Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
GRUNDIG Livance GDP-2400
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok!
Vagy egy éve vettem egy ilyen GRUNDIG Livance GDP-2400-at és kíváncsiskodom, hogy ha van egy 16:9-es 640x360-as felbontású avi-m, miért látszik a 4:3-as TV-n még két függőleges csík is. Nem lehet valahogy széthúzni a képet teljes méretre, mert az igen cinkes, hogy van egy bazi nagy képernyő és csak 1/3-án van film.
Illetve a másik, hogy egyes filmek -szintén avi- lejátszásánál a kép szétesik teljesen. Olvastam lentebb, hogy át kéne kódolni divx-be, de vannak olyan xvid-jeim is, amiket tökéletesen lejátszik.
Üdv, adamzoltan
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok!
SomaPapa vagyok. Nekem is van egy fent nevezett DVD Playerem. Nekem sikerlt rájönnöm, hogy hogyan is kezeli le a tömörített filmeket és feliratokat. Nem egyszerű a dolog, de megvalósítható. 1. amikor a készülék beolvassa a divx-es mappa adatait, először az srt vagy txt fájlt kell kijelölni és a title gombot nyomni, majd ugrás az avi-ra és arra OK-t. Ezután amikor a lejátszás elindul a felirat gombbal símán ki lehet választani a feliratot a filmhez.
Amúgy én szeretném eladni eme remek készülékemet, mert sikerült összetörnöm a távirányítóját. Másikat pedig nem vagyok hajlandó venni hozzá. Átpártoltam a Daewoora. Így, akit esetleg érdekel egy ilyen készülék, kérem jelentkezzen: [email protected] emailcímen. Ár: 14.000.-Ft. Több, mint egy éves, de valóban alig volt használva.
Sziasztok
- petyka2
- Nincs visszaút

- Értékelés: 3
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok! Nekem egy GRUNDIG GDP-2400/1-es dvd-lejátszóm van. A divx-es filmeket frankón kezeli és a frissítés után a feliratokat is úgy jeleníti meg, ahogy azt már leírtátok, de az xvid-es filmeknél csak a hang jó, a kép szétesik nézhetetlen 10*10cm-es pixelekre bontja színek alig vannak szóval kaki. Tudnátok segíteni abban, hogy ez miért van és mi lehet a megoldás? Előre is köszi:Bandy
Sziasztok!
Nekem GRUNDIG 2400/1 Livance DVD lejátszóm van de lengyel használati utasitásom van. Ha valaki tudna magyar nyelvűvel kisegiteni azt megköszönném.
Cim [email protected] A GRUNDIG Kft még válaszolni se, hajlandó.
elküldtem.
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok! Nekem egy GRUNDIG GDP-2400/1-es dvd-lejátszóm van. A divx-es filmeket frankón kezeli és a frissítés után a feliratokat is úgy jeleníti meg, ahogy azt már leírtátok, de az xvid-es filmeknél csak a hang jó, a kép szétesik nézhetetlen 10*10cm-es pixelekre bontja színek alig vannak szóval kaki. Tudnátok segíteni abban, hogy ez miért van és mi lehet a megoldás? Előre is köszi:Bandy
Sziasztok!
Nekem GRUNDIG 2400/1 Livance DVD lejátszóm van de lengyel használati utasitásom van. Ha valaki tudna magyar nyelvűvel kisegiteni azt megköszönném.
Cim [email protected] A GRUNDIG Kft még válaszolni se, hajlandó.
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok.
Van egy kis gondom a dvd lejátszómmal nem kezeli a divx-es film ek feliratát.
Nem tudna nekem valami linket adni ahonnan le lehet tölteni valami frissitett szoftvert?nagyon megköszönném.
yamada divx-6500 asztali dvd.előre is köszönöm.
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Letöltöttem az új szoftot, este probalom.
Addigi is irtam nekik, hogy le lehetne a forditani a cuccot.
- petyka2
- Nincs visszaút

