális kimeneten hang esetében csak minimális különbségek lehetnek.
gordon314.fw.hu

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Dvd lejátszó 100 körül

Hát engem abszolút nem, mivel én amúgy is egy szélesvásznú TV-n "csak" RGB-s interlaced képet néznék... Viszont a Pana abban is elég jól szerepelt, csak a 2910-es Denon és 668-as Pio lett nála jobb valamivel.
Kérdés, hogy az a különbség is milyen tévén válik nyilvánvalóvá...

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd lejátszó 100 körül

Úgy látom, hogy a kisebbik Denon az árához képest elég rosszul szerepelt, a Pana meg tényleg jól. A többi készülék kb. árával arányosan. Nincsenek tehát csodák, de ki lehet fogni jobbat és gyengébbet is. A kisebbik Denon az írott lemezen is elbukott egy házi teszten, kár érte.
Valóban, én is olvastam nemrég egy német fórumon, hogy a 1910-es Denon nem volt hajlandó beolvasni vmilyen írott lemezeket, amiket a 2910-es viszont vígan vitt... Meg vmilyen szoftverproblémáról is írtak, amihez viszont nemrég kijött egy frissítés. Mindenesetre az új Pana S97 nagyon jó vételnek tűnik, pláne az árához képest!

Eddig a HDMI-t szidtá(to)k, hogy túl lágy, mosott a képe, bezzeg a DVI milyen éles. A Panán meg csak HDMI kimenet van. A teszt után már ez sem zavar?

Hát engem abszolút nem, mivel én amúgy is egy szélesvásznú TV-n "csak" RGB-s interlaced képet néznék... Viszont a Pana abban is elég jól szerepelt, csak a 2910-es Denon és 668-as Pio lett nála jobb valamivel.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Dvd lejátszó 100 körül

Úgy látom, hogy a kisebbik Denon az árához képest elég rosszul szerepelt, a Pana meg tényleg jól. A többi készülék kb. árával arányosan. Nincsenek tehát csodák, de ki lehet fogni jobbat és gyengébbet is. A kisebbik Denon az írott lemezen is elbukott egy házi teszten, kár érte.
Valóban, én is olvastam nemrég egy német fórumon, hogy a 1910-es Denon nem volt hajlandó beolvasni vmilyen írott lemezeket, amiket a 2910-es viszont vígan vitt... Meg vmilyen szoftverproblémáról is írtak, amihez viszont nemrég kijött egy frissítés. Mindenesetre az új Pana S97 nagyon jó vételnek tűnik, pláne az árához képest!

Eddig a HDMI-t szidtá(to)k, hogy túl lágy, mosott a képe, bezzeg a DVI milyen éles. A Panán meg csak HDMI kimenet van. A teszt után már ez sem zavar?

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd lejátszó 100 körül

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”