Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sony DRU 510A

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Sony DRU 510A

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Soldier:
Neked van LG 4040 íród? Hogy viszonyul a pluszos lemezekhez? Az egyik kollégám vett ilyet és nem tudott Verbatim Datalife Plus DVD+RW 2,4x lemezre írni vele. Ja, a Princo DVD-R 4x lemeznél a Neroban ő is csak 2x-et tudott kiválasztani, közben a 2 órás anyagot fél óra alatt megírta. Szerintem firmware frissítés vagy Nero frissítés kellene hozzá, mivel az LG 4040 újabb, mint a Nero 60015, ami nekünk van.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Soldier
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Sony DRU 510A

Hozzászólás Szerző: Soldier »

Nem biztos, hogy az íróval van gond. A Princo 4x lemezek furák. Van amelyik író csak 2x tudja írni (LG 4040B) van amelyik egyáltalán nem.
Amúgy a DRU 510A-rol írta a PC-World valamelyik száma, hogy a teszt során minden mínuszos dvd-t elrontott. Én ezért nem választottam ezt.
Persze igaz, hogy ennek ezer oka lehetett.

lsire
Értékelés: 0

Sony DRU 510A

Hozzászólás Szerző: lsire »

Sziasztok

Van valakinek ilyen tip. irója?? Az enyém nem szereti a Princo 4x-es lemezeket, A Decrypter lefagy velük. Más lemezt megir (Primedisk). Ha valaki tudna segíteni megköszönném

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”