GRUNDIG Livance GDP-2400
Köszi az infokat! Szomorú vagyok Nem lehet megkerülni vhogy ezt a decodert? Mert nincs kedvem 40-50eFt kidobni egy erősítős házimoziért! Más ketyerében nem lehet DTS decoder? Vagy szoftal emulálni 6 csatira, vagy gőzöm sincs. De nehogymár félévente mikor kijön vmi hülyeség/őrület akkor új asztali dvd-t kell venni ha ki is akarjuk használni...
Hát,az olcsobb az,ha veszel egy noname játékost 10-15 között,viszont ezek általában dekódolják mind a 6 csatornát.A drágább,ha mondjuk veszel 1 JVC playát-ezeknek hibájuk,hogy csak 2 csatornás a beépitett DTS dekóderük...
A legjobb talán,ha veszel egy dekódert/creative DDTS100/ cca.30 rugó...
GRUNDIG Livance GDP-2400
Köszi az infokat! Szomorú vagyok
Nem lehet megkerülni vhogy ezt a decodert? Mert nincs kedvem 40-50eFt kidobni egy erősítős házimoziért! Más ketyerében nem lehet DTS decoder? Vagy szoftal emulálni 6 csatira, vagy gőzöm sincs. De nehogymár félévente mikor kijön vmi hülyeség/őrület akkor új asztali dvd-t kell venni ha ki is akarjuk használni...
- petyka2
- Nincs visszaút

GRUNDIG Livance GDP-2400
Mert a DTS-t ugye tudnia kéne a drágaságomnak...)
Milyen embléma van azon a drágaságon, dts Digital Out, vagy dts Surround? Ha az első, akkor nincs benne dekóder , csak a digitális kimenetre küldi ki külső készülék (erősítő) felé.
DTS digital out...
Bár a yamadámon is ez van,és dekódolja 6 csatornára...
GRUNDIG Livance GDP-2400
Mert a DTS-t ugye tudnia kéne a drágaságomnak...)
Milyen embléma van azon a drágaságon, dts Digital Out, vagy dts Surround? Ha az első, akkor nincs benne dekóder , csak a digitális kimenetre küldi ki külső készülék (erősítő) felé.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- petyka2
- Nincs visszaút

GRUNDIG Livance GDP-2400
Ja, hogy előtte... Subtitle file selected!!! ISTENKIRÁLY VAGY!!! A végén még használni is fogom az asztali dvd-t... (Más, nekem nem megy hanggal a DTS hangú fűrész című dvd... Miért van ez? Mármint a menübe van hang csak a filmnek nincs. Valami kompatibilitási genya? Mert a DTS-t ugye tudnia kéne a drágaságomnak...)
Nincsen benne DTS dekóder...
GRUNDIG Livance GDP-2400
Ja, hogy előtte... Subtitle file selected!!! ISTENKIRÁLY VAGY!!! A végén még használni is fogom az asztali dvd-t... (Más, nekem nem megy hanggal a DTS hangú fűrész című dvd... Miért van ez? Mármint a menübe van hang csak a filmnek nincs. Valami kompatibilitási genya? Mert a DTS-t ugye tudnia kéne a drágaságomnak...)
- petyka2
- Nincs visszaút

