Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen fejhallgatót?

Vendég

Milyen fejhallgatót?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!

Olyan fejhallgató beszerzését tervezem, ami képes visszaadni az igazi házimozi hangzást. Minél élethűbb, annál jobb! Minden építő jellegű hozzászólást, véleményt, esetleg teszteredményt köszönettel fogadok!

Halihó!

Vendég

Milyen fejhallgatót?

Köszi az eddigi infót, kb 30-35 körül szánok rá +- valamennyi.
Üdv!

Mindenképpen a vezetékes füleseket javaslom (hacsak nem 100 m2-es a nappalid .
AKG és Sennheiser 30 körül már nagyon jó (Beyerdinamic-ot nem hallgattam, a tesztek szerint szintén kiválók). Nekem az AKG K66 vált be (~10kHuf) Yamaha erősítőn (tiszta magas+közép). Ha inkább a dinamikus hangot kedveled, érdemes meghallgatni a K55-öt is. (Neves DJ-ken többször is láttam pl. a K44-et is.)
AKG-ból a K100, 200, 300 már más design, de mindenki elismerően beszélt róluk, szintén a érdemes meghallgatni.
Egy barátomnak rádiós Sennheiser-e volt, egész jó hangú volt a cucc, 3 éve ~30 kHuf körül vette. (A rádiós kivitel kb. 2x felár ugyanolyan minőségű fülesek esetén tapasztalataim szerint).

Golbat.

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Milyen fejhallgatót?

Hozzászólás Szerző: Doki »

Ha fontos a hangminőség, vezetékest vegyél (legalábbis ennyiből). Én Beyerdinamic párti vagyok.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Milyen fejhallgatót?

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Infrásat szerintem semmi képpen ne vegél. Zajosak. Legalábbis az én tapasztalatom ez. Egy egyszerű Sony infrás fülesem van, amit ezért nem is használok.
Ha már vezeték nélküli, akkor rádiósat.
Bár szerintem jobban jársz egy 5 méteres vezetékkel.
gordon314.fw.hu

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Milyen fejhallgatót?

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

volt mar errol topic

sennheiser

fejhallgatok

es van meg nehany
o v e r p o w e r e d

^Pitbull^
Isten Hozott! :)

Milyen fejhallgatót?

Hozzászólás Szerző: ^Pitbull^ »

Köszi az eddigi infót, kb 30-35 körül szánok rá +- valamennyi.

Vendég

Milyen fejhallgatót?

Nem rég (tán karácsony elött) a MM-an láttam Sennheiser fülest, vezeték nélkülit, olyan 27 ezerért, ami nem olyan vészes ár, már a minőséghez képest.
Elég jó fülest alakítottak át infrássá, azaz maga az alap füles sem a legolcsóbból van.
A másik véglet akkor a Thomsonnak volt 6000-éer szintén infrás, de erről nem tudok nyilatkozni, de én nem vagyok Thomson párti.

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Milyen fejhallgatót?

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Helló! 
Ki milyen fejhallgatót ajánlana, elsősorban DVD-hez és PC-re szeretném használni, zene nem annyira fontos.
Nagy előny a vezeték nélküli kivitel.
Egy yamaha erősítőbe menne a dolog.
Köszi előre is.

Ha el vagy eresztve pénzügyileg, akkor mindenféleképpen AKG-t, vagy Senheisert fejhallgatót érdemes venni. Egy barátomnak van egy AKG UHF-es fejhallgatója, eszméletlen jól szól!

^Pitbull^

Milyen fejhallgatót?

Hozzászólás Szerző: ^Pitbull^ »

Helló!

Ki milyen fejhallgatót ajánlana, elsősorban DVD-hez és PC-re szeretném használni, zene nem annyira fontos.
Nagy előny a vezeték nélküli kivitel.
Egy yamaha erősítőbe menne a dolog.
Köszi előre is.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”