Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vezeték nélküli (wireless) Audio/Video link
Itt is van két hasonló termék, bár ezeknek az ára kicsit húzósabb:
http://www.p5.hu/termekek/gv30.html
http://www.p5.hu/termekek/gv50.html
Én voltam.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
-
Vendég
...A biztonsági kamerák transzmitterei sokkal gyengébbek és olcsóbbak is ezeknél.
Off
Ez így ebben a formában pontatlan és félrevezető...
- no, ugyemlekszem leirtam, nekem az a velemenyem, hogy komoly igényeket nem szabad vele szemben tamasztani, valaki belinkelt egy oldalt, hol voltak screen-shoot-ok, ott is elegge latszott a kepen az ami miatt nekem komoly dologra nem felel meg. - mondjuk egy a kaput figyelo panelkamera kepet atvinni idealis
Tami láttál már ilyet üzem közben?
Melyik típust?
Ha elolvastad a linken írottakat, akkor feltűnt biztosan, hogy a valóságban sokkal jobb volt a kép, mint amit a digitalizáló kártya produkált.
Senki nem arra akar buzdítani, hogy az egy méteres RGB-s összekötés helyett a dvd-d holnaptól egy ilyennek kössd össze. Ha viszont nagy távolságról van szó, mondjuk egy hálószobába kell eljuttatni a videójelet, vagy a PC amúgy is elég nyeglett képét kell továbbítani a házimozi szobába, akkor érdemes ezen elgondolkodni.
A biztonsági kamerák transzmitterei sokkal gyengébbek és olcsóbbak is ezeknél.
gordon314.fw.hu
- no, ugyemlekszem leirtam, nekem az a velemenyem, hogy komoly igényeket nem szabad vele szemben tamasztani, valaki belinkelt egy oldalt, hol voltak screen-shoot-ok, ott is elegge latszott a kepen az ami miatt nekem komoly dologra nem felel meg.
- mondjuk egy a kaput figyelo panelkamera kepet atvinni idealis
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
-ohh, eztmeg honnan vetted??
Feltételezés volt a megelőző válaszod alapján, de ha nem így van akkor sorry!!!
Ha viszont rendelkezel ilyen berendezéssel, kiváncsi lennék a bővebb, konkrétabb tapasztalataidra, de dönteni ÉN fogok.
TV: Panasonic TX-36PL35D; DVD: Panasonic S75; VHS: Panasonic NV-FJ612; Erösítö: Panasonic SA-XR45; Hangfalszett: Onkyo HTP-103E (6.1); CD író: Mitsumi; DVD író LG GSA-4160
...miert varod el azt, hogy mas dontson helyetted?
Egyáltalán nem várom el, csak érdeklődtem, hátha valakinek van még tapasztalata. De ezek szerint csak látatlanba alkottál véleményt...
-ohh, eztmeg honnan vetted??
T A M I . H U
...miert varod el azt, hogy mas dontson helyetted?
Egyáltalán nem várom el, csak érdeklődtem, hátha valakinek van még tapasztalata. De ezek szerint csak látatlanba alkottál véleményt...
TV: Panasonic TX-36PL35D; DVD: Panasonic S75; VHS: Panasonic NV-FJ612; Erösítö: Panasonic SA-XR45; Hangfalszett: Onkyo HTP-103E (6.1); CD író: Mitsumi; DVD író LG GSA-4160
- kinek mi az igenye, es milyen celra akarja felhasznalni..
- meg kell nezni egy boltban azt lehet donteni., miert varod el azt, hogy mas dontson helyetted?
T A M I . H U
- fontos a képminőség és a hang? - ha nem, akkor vedd meg az elso legolcsobbat..
- ha igen, akkor kabel....
Természetesen fontos!
A leírás és a hozzá kapcsolt képek alapján nem számottevő a minőségromlás, mindezek mellett Gordon314 sem ezt írja és neki van (valószínű nem pont ez a modell, de van!).
Én egy számítógépen lejátszott video és képanyagot szeretnék átnyomni két szobányira levő TV-re.
- fontos a képminőség és a hang?
- ha nem, akkor vedd meg az elso legolcsobbat..
Most nem azért, de használok ilyet már egy ideje és merem mondani, hogy van olyan képminősége, mint egy 10-15 méteres RCA kábelnek.
Ne egy egy max két méteres kábellel hasonlítsad össze, mert ez nem arra való!
gordon314.fw.hu
Én egy számítógépen lejátszott video és képanyagot szeretnék átnyomni két szobányira levő TV-re.
- fontos a képminőség és a hang?
- ha nem, akkor vedd meg az elso legolcsobbat..
