Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

HAMA ProClass made in Kína

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Lacy: A te HAMA cuccaid azok melyik országban készültek? Azért kérdezem mert amiket itt lehet kapni azok kínaiak. Egy német meg egy kínai között szerintem lehet azért különbség. A kínai holmikkal kapcsolatban egy kicsit szkeptikus vagyok.
Fogalmam nincs, sajna, mert már vagy 2 és fél éve vettem, de mintha azon is a Made in China lett volna, de nagyon masszív, és jókinézetű kábel volt, azért is vettem meg, nem ilyen Somogyí vagy Sanyi féle gagyi.
De nagyon jó, mondom az audio partiban volt a Monitorral.
A Scart kábelt mikor kicseréltem, akkor a nejem is megkérdezte, hogy milyen kábelt vettem, mert ennek sokkal jobb a képe, és ez már ugye nagy dolog.

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: qwas »

Lacy: A te HAMA cuccaid azok melyik országban készültek? Azért kérdezem mert amiket itt lehet kapni azok kínaiak. Egy német meg egy kínai között szerintem lehet azért különbség. A kínai holmikkal kapcsolatban egy kicsit szkeptikus vagyok.

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Noss olyan 5-7e forintig darabjára. A Scart és az optikai/digitális coax 0,75 vagy 0,5 méteres kell legyen az RCA-nak 1,5 méteresnek. Ennek megfelelően a rövidebbek 5e körül a másfél méteres lehet 8e is akár. Persze némi szórás megengedett.

Hihi-fi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Hihi-fi »

Eljött az idő, hogy a rendszeremben lecseréljem a kábeleket minőségi elemekre. Néztem a Tescoban HAMA cuccokat amik ProClass-osak voltak. Az egyetlen szépséghibája az volt hogy kínai termék volt és hogy az 5e forintos vezetékről már a dobozban le volt esve a csatlakozó. Az a kérdésem hogy ez okozhat e gondot? 
Amire szükségem lenne: optikai kábel a DVD+erősítőhöz, RCA kábel az erősítő+SUB-hoz, Scart kábel a videó+TV-hez. Ezekhez kéne valamilyen jó minőségű vezetéket ajánlani nekem azzal együtt, hogy hol lehet kapni.

Köszönöm a válaszokat előre is:
qwas

Mennyit szánsz rá összesen?

DVD-erősítő közé vegyél inkább digitális koax-ot, ha ugyanannyit ráköltesz, sokkal jobb hangot kapsz, mint egy ugyanannyiba kerülő fénykábeltől.

Erősítő és sub közé olyan kábelt vegyél, ami vastag erekből áll, itt jól jön a combos darab.

Scart-ban nem tudok véleményt mondani.

Márkákat/típusokat ár nélkül nem akarok javasolni.

A Kácsa jó hely, ha tudod, mennyit szánsz rá, menj be, és kérj segítséget tőlük! Normális emberek laknak ott!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Eljött az idő, hogy a rendszeremben lecseréljem a kábeleket minőségi elemekre. Néztem a Tescoban HAMA cuccokat amik ProClass-osak voltak. Az egyetlen szépséghibája az volt hogy kínai termék volt és hogy az 5e forintos vezetékről már a dobozban le volt esve a csatlakozó. Az a kérdésem hogy ez okozhat e gondot? 
Amire szükségem lenne: optikai kábel a DVD+erősítőhöz, RCA kábel az erősítő+SUB-hoz, Scart kábel a videó+TV-hez. Ezekhez kéne valamilyen jó minőségű vezetéket ajánlani nekem azzal együtt, hogy hol lehet kapni.

qwas

Nekem van ilyen Hama, bár ez még a ProClass sorozat elötti, szintúgy cca 5000 Ft. volt, Scart kábel, mintha TV-t cseréltem volna, annyit javított.
Van még egyébként szintén Hama audiokábelem az is ilyen szép átlátszó külső alatt sodort árnyékolású, tán 3000 Ft. volt, az is igen jó minőségű.
A DVD-m és az erősítőm összeköthető két úton is, ezért igen alkalmas két kábel összehasonlítására, csak az erősítőt kell kapcsolgatni, a hangerő is azonos, és a műsor is, tehát tökéletesen alkalmas még vaktesztre is.
Így hasonlítottam össze néhány itthon fellelhető vezetéket, valamint alkalmi áron hozzájutottam (egy, utolsó minta elfekvő) Monitor interconnecthez, és a Hama nem maradt le, alig volt valami elhanyagolható kis különbség.
Szóval én nem tartom rossz vételnek, már legalábbis ebben az árkategóriában.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

qwas

www.kacsa-audio.hu
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

qwas

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”