Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic S97 DVD lejátszó
Hello
Lehet már valahol régiófüggetlenül kapni a játékost?
Persze, a térkép bal oldalán van egy nagy sziget, annak az északi felében szinte minden nagyobb városban van neki lelőhelye.
Ez
Pontosítok:Budapesten valahol?
Hello
Persze, a térkép bal oldalán van egy nagy sziget, annak az északi felében szinte minden nagyobb városban van neki lelőhelye.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Hello
nem tudtok valahol egy használati utasítást (angolul, esetleg magyarul ) ?
S97
nem tudtok valahol egy használati utasítást (angolul, esetleg magyarul ) ?
Sziasztok!
A mélységélesség javítóról és a 3D zajcsökkentőről tudtok valami infót?
Érdekelne, hogy láthatóan javítanak-e a képminőségen? Lehet ezeket egyáltalán ki/be kapcsolni, és minden kimenetre érvényesek?
Nekem S-75-öm van, de a lényeg szerintem ugyanaz.
A mélységélesség nekem 4-esen van, visz némi blokkosodást a képbe (mint egy rossz mpeg dekóder a gagyi dvd lejátszókon), de alig észrevehető, az is kép kikockázásnál. Viszont az eredmény meglepő. Élesebb lesz a kép és a mélységérzet is megnő.
A 3D zajcsökkentőt meg gyorsan el kell felejteni, olyan kenődést visz a kontúrokra, hogy majdnem elájultam...
A beállítások természetesen érvényesek minden kimenetre (szerintem).
Remélem tudtam segíteni...
Nagyon köszönöm, sokat segítettél!
Sziasztok!
Érdekelne, hogy láthatóan javítanak-e a képminőségen? Lehet ezeket egyáltalán ki/be kapcsolni, és minden kimenetre érvényesek?
Nekem S-75-öm van, de a lényeg szerintem ugyanaz.
A mélységélesség nekem 4-esen van, visz némi blokkosodást a képbe (mint egy rossz mpeg dekóder a gagyi dvd lejátszókon), de alig észrevehető, az is kép kikockázásnál. Viszont az eredmény meglepő. Élesebb lesz a kép és a mélységérzet is megnő.
A 3D zajcsökkentőt meg gyorsan el kell felejteni, olyan kenődést visz a kontúrokra, hogy majdnem elájultam...
A beállítások természetesen érvényesek minden kimenetre (szerintem).
Remélem tudtam segíteni...
Sziasztok!
Gondoltam ide beírom kérdésemet, mivel itt elég sok a "panás".
Hogy a fenébe lehet azt beállítani, hogy a default felirat a magyar legyen, de ne legyen default megjelenítve?
Ezt a pio-n be lehetett álítani. Elég idegesítő, hogy amennyiben magyar nyelv az alapértelmezés, akkor ott virít automatikusan a felirat is. Ezt csak azért kérdezem, mert rengeteg mesefilm (köztük jó pár biztonsági másolat van otthon direkt azért, hogy szülői beavatkozás nélkül a gyerekek csak simán beteszik a filmet és egyből indul magyar hanggal. Viszont így jön a felirat is, amit külö ki kll kapcsolni.
Nekem nem csinál ilyet az S75; a setup menüben kell turkálni, majd utánanézek. Nálam is 90%-ban a gyerek néz rajzfilmeket, de a feliratot még sosem kellett menet közben kikapcsolnom.
Gondoltam ide beírom kérdésemet, mivel itt elég sok a "panás". ...
Kipróbáltam és valahogy úgy tűnik a lemezen lévő infón múlik és nem a lejátszón, legalábbis a panánál. Az Armageddon oda se ugrik a megfelelő felirat sorszámhoz, az Áljon meg a nászmenet oda ugrik és off, a Lesz ez még így se oda ugrik és on. Igaz mind eredeti lemez és a lejátszó s35.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
Gondoltam ide beírom kérdésemet, mivel itt elég sok a "panás".
Hogy a fenébe lehet azt beállítani, hogy a default felirat a magyar legyen, de ne legyen default megjelenítve?
Ezt a pio-n be lehetett álítani. Elég idegesítő, hogy amennyiben magyar nyelv az alapértelmezés, akkor ott virít automatikusan a felirat is. Ezt csak azért kérdezem, mert rengeteg mesefilm (köztük jó pár biztonsági másolat van otthon direkt azért, hogy szülői beavatkozás nélkül a gyerekek csak simán beteszik a filmet és egyből indul magyar hanggal. Viszont így jön a felirat is, amit külö ki kll kapcsolni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Ropi01, köszi a választ!
Sziasztok!
Az S97 deinterlészere analóg komponensen,progresszívben tudja a 2:2 pull down-t, és mennyire chroma bug-os(ha egyáltalán az) ?
Ha valaki tudja,legyen szíves írja meg!
Köszi hampa
Megy neki a film mód és -bár csak indirekt módon következtetem, mert balagee nem említette a vetítős topikba, és hát ugye ő erri (is) ugrik -nem bug-os.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
Sziasztok!
Az S97 deinterlészere analóg komponensen,progresszívben tudja a 2:2 pull down-t, és mennyire chroma bug-os(ha egyáltalán az) ?
Ha valaki tudja,legyen szíves írja meg!