T A M I . H U
Én elolvastam a cikket, de igazából ez alapján egy kicsit nehéz a döntés, ugyanis gyakorlatilag a 100V modellt (a kisebbiket) hozta ki jobbnak a képátvitel területén ha normál videojelről van szó (tehát nem számítógépes prezentáció esetén), az audiojel esetében pedig egyértelműsítette a cikk, hogy a 100V a jobb. Ez egy kicsit azért furcsa, mert kb. a felébe kerül, mint a nagyobb modell. Megnéztem a Trust honlapját és ott egy 120V nevü modell is említést kapott (egyébként kinézetre szerintem szebb, mint a 100V), bár mivel nem tudok 100%-osan angolul, így nem teljesen értem a különbséget (mintha távirányíttással kapcsolatban tudna valamivel többet).
Ha valakinek van tapasztalata, kérem segítsen!
Sziasztok!
Engem is érdekel a cucc, mert jelenleg 8 méter koax kábel kígyózik át a lakáson a hálószobába. A kérdésem, hogy a minőségromlás milyen arányban áll egymással (koax-wireless)?
köszi
Hápikacsa
Ha bátortalanul odakattintasz a linkre és elolvasod a tesztet akkor megválaszolásra kerül a kérdés.
Bocsi, ezen átsiklottam.
Cucc: TV = PANASONIC TX-32PM11P; ERŐSÍTŐ = TECHNICS SA-AX540; PLAYER = PANASONIC DVD S75; ASZTALI ÍRÓ = PANASONIC DMR-EH50; VIDEÓ = SAMSUNG SV-651GX; FRONT = SONY SS-E471; SURROUND = SONY SS-H51; CENTER = TECHNICS SB-CA11; SUBWOOFER= PANASONIC SB-WA110
-
Vendég
Sziasztok!
Engem is érdekel a cucc, mert jelenleg 8 méter koax kábel kígyózik át a lakáson a hálószobába. A kérdésem, hogy a minőségromlás milyen arányban áll egymással (koax-wireless)?
köszi
Hápikacsa
Ha bátortalanul odakattintasz a linkre és elolvasod a tesztet akkor megválaszolásra kerül a kérdés.
Sziasztok!
köszi
Hápikacsa
Cucc: TV = PANASONIC TX-32PM11P; ERŐSÍTŐ = TECHNICS SA-AX540; PLAYER = PANASONIC DVD S75; ASZTALI ÍRÓ = PANASONIC DMR-EH50; VIDEÓ = SAMSUNG SV-651GX; FRONT = SONY SS-E471; SURROUND = SONY SS-H51; CENTER = TECHNICS SB-CA11; SUBWOOFER= PANASONIC SB-WA110
Köszi, utánanézek!Ha megveszem beszámolok a tapasztalatokról!
- eleve számolj komoly minosegromlassal az atvitel soran..
T A M I . H U
Köszi, utánanézek!
Ha megveszem beszámolok a tapasztalatokról!
Ez engem is érdekel! Hol lehet ilyet kapni és kb. mennyibe kerül?Van olyan változat is, ami video és audio jel átvitelére egyaránt (egyszerre) képes?
Nekem Ausztriából hozták, olyan 15 eFt-ért pár éve, de itthon is lehet kapni. Talán kicsit drágább.
Természetesen ez egyszerre viszi a videó és egy sztereó hangjel kombinációját. Digitális hangal nem próbáltam, de nem tartom kiártnak, hogy működne.
gordon314.fw.hu
A MM-ban láttam vmi ilyesmit.
Én talaltam valami ilyesmirol anyagot:
http://www.tesztelo.hu/Egyebek/Trust_10 ... index.html
Kb 20 000 Ft korul vesztegetik.
Ez engem is érdekel! Hol lehet ilyet kapni és kb. mennyibe kerül?
Van olyan változat is, ami video és audio jel átvitelére egyaránt (egyszerre) képes?
Szeretném a PC-m video-out jelet es a hangkartyam audio jelet a 2 szobaval tavolabb levo TV-hez tovabbitani.Sajnos a vezetekes kapcsolat kiepetese nem megoldhato (2 fal + egy födém). Hallottam olyan szerketyurol, ami kepes vezetek nelkul tovabbitani ezeket a jeleket (wireless A/V transmitter-receiver). Szeretnek tobb informaciot errol, ezert, ha valaki hasznal ilyet, vagy van egyeb javaslata, megoszthatna velem tapasztalatait.
Én használok ilyesmit. A videot használom tunerként és a hálószobában van a tévé, amire a jelet küldi. Sima kompozit kimenetei vannak csak, illetve rf csatlakozó is a vételi oldalon. Arra figyelj, hogy olyat vegyél, ami viszaküldi a távirányító jelét. Így valóban kényelmesen használható.
gordon314.fw.hu
Szeretném a PC-m video-out jelet es a hangkartyam audio jelet a 2 szobaval tavolabb levo TV-hez tovabbitani.
Sajnos a vezetekes kapcsolat kiepetese nem megoldhato (2 fal + egy födém). Hallottam olyan szerketyurol, ami kepes vezetek nelkul tovabbitani ezeket a jeleket (wireless A/V transmitter-receiver). Szeretnek tobb informaciot errol, ezert, ha valaki hasznal ilyet, vagy van egyeb javaslata, megoszthatna velem tapasztalatait.