GRUNDIG Livance GDP-2400
A menübe hol és hogy kell kiválasztani a diviX-hez, hogy menyik file-t használja feliratként??? Ha a *.srt -re nyomok ok-ot akkor nem csinál semmit...
A feliratválasztó gombot kell nyomni...
GRUNDIG Livance GDP-2400
A menübe hol és hogy kell kiválasztani a diviX-hez, hogy menyik file-t használja feliratként??? Ha a *.srt -re nyomok ok-ot akkor nem csinál semmit...
GRUNDIG Livance GDP-2400
tipp: nem lejátszás előtt kell kiválasztani a feliratot és úgy indítani a filmet?
egyébként nem kell ugyanolyan nevűnek lenni ebben az esetben a sub és filmfájlnak
system
GRUNDIG Livance GDP-2400
Sziasztok! Ma raktam fel a legújabb szoftot a Grundig 2400/1 -esemre. A menü ászul gyorsabb lett és jobban kezeli a távirányítót is. De ezekkel a divX-es feliratokkal rohadt mód nem vagyok kibékülve... Még egyet se sikerült aktiválnom... Hogy a fenébe kell? Ugyanaz a *.srt neve is mint a *.avi-nak, de nyomkodhatom én a jobb alsó sarokba lejátszás közben a subtitle gombot... B*szik rám... Mi a genya van vele, mert amióta megvan (Karácsony) csak szívok vele!!!
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
én nekem az van iszonyat csendes - szinte semmi rezgés - korrekten és jól működik, kicsit szokatlan egy két dolog de jó hazsnálhat eszik mindent az ára 25 volt
Hol vetted?
Sziasztok!
Én most vettem egy Grundig 2400-ast az Auchan-ban 17 rugóra le volt árazva, és eddig nagyon patent a gép, bár annyira még nem volt időm tesztelni.
Csak azért mondom, ha valaki ilyet akar kétezerrel kevesebb, mint a márkakereskedésben.
GRUNDIG Livance GDP-2400
Átkonvertálni DivX-re.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Tündér vagy! Köszi. Most tökéletesen működik minden. Megtakarítottál nekem egy csomó pénzt.
- petyka2
- Nincs visszaút

GRUNDIG Livance GDP-2400
Melyik yamada? Nekem van egy 6500-as,király a felirat-olyan mint a normál dvd-n megszokott... A grundignak is jó a felirata-most már fehér,eredetileg sárga volt normál méretü,nem folyik össze,és szerintem jól olvasható
Yamada 6600. A felirat betűtípusa ronda, fehér, van átlátszó háttér mögötte, de az egész balra rendezett, nem lehet változtatni a helyét, ékezeteket rendesen kiírja, de a szavakat egymásra nyomja, és ez nehezíti az olvasást. Magyarul: működik, de ronda. Azt hiszem a legutolsó fw frissítésem van. Egy ideje nem néztem, hogy kihoztak-e újat.
Ami itt van hozzá frissités ugy látom a feliratot is középre lehet igazitani.
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Melyik yamada? Nekem van egy 6500-as,király a felirat-olyan mint a normál dvd-n megszokott... A grundignak is jó a felirata-most már fehér,eredetileg sárga volt normál méretü,nem folyik össze,és szerintem jól olvasható
Yamada 6600. A felirat betűtípusa ronda, fehér, van átlátszó háttér mögötte, de az egész balra rendezett, nem lehet változtatni a helyét, ékezeteket rendesen kiírja, de a szavakat egymásra nyomja, és ez nehezíti az olvasást. Magyarul: működik, de ronda. Azt hiszem a legutolsó fw frissítésem van. Egy ideje nem néztem, hogy kihoztak-e újat.
- petyka2
- Nincs visszaút

GRUNDIG Livance GDP-2400
-
Vendég
GRUNDIG Livance GDP-2400
Van új Software!!!http://www.grundig.com/produkte/sw_download.html
Valaki feltette már, szóval kipróbálta már a szoft.frissitest??
nekem sokszor csak úgy veszi be divixnél a felíratot, ha először elindítom a filmet, megállítom, majd csak ezután nyomok a jobb also gombra. én elégedett vagyok a kütyüvel, a távrecsegő szar, divix-nél meg időnként nem érzékeli a távirányítót, de lehet hogy nagyon el van foglalva a kicsike, azért
Én felraktam a frissítést.
A leírás szerint kiírtam egy nyers CD-re, és simán megette. Pár másodperc alatt elintézett mindent, és azóta divx alatt is fehér a betű, és van mögötte egy áttetsző szürke háttér. Így most sokkal jobban olvasható.
Magyar ékezetes feliratokat olvas? Lehet a felirat helyzetén változtatni?
Ékezetes felirat megy a felirat helyzetét nem lehet változtatni.
Köszi. Ez gondolom azt is jelenti, hogy a betűtípus/méret is állandó. A Yamada nagyon egymás nyakára írja a szavakat, itt is ez a helyzet?