Köszi hampa
Én fontolgatom hogy beruházok egy s97-be és a divx-et nem hiányolom, tv-n se néztem soha, nem a vetített képnél fogok rászokni. Tulajdonképpen a beépített dekóder se kéne, de hát arra nem sok az esély hogy lesz ilyen modell változat, már persze a kiválló képi tulajdonságok megörzésével. Tényleg, a szórakoztató elektronikában nem létezik publikus road map ? Persze itt nem több évre gondolok csak úgy 6-12 hónapra.
Dekóder lesz benne ennyi pénzért, ha kell, ha nem.
És szerintem is kijön 2005-ben a DivX lejátszójuk, az olcsóbb kategóriában mindenképpen szükség van rá.
Én fontolgatom hogy beruházok egy s97-be és a divx-et nem hiányolom, tv-n se néztem soha, nem a vetített képnél fogok rászokni. Tulajdonképpen a beépített dekóder se kéne, de hát arra nem sok az esély hogy lesz ilyen modell változat, már persze a kiválló képi tulajdonságok megörzésével. Tényleg, a szórakoztató elektronikában nem létezik publikus road map ? Persze itt nem több évre gondolok csak úgy 6-12 hónapra.
Időközben rámentem egy másik, komolyabb oldalra, igazad van kettővel is (765 785) találkoztam. Ott a pont, nálad
Ezkután biztos vagyok, hogy a jövő évi kinálatban a Matsushita is kijön a DivX-es lejátszókkal (ismervén hogy "ilyenekben" mindig ő a legutolsó)
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
[quote=A Sonynak már van DivX lejátszója!
YvsMad : lehet hogy én vagyok a béna, de én ilyen készüléket nem találtam a Sony.hu oldalán
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Hát igen ez így van, a profik a minőséggel, a nonamek pedig a tudással adják el a terméket....
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Srácok, arra nem gondoltok, hogy DIREKT nem építenek ilyen "alternatív" dolgokat a nagyok a készülékükbe?????Indok:
Pld: Sony, ott van neki a Columbia /Tri Star, a Panának meg ott van még az Universal érdekeltsége (ha igazak a pletykák). Ugye nem gondoljátok hogy ezek után a saját "fészkükbe" fognak sz*rni. Egyszer persze ők is befogják adni a derekukat, de ha észreveszítek, a nagyok mindig csak legutoljára (Jpeg, Mp3, Divx......)
A Sonynak már van DivX lejátszója!
Srácok, arra nem gondoltok, hogy DIREKT nem építenek ilyen "alternatív" dolgokat a nagyok a készülékükbe?????
Indok:
Pld: Sony, ott van neki a Columbia /Tri Star, a Panának meg ott van még az Universal érdekeltsége (ha igazak a pletykák). Ugye nem gondoljátok hogy ezek után a saját "fészkükbe" fognak sz*rni. Egyszer persze ők is befogják adni a derekukat, de ha észreveszítek, a nagyok mindig csak legutoljára (Jpeg, Mp3, Divx......)
Ha egy xvid filmet mégegyzer átkonvertálsz.... akkor inkább vegyél egy divx lejátszót a tescoban, még annak is jobb lesz a minősége mint az újrakonvertáltnak....(mondjuk azért ma már elég szégyen, hogy nem tud divx-et... ezen takarékoskodni... kerülne inkább 110.000 forint helyet 110.500Ft-ba és akkor nem vesztene rajt a pana...)
Hát igen. Annak idején, amikor az MP3-at már minden 'kommersz' márkás lejátszó is tudta, a magukat komolyabbnak nevező márkák (Onkyo, Denon, stb.) nem rakták bele a DVD játékosukba az MP3 lejátszást azzal a felkiáltással, hogy aki ilyen minőséget vesz, az nem foglalkozik MP3-mal. Mára már ők is belerakják. Így lehet ezzel valahogy a Pana is: aki 100 rugót költ egy DVD-játékosra, az a minőséget nem a DivX filmekben keresi. Jövőre már ők is belerakják ennyi pénzért, egyszerűen azért, mert a piac (mégis!) elvárja.
Ha egy xvid filmet mégegyzer átkonvertálsz.... akkor inkább vegyél egy divx lejátszót a tescoban, még annak is jobb lesz a minősége mint az újrakonvertáltnak....
(mondjuk azért ma már elég szégyen, hogy nem tud divx-et... ezen takarékoskodni... kerülne inkább 110.000 forint helyet 110.500Ft-ba és akkor nem vesztene rajt a pana...)
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
YvsMad:nem, nem Divx-es anyagokat lehet vele lejátszani, hanem a Pana által eddig is használt Mpeg 4-es (ez amolyan "internetes minőségű" mozgókép) anyagokat. (ilyen tudású az NV-GS55-ös Mini DV kamkorder és a D Snap-es SV-AV100 SD multis kamera) Ennek elsőre én is beugrottam:(
Gondoltam, hogy nem teljes értékű DivX játékos, csak hirtelen az jutott eszembe, hogy ha más kodekkel átkonvertálom, akkor megvalósítható más MPEG4 tömörítésű filmek ( eredetileg DivX, Xvid, stb.) lejátszása is. Mondjuk nem is ismerem a lejátszás korlátait (felbontás, bitráta, stb.) De amúgy is csak egy fél ötlet volt, nem terveztem elindulni ebbe az irányba.
A Pana plazmákon sajnálatos módon semmilyen digitális bemenet nincs...
Off
Igazán nem a technikai hiányosságok zavartak volna, már ha elmondták volna az okát. Igazán az a fajta közöny zavar amivel ebben a szaküzletben (is) szembetalálkoztam. Neked nem feladatod mégis szívélyes és informatív tudsz lenni, ezért persze külön köszönet